• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    303
Günaydın kızlar 😴 2 gündür yine değişik bi ruh hali içindeyim, bebek iyi midir, hareketlerini hissedecek miyim, hamile gibi hissetmiyorum gibi düşüncelere boğuldum. Sanırım hormonlar beni ele geçirmeye başladı diyorum ve kendimi kaptırmıyorum görmezden geliyorum 😶 Benim gibi olan var mı, normal mi bu durum bilemedim 😑 2 gün önce instagramda karşıma üzücü bir haber çıkmıştı sanırım ondan etkilendim farkında olmadan çünkü ondan sonra başladı bu ruh halim.
Ben de hissetmiyorum cmt detaylı var o güne kadar rahat hissedemem heralde 🥹sanırım normal. Bebegi hissetmediğimiz için

Kızlar bi ateş ölçerlere bakayım dedim bakmaz olaydım ne fiyatlar öyle ya 600-800 liralara çıkmışlar 😑 ne kullanıcaz ne alıcaz bebeklere var mı tavsiyesi olan?
IMG_20221007_134946.webp
ben bunu aldım canim.629 a düşmüştü. Baktım fiyatlar genel olarak böyle indirimde bulunca da kaçırmak istemedim.

Kızlar bi ateş ölçerlere bakayım dedim bakmaz olaydım ne fiyatlar öyle ya 600-800 liralara çıkmışlar 😑 ne kullanıcaz ne alıcaz bebeklere var mı tavsiyesi olan?
Bende dün akşam baktım canım ama kadar veremedim biraz daha araştıralım diye bıraktım braun ırt 3030 omron mc 521 birde weewell baktım üçünden birine karar vereceğim kulaktan baktım ben ozellikle hepsine

anladım biraz iletişim eksikliği olmus dediginiz gibi, eğer imkanınız varsa baska bir doktora daha gidin isterseniz ya da bir sonraki kontrolde durumu daha net anlamaya calısın. çok ciddi bir durum olsa doktor yatış filan verirdi. agrınız kanamanız yokmus, rahat olun
Sağolun, 😍 şimdi doktoruma yazdım Türkiye’deki. Korseye gerek yok zamanla yukarı çıkar endişe etme ilaçlarına devam et dedi. bu Kandil hürmetine birbirimizin bebelerine dua edelim sağ Salim doğsunlar 😍🙏

Canım bende aynı senin gibiyim. Doktora gittikten sonra 1 hafta rahatım sonra başlıyor benim düşünceler 😀iyi midir diye. Doktorumda bunu bildiğinden sağolsun 2 haftada bir gel diyor. Ama bana kalan 1 hafta geçmek bilmiyor. Çarşambaya randevu aldım. Tek olmadığıma sevindim şu an eşim bana kızıyor çünkü sen anamısın anlamazsın diyorum 😀tamam en anne sensin başkaları değil diye dalga geçiyor 😀
bence doğurana kadar böyle sürer bu :eğlence: erkekler anlamaz nerden anlasın onlar hiç hamile olmadı kiiii :KK47:
Ben de hissetmiyorum cmt detaylı var o güne kadar rahat hissedemem heralde 🥹sanırım normal. Bebegi hissetmediğimiz için
benim de 20 sinde vakti gelse de gitsek :p
Eki Görüntüle 3141895 ben bunu aldım canim.629 a düşmüştü. Baktım fiyatlar genel olarak böyle indirimde bulunca da kaçırmak istemedim.
off yaa fiyatlara bak şaka gibi :KK70: çok mutsuz oldum fiyatlarını görünce :KK70:

Bende dün akşam baktım canım ama kadar veremedim biraz daha araştıralım diye bıraktım braun ırt 3030 omron mc 521 birde weewell baktım üçünden birine karar vereceğim kulaktan baktım ben ozellikle hepsine
ben de braun düşünüyordum düşünmeye devam edicem gibi :D :D

bence doğurana kadar böyle sürer bu :eğlence: erkekler anlamaz nerden anlasın onlar hiç hamile olmadı kiiii :KK47:

benim de 20 sinde vakti gelse de gitsek :p

off yaa fiyatlara bak şaka gibi :KK70: çok mutsuz oldum fiyatlarını görünce :KK70:
Malesef😢 ben de ilk baktığımda bunlar ne ya alınmaz dedim, sonra arkadaşlarıma sordum hepsi de almış zamanla koltukaltından olcturmuyolar sart dediler. Pes edip aldım😬

11-11indirimini bekleyim diyorum bakalım artarsa fiyat şansıma artık 😀
İndirimde görürsen bana da haber et canım
Malesef😢 ben de ilk baktığımda bunlar ne ya alınmaz dedim, sonra arkadaşlarıma sordum hepsi de almış zamanla koltukaltından olcturmuyolar sart dediler. Pes edip aldım😬
Evet mecbur alıcaz valla napalım 😰

