2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    303
Kızlar ben tuvalet eğitimine ara vermıstım yapmak istemıyordu hazır olmadığını düşündüm ara verdim. Şimdi çişini yapıyor ama kakasını yapmak istenıyor dısarı yapıyor. 2. Günümüz . Gece ben bez baglamıyorum gece altına yapmıyor . Sizce bu durum düzelir mi ne öneririsiniz

Yükselen zekanın tuvalet eğitimi kitabı vardı ondan faydalanabilirsin. Kakayı biraz daha zor kabulleniyorlar sanırım. Yaptıktan sonra bay bay diyorduk sifonu kendisi çekiyordu. Birkaç video izletmiştim o zamanlar, işimi kolaylaştırmıştı. Bir de oyuncaklarını da götürüyorduk onlar da kaka yapıyordu. Düzelir tabi neden düzelmesin, zaten öyle ilk denemede kabul eden çok nadir. Alışacak.

Çişini ilk gün yapıyorken şimdi yapmaz oldu yapıyor altına öyle soyluyor ama gece yapmıyor sabah kalkar kalkmaz tuvalete gidiyoruz. Cok zorlu bir süreç ne yapacagımı bilmiyorum

Çişini ilk gün yapıyorken şimdi yapmaz oldu yapıyor altına öyle soyluyor ama gece yapmıyor sabah kalkar kalkmaz tuvalete gidiyoruz. Cok zorlu bir süreç ne yapacagımı bilmiyorum
Sabah gittiğinizde itiraz ediyor mu? Çok normal bir süreç. Üç gün bizim de öyleydi, sonra alıştı. Birlikte külot almaya gittik, bez yok artık bunları giyeceksin dedik. Arabalı, dinozorlu külotlar seçti kendisi. Onların hevesine de öğrendi diyebilirim. Evde şu duş jelinden vardı bak oradaki çocuk da kaka yapıyor bakalım önce kim yapacak diyordum. Yani aklına gelecek gelmeyecek her şeyi kullanmaya çalıştım. Sticker verebilirsin ödül olarak. Oyunlaştırdık dediğim gibi bay bay kaka vs. Kaslarının geliştiğinden eminsen ikinci defa geri adım atma artık. Kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…