• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız-Erkek

• Üçüz/Çoğul

• Ankete Katılan
    19
Kızlar ben ne yesem çıkarıyorum gece gündüz midem yanıyor bana öneriniz nedir kahvaltı nasıl başlamalıyım yada kabızlık da başladı bende sabah peynir ekmek yumurta yiyorum mesela beni o peynir bile mahvediyor
12. Hafta dolana kadar ben de böyleydim 🥲 ne yesem çıkardım, peynir ekmek yiyordum peynirin bile tadı kötü geliyordu. Ne zaman 12. Hafta doldu, biraz toparlamaya başladı. Tamamen zamanla alakalı bence, ben ne yapsam çözemedim. Sonra kendiliğinden düzelmeye başladı. 🙏🏻

Kızlar bu ultrason görüntülerinden ben hiçbir şey anlayamıyorum, siz nasıl anlıyorsunuz ya 🙈 bunların açısı falan mı farklı olmalı anlayabilmek için, yoksa cinsiyet yorumu olan var mı? Chatgpt ye attım yorum yapmıyor, başka açıdan çekilmeli diyor. 12+0da çekildi bu görüntüler. Biz fetal dna yaptırdık ama yaptırdığımız yer yeditepe ünv hastanesi ve cinsiyet bilgisi paylaşmıyormuş. O yüzden oradan da öğrenemeyeceğim.

Eklentiler

• IMG_1717.webp
    IMG_1717.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_1718.webp
    IMG_1718.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_1719.webp
    IMG_1719.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar bu ultrason görüntülerinden ben hiçbir şey anlayamıyorum, siz nasıl anlıyorsunuz ya 🙈 bunların açısı falan mı farklı olmalı anlayabilmek için, yoksa cinsiyet yorumu olan var mı? Chatgpt ye attım yorum yapmıyor, başka açıdan çekilmeli diyor. 12+0da çekildi bu görüntüler. Biz fetal dna yaptırdık ama yaptırdığımız yer yeditepe ünv hastanesi ve cinsiyet bilgisi paylaşmıyormuş. O yüzden oradan da öğrenemeyeceğim.
Ben de çok anlamıyorum ama yine de tahminde bulunacağım. Erkek gibi geldi 😊

Eklentiler

• Screenshot_2025-11-11-16-05-41-591-edit_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-11-11-16-05-41-591-edit_com.android.chrome.webp
    17 KB · Görüntüleme: 25

Ben de pek anlamıyorum
Birkaç kez ChatGPT’ye attığımda bana da yorum yapmadı
Bugün 15+1 olduk
Geçen hafta bir doktorum %90 kız demişti
Bugün diğer doktoruma gittik, o da baktı
Ekranda çıkıntı görünüyordu
Ben de net bir şekilde gördüm
Çıkıntı erkekte biraz açılı duruyormuş kızda düz duruyormuş o yüzden bu doktorum da kız gibi dedi
Bebiş çok hareketli ve bacaklarını açmıyor o yüzden zor yorumluyorlar
Erkekteki çıkıntı açılı kızdaki çıkıntı düz duruyor detayı belki yorumlamanıza yardımcı olur ☺️

Benden bukadar der çekilirim, aslında benim 3 oğlum oldu ilk bebeğim vefat etti diğer ikisi gayet sağlıklı büyüdüler bile biri 4 diğeri 6 yaşında ben artık 3 oğlandan sonra bu kızdır diye düşünmüştüm yanılmışım nasip ☺️
Yaaaa demiştim işte 4.oglunuz genetik yatkinliginiz var 🙂hiç fark etmez Allah olmayanlara versin ama insan çeşit ister çok doğal ama olduktan sonra da başkalarına kız.erkek gelebilir ama insana hiç farki olmuyor her türlü çok seviliyor evlat sağlıkla büyütün,brolar 🧿🙂🧡

Umarım ögrenirsiniz:) bende şaşırdım baya fetal dna yaptırdık onunla öğrenirim sandım ama aceleci çoktı bizim kız
Merhabalar hanımefendi sizde bir düşük geçirdiniz galiba yorumlarda şahit oldum peki iğne kan sulandırıcı kullaniyurmusnuz, kullanıyorsanız doktor mu önermesi genelde 1 düşukle vermezler size verilmesi sebebi nedir merak ediyorum bende o yollardan geçtim diye🥰teşekkür ederim

Çok şükür sevindim🙏🏻 Benden idrar testi aldılar sonucu akşam çıkınca doktorumla görüşeceğim. Bebeğin gelişimi haftasından biraz gerideymiş onu da ikili taramada konuşuruz dedi. Alttan muayene oldum kanamam oldu biraz inşallah artmaz
İnşallah birşey çıkmaz sonuçta da 🤲🏻 ikili testiniz ne zaman bir de muayeneyi neden alttan yaptılar onu anlamadım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 bugün dinlenin pek hareket etmeyin mümkünse lekelenme gibiyse geçer hemen korkmayın

Çok şükür sevindim🙏🏻 Benden idrar testi aldılar sonucu akşam çıkınca doktorumla görüşeceğim. Bebeğin gelişimi haftasından biraz gerideymiş onu da ikili taramada konuşuruz dedi. Alttan muayene oldum kanamam oldu biraz inşallah artmaz
Kaçıncı hafta ve ne kadar geridesiniz acaba benim de yaklaşık 4 5 gün geri çıkıyor hep doktorum haftasıyla uyumlu sıkıntı olmaz demişti

İnsan hemen telaslaniyor ya elinde olmadan peki bu iğneyi bende istemeliyim sizce yani bana sadece Protestan verdilerde bu arada teşekkür ederim cevap için 🙏🙏
Rica ederim ne demek. Onunla ilgili bişey demem doğru olmaz doktorunuz size uygun olanı söylemiştir

Ben kız diyorum çıkıntı olan yer daha yukarıda olsa erkek derdim bir de bacak arası gördüm sanki ve orası da boş :)

Back
X