Şu ateşölçer için baya iyi yorumlar var 🤔

Eklentiler

• Screenshot_20221007_142339_trendyol.com.webp
    Screenshot_20221007_142339_trendyol.com.webp
    17 KB · Görüntüleme: 116
Evet aynen öyle, okuduğum kitapta yazıyordu bir çocuk kıyafeti kirli diye ev dağınık diye psikolojisi bozulmaz mutsuz olmaz özgüvensiz yetişmez. Ama ailede sevgi, ilgi görmediyse o zaman tüm hayatı etkilenir diye. Çok doğru biz ne kadar çabalasakta bi şekilde büyüyecek ve kendi karakteri şekillenecek önemli olan ailesinden ne kadar sevgi gördüğü ne kadar desteklendiği fikirlerine ne kadar saygı duyularak yetiştirildiği. Sırf anne-babayız diye çocuğa bizim kurallarımızı dayatmadan ona ne kadar kaliteli bir yaşama alanı sunabildiğimiz. Hiç anne sütü almayan bebekte bir şekilde büyüyor, emzik alan da almayan da, mama yiyen de büyüyor. Hiç kimse dönüp demiyor ki anne bana neden mama yedirdin neden süt vermedin. Ama ilgisiz sevgisiz büyüyen çocuk ömür boyu bunu sorgulayıp ailesini eleştiriyor. En güzel besin sevgi, şefkat. Bebeğimize verebileceğimiz en güzel, kolay ve en basit şey 😇🙏

Sana izin kağıdı yazalım o zaman cumartesiye kadar 😂

Güzel haberlerini bekliyoruz canım 🙏

Oh süper canım sevindim senin adına. Bu, ara herkeste benzer rahatsızlıklar var sanırım havalar birden serinlediği için çarptı biraz bol bol sıvı tüket boğazın nemli kalsın

Evet ya ultrasonda kıpır kıpırlar ama gel gör ki hiç birini hissetmiyoruz 😹 benim de plasentam öndeymiş sanırım ondan daha az hissediyoruz 🤔 ben bu gittiğimde tüm ultrasonu videoya çektim 5 dk falan açıp açıp izliyorum 😹❣️
Günde üç dört bardak sıcak limonlu su içiyorum sıkıntı olmaz dimi? Başka da aklıma bir şey gelmiyor.

bu söylediğinizi ispatlayacak bir makale veya yayın varsa bilmek isterim, paylaşır mısınız ? ben rastlamadım çünkü,bilimsel verilere dayanarak konuşursak daha somut ve geçerli olur. ayrıca öneren doktorlar da var, bizim doktorumuz da emmesinde bir sakınca olmadığını söylemişti...
Doktor onerdi ise dogrudur :) Kullanan kullanir kullanmaya kullanmaz kimse karisamaz. Sizi elestirmek icin demedim. Tartisma programinda gibi hissettim makale ile kanitlayin diye okuyunca :) bosverin beni siz, bildiginiz dogrudur :):)

canım devlet hast. verilen tarama testleri e nabızda sonuç olarak görünüyor ama raporlama işleminin sonucu için 2 hafta sonra çağırıyorlar. ben 20 eylül de 3 lü tarama için kan verdim 30 eylül de e nabızda gözüktü ancak raporu doktoruna gitmeden öğrenemiyorsun. bana hastaneden mesajda gelmişti sonucunuz çıktı doktorunuza başvurabilirsiniz diye.
en açıklayıcı cevap bu oldu çookk tesekkur ederim. Bana yarin cıkar dediler ama göremeyince gitmem mi gerekiyor acaba diye tedirgin oldum. Beni de 2 hafta sonra çağırdı doktor belki de bu yüzden. O zaman erkenden gitmeme gerek yok 2 hafta sonra gitsem bir sorun olmaz değil mi 😇😇

Ben ebebekten normal.koltuk alti aldim ucuzdu da bana yetti artti valla ya o kadar abarti seyler almayin gerek yok hayat zaten pahali😔Weewell markasi 3 yil oluyor kullanani gayet memnunum. Ne zaman ateslense ölcup doktora goturdugum de aynisi cikiyor

en açıklayıcı cevap bu oldu çookk tesekkur ederim. Bana yarin cıkar dediler ama göremeyince gitmem mi gerekiyor acaba diye tedirgin oldum. Beni de 2 hafta sonra çağırdı doktor belki de bu yüzden. O zaman erkenden gitmeme gerek yok 2 hafta sonra gitsem bir sorun olmaz değil mi 😇😇
aynen canım erkenden gitme.

Back
X