Evet aynen öyle, okuduğum kitapta yazıyordu bir çocuk kıyafeti kirli diye ev dağınık diye psikolojisi bozulmaz mutsuz olmaz özgüvensiz yetişmez. Ama ailede sevgi, ilgi görmediyse o zaman tüm hayatı etkilenir diye. Çok doğru biz ne kadar çabalasakta bi şekilde büyüyecek ve kendi karakteri şekillenecek önemli olan ailesinden ne kadar sevgi gördüğü ne kadar desteklendiği fikirlerine ne kadar saygı duyularak yetiştirildiği. Sırf anne-babayız diye çocuğa bizim kurallarımızı dayatmadan ona ne kadar kaliteli bir yaşama alanı sunabildiğimiz. Hiç anne sütü almayan bebekte bir şekilde büyüyor, emzik alan da almayan da, mama yiyen de büyüyor. Hiç kimse dönüp demiyor ki anne bana neden mama yedirdin neden süt vermedin. Ama ilgisiz sevgisiz büyüyen çocuk ömür boyu bunu sorgulayıp ailesini eleştiriyor. En güzel besin sevgi, şefkat. Bebeğimize verebileceğimiz en güzel, kolay ve en basit şey

Sana izin kağıdı yazalım o zaman cumartesiye kadar
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Oh süper canım sevindim senin adına. Bu, ara herkeste benzer rahatsızlıklar var sanırım havalar birden serinlediği için çarptı biraz bol bol sıvı tüket boğazın nemli kalsın
Evet ya ultrasonda kıpır kıpırlar ama gel gör ki hiç birini hissetmiyoruz

benim de plasentam öndeymiş sanırım ondan daha az hissediyoruz

ben bu gittiğimde tüm ultrasonu videoya çektim 5 dk falan açıp açıp izliyorum