Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kesin kız diyordumArkadaşım limon kesip yerdi oğlu oldu![]()
Evet dediğiniz gibi sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil. Ben kız olacak dedimVallahi ben pek inanmıyorum böyle şeylereben de kız istiyordum, ekşi şeyler de isteyince kız heralde dedim tam tersi çıktı. Kısmet
Denk geliyo bence. Sizin de gönlünüzce olur inşallah en önemlisi sağlıklı sıhhatli olsunlar
![]()
Allah herkesin çocuğuna sağlık sıhhat versin bizimkilerede aminnnnn.Evet dediğiniz gibi sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil. Ben kız olacak dedim![]()
Valla ben sade bile yiyebilecek kadar turşu manyağıyım. Ama kısır deyince akan sular durur bendeSade sade gitmez ama bu![]()
Sen de bendensin deseneValla ben sade bile yiyebilecek kadar turşu manyağıyım. Ama kısır deyince akan sular durur bende![]()
kısır bence herkesin hassas noktasıdır :) off off en yakın zamanda yapmalıValla ben sade bile yiyebilecek kadar turşu manyağıyım. Ama kısır deyince akan sular durur bende![]()
Kan sulandırıcı kullanıyordumYine olucak nasipse canım çok üzücü biliyorum senin için ama rabbim yine nasip edecek bu defa tek transfer olursun inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsınpıhtılaşma testi yaptırmış mıydın tedavi sürecinde eğer yaptırmadıysan onu da bi yaptır istersen
Evet öyle moral bozmaya gerek yok dolar üzerinden olunca maalesef çok yüksekTeşekkürler. Allahın izniyle hepimizin sağlıklı bebekleri olacak. Bu testler sadece içimizi rahatlatmak için![]()
Keşke daha ucuz olsaydı o ayrı konu![]()
Yapma yanarızValla ben sade bile yiyebilecek kadar turşu manyağıyım. Ama kısır deyince akan sular durur bende![]()
Allah sabır versin canım en kısa zamanda acını unutturacak güzel haberler al inşallahKızlar
Bugün doktor kontrolüm vardı üçüz gebeydim ancak tüm bebeklerimin kalbi durmuş yarın kürtaj olacağım![]()
Başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah canımKızlar dün ninemi kaybettim hüzün hakim evde biraz, iyiyim şükür. Mesajlarınızı okuyorum hepinizi çok öpüyorum kötü olan arkadaşlar bugünler de geçecek az sabır. Ben de tansiyonla uğraşıyorum bu aralar. 6-7 Eylül gibi ikili ve cinsiyet için gidicez inşallah.
Canım 3 embriyo birden mi transfer etmişti doktorunuz ve kaç haftaliktiTüp bebekti canım
Bizi bu beklemeler bitirecekYarın kontrole gidicektim klinik kapalıymış yıkıldım, cumartesiye kadar nasıl beklicem![]()
Evet 3 embriyo transfer olmuştuCanım 3 embriyo birden mi transfer etmişti doktorunuz ve kaç haftalikti
Ozaman bosverin kaç çıktıysa ölçümler. Dr güzel diyorsa güzeldir. Biz de hiç sormadik bile. Ayrıntılara takildikca endişe artıyor çünkü. Dr lar zaten olumsuz bir durum olunca söylüyor, şüpheleri olsa bile söylüyor. Dr güzel diyorsa tamam diyip çıkacaksınız odadan, üstüne düşünmeyin hiçBize de bir sorun yok dedi, hatta ölçümü söyledi de ama biz o sırada gözlerimizden kalpler çıkararak ekrana odaklandigimiz için hatırlamıyoruz
Kan testi de verdim, o zaman Salı'yi beklemek kalıyor bize sanırım şimdilik.
Bir de birsey daha soracağım..
Doktor bana
Dvit3
Decavit
Gynoferro verdi.
Kilo yaparlar mı?
Kabızlık?
Bir de prilam kullanıyorum gece yatmadan 1 adet..
Bulantilar yüzünden![]()
Ben o kadar inanmıştım ki kız olduğuna eşime de hep diyodum; kız ben hissediyorum diye. Dr 11+3 ye cinsiyet tahmini yapmamı ister misiniz diye sorunca direkt kız mı dedimEvet dediğiniz gibi sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil. Ben kız olacak dedim![]()