Hahahhah

Doğrudur. Bizim için de geçerli.. ama hamuru da çok severim ihihihih
Hahahah

Ay ben de mi akşam yesem acaba..? Yemekten önce hem iştahı da kapar

Zaten eve gelir gelmez yemek olmuyor. Yemek öncesi falan.. Haftasonu da zorla da olsa yiyim o zaman

Geçen sefer mecburi bir diyetti. Şimdi bakalım yapabilecek miyim..? İnşallah yaparız ya.. Evet evet kesin dikkat etmem lazım.
Olsun canım. Dediğin gibi 3 ayı atlattık. Daha fazla ilerlemeden geçmesi lazım. Antibiyotik kullanman gerekiyorsa kullanacaksın tabii.. İnşallah çabucak geçer canım

Ben de ıhlamur bal idare ediyorum. Sanki daha iyi gibiyim ama bakıcam bakalım.. Böyle geçer inşallah.
Ay seninki daha minik tabi di mi..? Yerim onu yaa

Maşallah kuzuya

Yok canım ya nifty'de söylemedi benimki. Test sonucunda da net yazmıyor. Ultrasonda baya bir evirdi çevirdi.. 2 kere kontrol etti, emin olalım dedi, fotoğrafını da çekti verdi :) Bizde kız tecrübesi yok :) Erkek olmadığını düşündüm ama ben de görünce :) Erkek olsa zaten daha net belli olmaz mıydı dedim hatta ama bu haftada öyle olmuyor dedi bana.
Oğlumun odası 3 duvar beyaz. Tek duvar mavi. O mavi duvarda yatağı var. İlk yaptığımızda stickerlar vardı. Odası mobilyaları deniz temalı. Biz de duvara balık stickerları yapıştırmıştık. Büyüyünce çıkardık.
Şimdi o oda kızın olacak nasipse

Yine duvarlar beyaz olur dedik. Tek duvara kıza uygun stickerlar yapıştırmayı düşünüyorum. Yatak mavi ama bilmiyorum. Kala da bilir ya da yatağa da süslü stickerlar yaparız.
Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah çabucak geçer
Dikkat edince alınmıyor canım, korkutma kendini. Yani kendini tutabilirsen sıkıntı yok. Dün de yazmıştım, bende şeker çıkmıştı o yüzden 6 aydan sonra diyet yaptım ve sadece 3 kilo almıştım 6 aydan sonra. İlk 6 ay 10 kilo almıştım

Öyle devam etsem rekora giderdim. Gereksiz karbonhidratı kestim. Pilav, makarna, fast food.. Her öğün öncesi sonrası şeker ölçümleri.. Korkudan yiyemiyor zaten insan. Şimdi de inşallah şeker falan çıkmadan öyle yapmak istiyorum. Zor ama kafamıza koyarsak yaparız bence

Kilo alınacak diye bir zorunluluk yok yani. Korkmayın.