2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    303
Ne guzel bir bakis ... Allah in versigi, Ben de kabulum... Sukur. Ben de 36 yim. Doktor istersen yaptir dedi diye yaltiricam. Sanirim ikili 37den sonra otomatikmen riskli cikiyor... Istatistik sonucta...

Çok şükür canm zaten ikilide yanılma çok oluyor ultrasonda ense ve burun iyi çıkınca çokta takılmamak gerek sağlıkla gelsin hepimizin bebisi

Kan testi zaten algoritma yani pek önemsemez 30 un üstüne çıkınca yaş maalesef riski yüksek gösteriyor çocukta bir şey olmasa bile ama beni de doktorum rahatlattı en başta sağ olsun.
Aynen oyle, istatistik verilere göre hesaplama yapıyor, üstelik bu testi yaptıranlar arasında bir ihtimal veriyor, yani yaptırmayan da okadar cok hamile vardir ki. Kendi ağzıyla söylüyor ultrason verilerine göre down riski görünmüyor diye ama nedense illa ikili icin kan testi yaptır diyor yaşımı bilmesine rağmen. Gereksiz bir stres yükledi bana o gün, zaten endişeliyim yaştan dolayı, o detayli incelemeye yuregim agzimda girdim. Nipt de aşırı pahali bisey, Allah korusun herhangi bir hastalığı olursa da doğumdan sonra da öğreniriz diye düşündük eşimle, suan ihtiyaçlarını karşılamak daha mantıklı geldi. Doktor cok önemli bunu bir kez daha anladım, cok şükür kendi doktorum cok rahatlatıcı tavırda tatli bir kadın

Ne guzel bir bakis ... Allah in versigi, Ben de kabulum... Sukur. Ben de 36 yim. Doktor istersen yaptir dedi diye yaltiricam. Sanirim ikili 37den sonra otomatikmen riskli cikiyor... Istatistik sonucta...
Oyle tabi, Allah korusun tüm miniklerimizi ah okadar zor ki gerçekten annelik , daha şimdiden nasıl bir koruma içgüdüsü, endişe hali. Yine duygusalim bu aralar

İstanbul'da oturan arkadaşlarım Anadolu yakasında önerebileceğiniz perinatog varmi

Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekilde yap canım. Allahın izniyle bebeklerimizi inşallah sağ salim kucaklarımıza alırız

Teşekkür ederim canım umarım öyledir biraz bazı şeyleri stres yaptım birkaç gündür bebek hissetti mi dedim üzüldüm sonra
Bende bu aralar pek bi duygusalım herşeyi kafama takıp üzülüp ağlıyorum saçma sapan ya. Sonra benimde ağrım oluyor diyorum acaba bu kasılmalar o yüzden mi oluyor bebeğidemi üzüyorum acaba deyip vicdan yapıyorum

Kafaniza taktiklarinizi yazin konusalim bence. Burda kimse kimseyi tanimiyor. Bi cozum onerisi gelirse rahatlarsiniz. Stres kadar kotu dusman mi var hayattan!

Kafaniza taktiklarinizi yazin konusalim bence. Burda kimse kimseyi tanimiyor. Bi cozum onerisi gelirse rahatlarsiniz. Stres kadar kotu dusman mi var hayattan!
Ayy öyle Bi sorunum yok çok şükür olsa tabi yazarım dertleşmek için hormonlardan galiba biri şunu niye böyle yaptın dese ona bile duygulanıyorum, televizyon daki şeylere bile ağlıyorum bu tarz şeyler yani saçma sapan demiştim

Günaydın kızlar.. Malesef bugün hasta olmuş olarak uyandım. Dün boğazımda bi kuruluk hissi vardı ne kadar su içsem de geçmedi. Gece birden boğaz ağrısıyla uyandım şişlik gibi bir şey vardı ve yutkunurken çok acıyordu. Bal yedim arada uyanıp. Şimdi biraz daha hafifledi ama hala biraz rahatsızım. Ihlamur içiyorum şuan. Burnum da akıyor nezle oldum sanırım memlekette hava soğuk ama ben cam açmadan uyuyamıyorum malesef İnşallah ilerlemeden geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…