Ama bu şekilde yaparsan zaten etkilenir olumlu düşünki olumlu olsun adet sancısı zaten gebelik ile aynı belirtilere sahip en azından 2 gün daha dayan öle yap şimdi düşük çıkarsa ona da üzüleceksin

Haklısınız kızlar maddi olarak ayrı zor manen ayrı zor. Rabbim bu imtihan sonrası yüzümüzü mutlu haberle güldürsün insallah

Ya ben kaç gece ağladım adet oldum olcam diye geceleri uyumadım az biraz tuvaletim gelse gitmeye korkuyordum adet olacam kan görecem diye tutunuyor diye düşün lütfen

Kızlar benim transfer 5 inde bugün progestan ve oksapara başladık bunlar transfer sonrasında da devam edicek mi acayip yakıyorlar ya
Ben hala kullanıyorum canım şuan progestan 34 tane oksaparda 29 tane kullandım doktorum devam et bırakma diyor

Ben hala kullanıyorum canım şuan progestan 34 tane oksaparda 29 tane kullandım doktorum devam et bırakma diyor
Yaaaa hamile kalınca da devam yani ben ilk tüp bebeğimde hiç kullanmadım yani pozitif olduktan sonra insanın gözü görmez ama yürüyemiyprum bazen ağrıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…