- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
10.25ten sonra girmemiş. Ay şaka maka derken doğuma falan girmemiştir dimiA Astrologsero ne yaptı acaba.. 10 30daydı randevusu hala yazmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10.25ten sonra girmemiş. Ay şaka maka derken doğuma falan girmemiştir dimiA Astrologsero ne yaptı acaba.. 10 30daydı randevusu hala yazmadı
Bende çok meraktayım arkadaşı10.25ten sonra girmemiş. Ay şaka maka derken doğuma falan girmemiştir dimi![]()
Heyecan yaptırdı hepimize Pera kuzusuBugün söylemediler ama 2500 üstüdür diye düşünüyorum en son 2500 dü zaten.
Evet canım tamamlarım artık çok bir şey kalmamıştı neyseki.
İlaç başlatmayı hiç düşünmediler. İlaçla çözemez miydik acaba diye bir düşündüm. Hafif gebelik zehirlenmesi gibi görünüyor takip edicez sürekli dediler işte.
Sona geldikçe başladılarSabah yemekten sonra çksürük tuttu istifra ettim ve ishal başladı yine idrarda keton pozitifti ya susuzluk falan yazıyodu dahada kötü olucak gibi, bide sularımı azaldı acaba küçüldü karnım biraz akşam zor olucak bana kalkıyım pompayı hazırlıyım en iyisi yavaştan ben
Dün yaşadıkların neymiş söyledi mi ? Yalancı dığum sancısı dedikleri şeymi acaba?Arkadaşlar doğurmadımbizimki 35+3. 47 cm falan 2686 gram olmuş. Sezeryan olursa diye gün istedim 29 Ekim-5 Kasım arası dedi. 23üne kadar içimde tutmam lazım erken doğum olmaması için
tek canımı sıkan geçen pazartesi böbreğin biri 7 mm çıkmıştı bugün 8 mm olmuş 10 mm kadar sıkıntı yok korkma dedi ama korkuyom böyle bişey yaşayan var mı ?
Dedik sanaArkadaşlar doğurmadımbizimki 35+3. 47 cm falan 2686 gram olmuş. Sezeryan olursa diye gün istedim 29 Ekim-5 Kasım arası dedi. 23üne kadar içimde tutmam lazım erken doğum olmaması için
tek canımı sıkan geçen pazartesi böbreğin biri 7 mm çıkmıştı bugün 8 mm olmuş 10 mm kadar sıkıntı yok korkma dedi ama korkuyom böyle bişey yaşayan var mı ?
Evet tam olarak oymuş. Doğuma hazırlıkmışDün yaşadıkların neymiş söyledi mi ? Yalancı dığum sancısı dedikleri şeymi acaba?
Haftanız iyi, devamı gelmediyse bide bebek hareketlerini hissediyorsanız endişelenmeyin ama yinede doktora gidinÇok teşekkür ederim kendımı 2 gündür çok yorgun hısedıyorum zaten kalkamıyorum. bebek hareketleri nı daha asağıda hısedıyorum kasıklarıma yakın acaba kanala yerlesmeyemı çalısıyo kı 2 gun sonra 36 haftalık oluyorum
Canım öncelikle sakin ol. Hem hadi birşey olduysa diye tedirgin olup hem de alttan muayeneden korkuyorum diye gitmemek de yanlış çünkü bu çocuk eninde sonunda bir yerden çıkacak değil mi ? Ayrıca kim seni neden korkuttu bilmiyorum ama alttan muayene öyle korkulacak birşey değil ve bebeğin sağlığına, durumuna bakilmak için hekimin gerekli görüyorsa tabiiki bakılması gerekiyor. Bunları düşünüp kendini daha fazla germe ve lütfen doktora git.35+5 canım annemde normal olabılır bebek hareketlerine bak dedi napıcamı şaşırdım hastaneye gidersem alttan bakarlar dıye korkuyorum
Sorma ya valla kendi kendime nazar ettim zaten inşallah iyidir bebeklerSona geldikçe başladılarama kötü olmayacak bol su iç
![]()
Canım endişe etme takip gerekiyor doğumdan sonra çocuk doktoru da bir bakıyor ama arkadaşımın bebeğinde bu süreç hamileyken onları çok korkutmuştu onun ileriydi baya sınırın üstündeydi ama doğumdan sonra düzeldi, birçoğunda düzeldiğini biliyorumArkadaşlar doğurmadımbizimki 35+3. 47 cm falan 2686 gram olmuş. Sezeryan olursa diye gün istedim 29 Ekim-5 Kasım arası dedi. 23üne kadar içimde tutmam lazım erken doğum olmaması için
Yaa bende çok yazlık giyiniyordum şimdi geldik doktordan direk askılı elbise geçirdim. Ben tekrar 400 tl bayılıp idrar yolu için test verdim senCard olmasa 1300 müş bir test onun sonucuna göre ilaç başlayacakİdrar yolu enfeksiyonunu soğuk etkiliyormuş arkadaşlar. Eczacı şaseyi verirken özellikle tembihledi, soğukta kalmayın diye. Malum ben kapı pencere açık yatıyordum![]()
Kesinlikle öyle doktor tehlikeli yapamam dedi hala dönmemiş benim ki o sertlik kafasıymış dün bahsettiğimBunlar Türkiye de hayalden ibaret diye düşünüyorum ülkemizde sezeryan cok yaygın ve doktorların bu döndürme işinde bi tecrübesi olduğunu hiç sanmıyorum keşke olsa ben de döndürtmek isterdim
O bende hep var normal doğuma engel değil dedi doktorKızlar benim de bugün kontrolüm vardı. Geçen gruba da yazmıştım nabzım 120 ve üzeri diye. Doktora söyleyince tiroid falan baktı sıkıntı çıkmayınca EKG bakıldı. Kalp ritim bozukluğu çıktı. Kardiyoloji baktı 24 saat ölçüm yapacak bir holter takıldı yarın sonuçlara bakacak.
Ya ben bugün tekrar test verdim 3 tane genital temizleme mendili 2 tane gazlı bez verdiler önce onlarla siliyorsun idrarın orta kısmını veriyorsun tek. Doktor sonuca göre ilaç vercekmiş. Kızım diyo ki anne napcaksın babası diyo ki işeyecek kızım annen her gün işeyip işeyip test veriyorBen 20lerden beri ara ara saşe içtim süreklidikkat etmeyle olmuyo ya Baska bişey etkılıo bence
anneme dedim siz napıodunuz diye, akıntı normal deyip gecıoduk dio
doktora sordum, dedım antıbıyotık içmesem noolur, en son raddede hastaneye yatış yapılır orda enfeksiyon tedavısı olursunuz
![]()
Benim plasentadan dolayı zaten normal doğum yapamicam da ritim bozukluğu korkuttu beniO bende hep var normal doğuma engel değil dedi doktor