- 6 Mart 2019
- 2.732
- 5.988
- 158
Bizim de geçen gün benzeri oldueşim bişeylerle uğraşıyordu mutfakta dedim lavaboya gidiyorum ağlarsa bak beşiğinde tamam dedi, ben girer girmez ağladı ama hala ağlıyor bekliyorum sussun diye dinliyorum ama hala ağlıyor seslendim yanında değil misin diye yanındayım dedi ama kucağa alsa susar dedim neyse acele acele çıktım. Evet gerçekten yanında ama sadece yanında. Öyle yanında bekliyor. Niye kucağına almadın diyorum ellerim kirliydi diyo ya iki dakikada yıka ellerini al sustur ben de işimi yarım bırakmayayım dimi. Çocuk ağlayacaksa senin başında beklemen pek bişeyi değiştirmiyor.
Ay o ellerim kirli olayı beni öldürüyor. Çocuk kusmuş mesela üstüme, kusmuk her yanıma akmadan yetiş diyorum. Adam yan odadan gelecek, kutu kadar ev. Gelemiyor, neredesin diyorum, ellerimi yıkıyorum
Alt tarafı muhtemelen zaten üstü başı komple değişecek olan bebeği belinden tutacaksın, gözünden kirpik almayacaksın, diş masajı yapmayacaksın.
Acil diyorum, yok dolabı açtım, yok çorabıma dokundum, yok kahve paketi elledim bilmem ne diyor