2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    303
Kizlar bu cinsiyet tahmini ücretli mi ben de bakiyim dedim para istiyor esim diyor nasil inaniosun nerden biliyormuş falcı midir nedir dedi ben de içine para girince vazgectim hic inanasım gelmedi
Ücretsiz bakan bir sayfa var sanırım herkes oraya gönderdi. bebeğimincinsiyettahmini adı. Ben de dün gönderdim %80kız dedi bakalım

Valla birine baktırdım ucretsizdi erkek dedi neyse başka bitane vardı yüzde yüz biliriz derdi paraliydi 60 TL bende baktirmadim
Valla ücretliye doktulerse isi zaten kesin yalandirsanki ne yapıyorlarsa atip tutmaya pata aliyorlar

Aleykum selam Cumanın bereketi hayri nuru üzerimize bebislerimize olsun İNSAALLAH hep bole temiz ve güzel cikar sonuçlar saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz

Merhaba kızlar bir kaç gündür yazmıyorum ama hala şu nipt testinin sonucunu bekliyorum pazartesi günü kan verdim cuma çıkar denildi daha mail gelmedi bekledikçe de stresim artıyor. herkes iyidir umarım.

Merhaba kızlar bir kaç gündür yazmıyorum ama hala şu nipt testinin sonucunu bekliyorum pazartesi günü kan verdim cuma çıkar denildi daha mail gelmedi bekledikçe de stresim artıyor. herkes iyidir umarım.
Evet rahat olamıyoruz elimizde değil seni çok iyi anlıyorum

Valla ücretliye doktulerse isi zaten kesin yalandirsanki ne yapıyorlarsa atip tutmaya pata aliyorlar
Cnm onlar senin doğum tarihini eşinin doğum tarihini ve senin son adet tarihini bide bebeğin ultrasyon resimlerini istiyorlar ona göre söylüyor lar artık bilmiyorum valla

Kizlar merhaba bugün kontrole gittim bebeğim iyi çok şükür sadece ikili testin kan sonucu yaştan dolayı yüksek çıkmış geçmişimde bazı hikayelerde olunca önlem amaçlı perinatologa yonlendirdi cinsiyet içinde erkek olsaydı pipisi bu haftalarda görünürdü ama kesin kızda diyemem dedi perinatolojiye giderken öğrenirsin dedi hepten merakta kaldım şimdi

Aaa böyle söylüyorlar kıl olmamak elde değil. Kız çocuğu göstermez derler ve bence de pipi olsa çıkardı. Pozisyonu uygun muydu canım? :) hayırlı olsun şimdiden sağlıklı olsun da

Kızlar ikili tarama sonucu çıkmış anlayan bakabilir mi, hafta içi doktora göstereceğim

Kaç çıktı canım senin ben de 1:734 yazıyor

Kızlar merhaba bugün hamilelik yine beni bitirdi halsizlik baş ağrısı miğde yanması.. kolumu kaldırcak halim yok resmen Bi kaç gündür iyiyidim belirtiler geçiyor galiba dedim ama yine geldirler

Bugun benimde benzer... Tansiyonum yerlerde sanki hic halim yok, uyudum durdum
Kızlar merhaba bugün hamilelik yine beni bitirdi halsizlik baş ağrısı miğde yanması.. kolumu kaldırcak halim yok resmen Bi kaç gündür iyiyidim belirtiler geçiyor galiba dedim ama yine geldirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…