Ne guzel bir bakis ... Allah in versigi, Ben de kabulum... Sukur. Ben de 36 yim. Doktor istersen yaptir dedi diye yaltiricam. Sanirim ikili 37den sonra otomatikmen riskli cikiyor... Istatistik sonucta...Ben ikili test yaptırmadım kendi doktorum da ikiliyi önermedi bana 39 yasindayim. Perinatalog a gittim bu hafta başında ultrason gayet iyi dedi ama okadar ısrar etti ki kan testi yaptırmam icin, ya ikili ya nipt i mutlaka yaptırmanız lazim diye bayag darladi. Şu yazdığın beni cok rahatlattı, ben de böyle düşünüyorum. Zaten her koşulda kabulüm, Allah im inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok şükür canm zaten ikilide yanılma çok oluyor ultrasonda ense ve burun iyi çıkınca çokta takılmamak gerek sağlıkla gelsin hepimizin bebisiBana da dun dedi. 10+3 teyim. Dun lekelenme olunca gitmistim. Inceledi bu vesile ile. Ellerini ayaklarini falan gordum, ense kalinligi guzel dedi, o kadar rahatladim ki... Iyi oldugunu duyunca cinsiyeti hic merak etmiyordum. Dunden bu yana eder oldumcok iyi geliyor iyi oldugunu duymak... Sukur Allah'ima
Aynen oyle, istatistik verilere göre hesaplama yapıyor, üstelik bu testi yaptıranlar arasında bir ihtimal veriyor, yani yaptırmayan da okadar cok hamile vardir ki. Kendi ağzıyla söylüyor ultrason verilerine göre down riski görünmüyor diye ama nedense illa ikili icin kan testi yaptır diyor yaşımı bilmesine rağmen. Gereksiz bir stres yükledi bana o gün, zaten endişeliyim yaştan dolayı, o detayli incelemeye yuregim agzimda girdim. Nipt de aşırı pahali bisey, Allah korusun herhangi bir hastalığı olursa da doğumdan sonra da öğreniriz diye düşündük eşimle, suan ihtiyaçlarını karşılamak daha mantıklı geldi. Doktor cok önemli bunu bir kez daha anladım, cok şükür kendi doktorum cok rahatlatıcı tavırda tatli bir kadınKan testi zaten algoritma yani pek önemsemez 30 un üstüne çıkınca yaş maalesef riski yüksek gösteriyor çocukta bir şey olmasa bile ama beni de doktorum rahatlattı en başta sağ olsun.
Oyle tabi, Allah korusun tüm miniklerimiziNe guzel bir bakis ... Allah in versigi, Ben de kabulum... Sukur. Ben de 36 yim. Doktor istersen yaptir dedi diye yaltiricam. Sanirim ikili 37den sonra otomatikmen riskli cikiyor... Istatistik sonucta...
Bende almadım canım verdiğimle 54 kg ile hamile kaldım 51,5 kiloya kadar düştüm alamadım daha inşallah daha da düşmem vitaminsiz kaldım halsizlik oluyor birde napalım alırız elbette canım.56,5 larda hamile kalmıştım bu sabah 54 çıktım tartıda
Benim de fitil fobim vardıama cidden basit eldiven takıyorum elime kayıveriyor zaten
Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekilde yap canım. Allahın izniyle bebeklerimizi inşallah sağ salim kucaklarımıza alırızAynen oyle, istatistik verilere göre hesaplama yapıyor, üstelik bu testi yaptıranlar arasında bir ihtimal veriyor, yani yaptırmayan da okadar cok hamile vardir ki. Kendi ağzıyla söylüyor ultrason verilerine göre down riski görünmüyor diye ama nedense illa ikili icin kan testi yaptır diyor yaşımı bilmesine rağmen. Gereksiz bir stres yükledi bana o gün, zaten endişeliyim yaştan dolayı, o detayli incelemeye yuregim agzimda girdim. Nipt de aşırı pahali bisey, Allah korusun herhangi bir hastalığı olursa da doğumdan sonra da öğreniriz diye düşündük eşimle, suan ihtiyaçlarını karşılamak daha mantıklı geldi. Doktor cok önemli bunu bir kez daha anladım, cok şükür kendi doktorum cok rahatlatıcı tavırda tatli bir kadın
Hisar hastanesi, tuğba güngör gündoğan çok tatlı bi doktor tavsiye ederim ben ona gidiyorum:)İstanbul'da oturan arkadaşlarım Anadolu yakasında önerebileceğiniz perinatog varmi
Çok teşekkür ederim CanmHisar hastanesi, tuğba güngör gündoğan çok tatlı bi doktor tavsiye ederim ben ona gidiyorum:)
Normal diyorlar canım rahim genişliyormuşGünaydın arkadaşlar bu gece sağ kasıkta anlık bir sancı hissettim su anda da cok hafif var normal midir bu uyuyamadım endişe ettim
Teşekkür ederim canım umarım öyledir biraz bazı şeyleri stres yaptım birkaç gündür bebek hissetti mi dedim üzüldüm sonraNormal diyorlar canım rahim genişliyormuş
Bende bu aralar pek bi duygusalım herşeyi kafama takıp üzülüp ağlıyorum saçma sapan ya. Sonra benimde ağrım oluyor diyorum acaba bu kasılmalar o yüzden mi oluyor bebeğidemi üzüyorum acaba deyip vicdan yapıyorumTeşekkür ederim canım umarım öyledir biraz bazı şeyleri stres yaptım birkaç gündür bebek hissetti mi dedim üzüldüm sonra
Günaydın canm normal bebek buyudukce ara ara olur bide ani hareket edince endiselenmeGünaydın arkadaşlar bu gece sağ kasıkta anlık bir sancı hissettim su anda da cok hafif var normal midir bu uyuyamadım endişe ettim
Kafaniza taktiklarinizi yazin konusalim bence. Burda kimse kimseyi tanimiyor. Bi cozum onerisi gelirse rahatlarsiniz. Stres kadar kotu dusman mi var hayattan!Bende bu aralar pek bi duygusalım herşeyi kafama takıp üzülüp ağlıyorum saçma sapan ya. Sonra benimde ağrım oluyor diyorum acaba bu kasılmalar o yüzden mi oluyor bebeğidemi üzüyorum acaba deyip vicdan yapıyorum
Ayy öyle Bi sorunum yok çok şükür olsa tabi yazarım dertleşmek içinKafaniza taktiklarinizi yazin konusalim bence. Burda kimse kimseyi tanimiyor. Bi cozum onerisi gelirse rahatlarsiniz. Stres kadar kotu dusman mi var hayattan!
Bide ikili tarama testini taktım kafama inşallah iyi çıkar diye dualar ediyorum kötü bişey çıkmasın diyeKafaniza taktiklarinizi yazin konusalim bence. Burda kimse kimseyi tanimiyor. Bi cozum onerisi gelirse rahatlarsiniz. Stres kadar kotu dusman mi var hayattan!
Burun ve ense kalinligine ne dedi?Bide ikili tarama testini taktım kafama inşallah iyi çıkar diye dualar ediyorum kötü bişey çıkmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?