Topuk olayı ödemden olabilir canım. Benim de olur bazen.. hatta belki uyuşma bile ondan olabilir, şimdi düşündüm de.. Bir süre sonra geçiyor mu? Bol bol su iç, egzersiz yapmaya çalış. Ödemdense işe yarar canım.
Valla benim de aklımda ya.. Ne zamandır yazacaktım
Gulce Ada
nasılsın?
Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah

Ben de 20'den sonra hissetmiştim diye hatırlıyorum canım. Hatta bu da öyle olacak galiba

16'ya girdim bende de hareket yok. 2. bebe.
Ara ara olur canım.. ama kendini fazla böyle kötü düşüncelere kaptırma

Ben daha hiç hissetmiyorum bile

Kontrole de 2 hafta var daha. Kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. Ayrıca kötü haberler de ne oku ne dinle. Haberlerin bile sadece ekonomi kısmını takip ediyorum ki insanların o çaresiz hallerini görmek bile beni kahretmeye yetiyor. Hele ki çocuklarla, bebeklerle vs ile ilgili üzücü şeyler.. Aman.. Hİç bakmayacaksın, okumayacaksın.. Moral psikoloji çok önemli. Lohusalıkta daha da önemli olacak. Kendimizi şimdiden güzelliklerle güzel düşüncelerle motive delim
Gerekirse meditasyon falan yap canım. Ya da dua et.. Ya da her neyse.. Herkese iyi gelen şeyler başka. Güzel düşünmek hayaller kurmak.. Kötü şeyleri aklından bile geçirme

Sağlıkla mutlulukla hayırlısıyla ve tam zamanında, yavruların kucağında olacak. Gözlerine bakıp aman Allah'ım bunlar neee diyeceksin. Bunlar şimdi benim mi diyeceksin

Çok güzel günler bekliyor sizi