Herkesin yaşadığı farklı farklı zorluklar var. İnşallah kolaylıklar bulsun bizi

Bana da muhtemelen bakıcı gerekecek. Oğlumda 2 bakıcı değişmiştim. %90 ihtimalle daha çok para vereni buldukları için yalanlar uydurarak gittiler :/ Her seferinde çocuğu alıştır, derdini anlat, güven vs.. Baktım olmuyor, daha 27 aylıkken tam gün kreşe başlattım. Şimdi bebecikken bakıcı bulmak gerekirse ne yaparız nereden buluruz korkuyorum valla.. Kayınvalidem 7 sene önce de 6 ay falan bakabildi. Şimdi yaşı daha da ilerledi. Hastalıklar vs. Zaten bize yakın oturmuyorlar. Gelip bizde kalıyorlardı. Şimdi o kadar da bakamaz, sanmam.. Bakıcıya refakat eder arada ancak. Annemler başka şehirde. O da arada geliyordu. 2 haftalığına falan.. O kayınvalideden de yaşlı. Babamı da bırakmak istemez. Vallahi karışık işler. Allah yardımcımız olsun ve en önemlisi Allah inşallah iyi insanlarla karşılaştırsın. Şöyle melek gibi bakıcılarımız olsun yaa

Maalesef asla geçmiyor..
Bende de mesela daha çocuk olmadan yani düşüncesinde bile, başka bir çocuğu oğlum kadar sevebilir miyim düşüncesi oluyordu. Sanki ona ihanet edecekmişim gibi geliyordu. Ya doğacak çocuğu onun kadar sevmezsem korkusu.. Hala da tam geçmedi galiba. Bazen üzülüyorum.. Hani o kadar seviyorsun ki bir daha bu kadar nasıl severim diye düşünüyorsun.. Genelde böyle şeylerin düşünüldüğünü ama elbette doğunca öyle bir şey olmadığını söylüyorlar. Biliyorum geçecek.. ama haksızlık etmek istemiyorum ikisine de.. Ya da mesela belki bebecik diye yanlışlıkla onunla daha çok ilgilenip oğlanı ihmal edersek.. Dengelemek için kafayı yiyeceğim galiba.. Annelik..
Belki de ondan değildir canım yani tam bilmiyorum ama olabilir gibi geldi. Sorarsın yine doktoruna.
Yani o süre de çok az be canım. Ne olursa olsun.. Annem de 40 günlükken bırakırmış bizi. Öğretmenmiş. O zamanlar çok azmış izinler.. ama bu zamanda.. mecbur olunca da elden bir şey gelmez tabi de.. Allah kolaylık versin. Eşin evdeymiş ya yine o da baya avantaj. Allah ona da iş rastlığı versin elbette ama, inşallah güzel güzel, kolaylıkla altından kalkarsınız canım

Ben de izni uzatamazsam mecbur bakıcı gerekecek. El kadar bebeğe de insan bakıcı gerekecek diye üzülüyor işte ama.. Gerekirse mecburuz, ne yapalım.. Biz de yalnız gibiyiz maalesef. İnşallah en kolay şekilde olur her şey hepimiz için