• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    303
Bu gün sadece kan verdim. Bir de ultrason..
Sonuç Salı günü çıkacak haftaya :)
Sanirim o zaman alacağım o dediğiniz kağıdı :)

Vallahi ben pek inanmıyorum böyle şeylere 😄 ben de kız istiyordum, ekşi şeyler de isteyince kız heralde dedim tam tersi çıktı. Kısmet 😌 Denk geliyo bence. Sizin de gönlünüzce olur inşallah en önemlisi sağlıklı sıhhatli olsunlar🤲
Evet dediğiniz gibi sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil. Ben kız olacak dedim 😀

Yine olucak nasipse canım çok üzücü biliyorum senin için ama rabbim yine nasip edecek bu defa tek transfer olursun inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsın 🤲🏻 pıhtılaşma testi yaptırmış mıydın tedavi sürecinde eğer yaptırmadıysan onu da bi yaptır istersen
Kan sulandırıcı kullanıyordum

Kızlar dün ninemi kaybettim hüzün hakim evde biraz, iyiyim şükür. Mesajlarınızı okuyorum hepinizi çok öpüyorum kötü olan arkadaşlar bugünler de geçecek az sabır. Ben de tansiyonla uğraşıyorum bu aralar. 6-7 Eylül gibi ikili ve cinsiyet için gidicez inşallah.
Başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah canım

Canım 3 embriyo birden mi transfer etmişti doktorunuz ve kaç haftalikti
Evet 3 embriyo transfer olmuştu
Normalde bugün 9+4 üm bir tanesi 9+2 çıktı 2 gün önce ölmüş dedi diğer ikisi de 7+0 haftada durmuş dedi kalpleri
Hepsi birden nasıl durabilir ikiz ya da üçüz olup hepsi birden kalbi duran var mı kızlar

Bize de bir sorun yok dedi, hatta ölçümü söyledi de ama biz o sırada gözlerimizden kalpler çıkararak ekrana odaklandigimiz için hatırlamıyoruz 😂
Kan testi de verdim, o zaman Salı'yi beklemek kalıyor bize sanırım şimdilik.
Bir de birsey daha soracağım..
Doktor bana
Dvit3
Decavit
Gynoferro verdi.
Kilo yaparlar mı?
Kabızlık?
Bir de prilam kullanıyorum gece yatmadan 1 adet..
Bulantilar yüzünden :KK43:
Ozaman bosverin kaç çıktıysa ölçümler. Dr güzel diyorsa güzeldir. Biz de hiç sormadik bile. Ayrıntılara takildikca endişe artıyor çünkü. Dr lar zaten olumsuz bir durum olunca söylüyor, şüpheleri olsa bile söylüyor. Dr güzel diyorsa tamam diyip çıkacaksınız odadan, üstüne düşünmeyin hiç😌 benim kan sonucu da 3 güne çıkmıştı. Dr güzel sıkıntı yok dedi tamam dedim😄 bahsettiğiniz şeyleri bilmiyorum ben başka şeyler kullanıyorum. Kullanlar deneyimini paylaşır muhakkak.

Kizlar iyi akşamlar😍🌷
Cinsiyet tahmini yaparsaniz çok sevinirim, yoksa tahmin için çok mu erken bilemiyorum 🥰
Haftaya veracity fetal dna testi yapılacak. Aranizda Bu testi yapan oldumu?

20220829_182423.webp

Son düzenleme:
Evet dediğiniz gibi sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil. Ben kız olacak dedim 😀
Ben o kadar inanmıştım ki kız olduğuna eşime de hep diyodum; kız ben hissediyorum diye. Dr 11+3 ye cinsiyet tahmini yapmamı ister misiniz diye sorunca direkt kız mı dedim😄 insan gönlünden gecene inaniyo sanırım bı sure sonra😌 13te artık kesin erkek diyince ikna oldum😄

Back
X