2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    303
Oyy sağlıkla binsin inşallah

Bana kız dedi
Yarın doktor kontrolüm var bakalım heyecan dorukta
Hayırlı güzel haberler alın inşallah. İnsta daki sayfa bana da kız dedi. Bugün doktor erkeğe yakın dedi. Buradaki birçok arkadaş resme göre daha çok erkek tahmini yaptı bakalım hayırlısı olsun.

Bence git ben destekliyorum ben de meraktan ölücem cumartesiyi iple çekiyorum
Hahaha yarına kendi doktorum değil ama bana yakın bir devlet hastanesinde randevu buldum. İlk defa devlette muayne olucam acaba direk kontrol için geldim desem bakarlar mı
Az kaldı cumartesiye

Bende hep doktor ayarlıyor şu gün gel diye Sen kaç haftada bir gidiyorsun
Yaa öylemi yapıyor doktorun doğrudur canım ben bu üç ayda çok gittim ya sayamadım valla dayanamayıp kaçamak yapıyom bebişi görmek için şimdi e nabız dan baktımda 12 kere gitmişim daha şimdiden artık kendimi dizginleyip ayda 1 kontrole alışmam lazım.

Neee 12 mi Ben hamile kaldıktan sonra 4 defa falan gittim canım Özele mi gidiyorsun devlete mi? Birde aynı doktor mu

Neee 12 mi Ben hamile kaldıktan sonra 4 defa falan gittim canım Özele mi gidiyorsun devlete mi? Birde aynı doktor mu
Çoğunlukla kendi doktoruma gidiyorum canım aralarda araştırma hastanesine gitmiştim tabi testler vs. İçin. İlk zamanlar lekelenmem olmuştu o ara tedirgin oluyordum bieşy oldumu acaba diye gidip geliyordum hastaneye özelde 9 gün içinde bir kontrol hakkın daha oluyor ya onlarada gidiyorum ben

Nasıl iyi hissediyorsanız oyle devam edin özelde Dr çok ayrıntılı bakıyor ve bilgi veriyor. Onun söylediği haricinde ben de pek bişey sormuyorum açıkçasi. Sadece benimki hep uyuyor çok az hareket gördük. Onu merak edip sordum bı

Anladım canım insan merak ediyor valla haklısın Bende sürekli gitmek istiyorum birda daha da büyüdüler merak artıyor

Eklentiler

• 5E2992CC-A1DE-407A-8385-AA87DFBED6C0.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 73
  • 0C768EBE-61E1-4883-8DCF-5A5464730610.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 78
Burda cinsiyet tahmini yapılıyor sanırım aslında niyetim yoktu ama yüklenenleri kıskandım
Karından, 7+5 di bu yenisi cumartesi günü inşllah
Canım sağlıkla büyüsün bebis bu ultrason görüntüsüne göre tahmin yapmak için erken, nub felan daha görünmüyor. 10 + haftalarda çok daha net görüntü olduğu için tahminler de ona göre yapılır bence yeni ultrasonu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…