- 11 Temmuz 2017
- 330
- 481
- 103
Ücretsiz bakan bir sayfa var sanırım herkes oraya gönderdi. bebeğimincinsiyettahmini adı. Ben de dün gönderdim %80kız dedi bakalımKizlar bu cinsiyet tahmini ücretli mi ben de bakiyim dedim para istiyor esim diyor nasil inaniosun nerden biliyormuş falcı midir nedir dedi ben de içine para girince vazgectim hic inanasım gelmedi
Valla ücretliye doktulerse isi zaten kesin yalandirValla birine baktırdım ucretsizdi erkek dedi neyse başka bitane vardı yüzde yüz biliriz derdi paraliydi 60 TL bende baktirmadim
Aleykum selam Cumanın bereketi hayri nuru üzerimize bebislerimize olsun İNSAALLAH hep bole temiz ve güzel cikar sonuçlar saglikla bebislerimizi kucagimiza alirizSelamünaleyküm kızlar. Hepinize hayırlı cumalarRabbim gönlümüzden geçen güzel niyetlerimizi kabul etsin inşallah. Bebeklerimize sağlıklı sıhhatli kavuşmamızı nasip etsin sabah kontrolüm vardı benim de. Elhamdülillah çok iyi bebiş cinsiyet için çok erken dedi. Tekrar rutin olarak kan ve idrar tahlili istedi onları yaptırdım. Sonuçlar inşallah temiz çıkar
Çok aminnn kuzumAleykum selam Cumanın bereketi hayri nuru üzerimize bebislerimize olsun İNSAALLAH hep bole temiz ve güzel cikar sonuçlar saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz
Tansiyonunuzu ölçtünüz mü?Kızlar selam,
Ben oturduğum yerde kalp ritmimi duyuyorum resmen. Başım dönüyo gibi kalbim bunaltıyor.
Sizde de var mı bu durumlar?
Yok hayır ölçtüreyim en iyisiTansiyonunuzu ölçtünüz mü?
bi baktırın isterseniz nabzınız yükseliyor olabilirYok hayır ölçtüreyim en iyisi
Benim kalp ritmi değil de baş dönmesi göz kararması oluyor dışarı çıkamıyorum, tansiyon yüzündenKızlar selam,
Ben oturduğum yerde kalp ritmimi duyuyorum resmen. Başım dönüyo gibi kalbim bunaltıyor.
Sizde de var mı bu durumlar?
Evet rahat olamıyoruz elimizde değil seni çok iyi anlıyorumMerhaba kızlar bir kaç gündür yazmıyorum ama hala şu nipt testinin sonucunu bekliyorum pazartesi günü kan verdim cuma çıkar denildi daha mail gelmedi bekledikçe de stresim artıyor. herkes iyidir umarım.
Cnm onlar senin doğum tarihini eşinin doğum tarihini ve senin son adet tarihini bide bebeğin ultrasyon resimlerini istiyorlar ona göre söylüyor lar artık bilmiyorum vallaValla ücretliye doktulerse isi zaten kesin yalandirsanki ne yapıyorlarsa atip tutmaya pata aliyorlar
Aaa böyle söylüyorlar kıl olmamak elde değil. Kız çocuğu göstermez derler ve bence de pipi olsa çıkardı. Pozisyonu uygun muydu canım? :) hayırlı olsun şimdiden sağlıklı olsun daKizlar merhaba bugün kontrole gittim bebeğim iyi çok şükür sadece ikili testin kan sonucu yaştan dolayı yüksek çıkmış geçmişimde bazı hikayelerde olunca önlem amaçlı perinatologa yonlendirdi cinsiyet içinde erkek olsaydı pipisi bu haftalarda görünürdü ama kesin kızda diyemem dedi perinatolojiye giderken öğrenirsin dedi hepten merakta kaldım şimdi
Kaç çıktı canım senin ben de 1:734 yazıyorKizlar merhaba bugün kontrole gittim bebeğim iyi çok şükür sadece ikili testin kan sonucu yaştan dolayı yüksek çıkmış geçmişimde bazı hikayelerde olunca önlem amaçlı perinatologa yonlendirdi cinsiyet içinde erkek olsaydı pipisi bu haftalarda görünürdü ama kesin kızda diyemem dedi perinatolojiye giderken öğrenirsin dedi hepten merakta kaldım şimdi
Kızlar merhaba bugün hamilelik yine beni bitirdi halsizlik baş ağrısı miğde yanması.. kolumu kaldırcak halim yok resmenBi kaç gündür iyiyidim belirtiler geçiyor galiba dedim ama yine geldirler
Ben hamileliğin başından beri kullanıyorum eğer ağızdan alıyorsanız progestani bulantı halsizlik tansiyon düşüklüğü yapabilir doktorum soylemistiYaz-ruzgari progestan kullaniyor musunuz? Ben dun basladim. Acaba o mu yapiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?