Ben senden bi tık önce başlicam yarın adet olmayo bekliyorum :)bende martın 15 i gibi adet olunca baslıyorum tedaviye kızlar birbirimize destek olalım, bizi sadece biz anlarız :) hepimiz pozitifi görelim inşallah :)
Sizin sebep ne tüp bebek için
benim tarihler 15ini gösteriyor ama bakalım :) bizimde erkek infertilitesi bizde de tek tük çıkıyordu zaten en basından beri ama bize yinede tese denilmisti ürolog tarafından. Tüp bebek merkezi de toplarız tek tükse hergün verir sperm dedi. Şuan da tek duam sperm çıkması. İnşşallah pozitifi görürsün bana da umut olursun :)Ben senden bi tık önce başlicam yarın adet olmayo bekliyorum :)
İnşallah canım birbirimize dua edelim:) sizinde çıkar inşallah ameliyata gerek kalmaz. Çok zor bir süreç. Eşiniz ne zaman başlayacak vermeyebenim tarihler 15ini gösteriyor ama bakalım :) bizimde erkek infertilitesi bizde de tek tük çıkıyordu zaten en basından beri ama bize yinede tese denilmisti ürolog tarafından. Tüp bebek merkezi de toplarız tek tükse hergün verir sperm dedi. Şuan da tek duam sperm çıkması. İnşşallah pozitifi görürsün bana da umut olursun :)
Adetin2.günü bana ilaç baslanınca verecek ilkini sonra zaman zaman gittiğimizde vermeye devam edecek. Ama benim aklıma suan baska bi sey takıldı herkeshsg çekilmeli tüp bebek öncesi diyo ama benm doktorum benden hsg de amh de istemedi. Yaptırdınmı dedi hayr dedm ama yaptr demedi yani hemsiresi gerek görmedi demk ki dedi. Cok kafama takıldı suan üniv hastanesinde ki doktor istemisti ama devlette yaptrmaktan vazgeçtim diye onun istdiklerini yaptırmadm ilk deneme zaten dedim özele geldm. Sana dua edicem canımİnşallah canım birbirimize dua edelim:) sizinde çıkar inşallah ameliyata gerek kalmaz. Çok zor bir süreç. Eşiniz ne zaman başlayacak vermeye
Benden de o dediğinin hiç birini istemedi canım. Amh testi falan yaptırmadım bazı doktorlar rahim filmi istiyor benim doktorum onu da istemedi. Bana ilaç da söylemedi sadece adet olunca ara ikinci günü geleceksin dedilerAdetin2.günü bana ilaç baslanınca verecek ilkini sonra zaman zaman gittiğimizde vermeye devam edecek. Ama benim aklıma suan baska bi sey takıldı herkeshsg çekilmeli tüp bebek öncesi diyo ama benm doktorum benden hsg de amh de istemedi. Yaptırdınmı dedi hayr dedm ama yaptr demedi yani hemsiresi gerek görmedi demk ki dedi. Cok kafama takıldı suan üniv hastanesinde ki doktor istemisti ama devlette yaptrmaktan vazgeçtim diye onun istdiklerini yaptırmadm ilk deneme zaten dedim özele geldm. Sana dua edicem canım
Bana d vitamini verdi bide içinde folik vs vitaminleri olan hap verdi ben senn doktorun kim canımBenden de o dediğinin hiç birini istemedi canım. Amh testi falan yaptırmadım bazı doktorlar rahim filmi istiyor benim doktorum onu da istemedi. Bana ilaç da söylemedi sadece adet olunca ara ikinci günü geleceksin dediler
Ben antalyadayım cnmBana d vitamini verdi bide içinde folik vs vitaminleri olan hap verdi ben senn doktorun kim canım
Bende ankaraya gidip geliyorum süreç yol anlamında zorluyor neyse iyi haberler vrrirsin insallahBen antalyadayım cnm
İnşallah canım sende haber verBende ankaraya gidip geliyorum süreç yol anlamında zorluyor neyse iyi haberler vrrirsin insallah
:) tabiİnşallah canım sende haber ver
Vallah korma kendinide siitrese sokma olacağı varsa olur yoksa olmaz yasayip göreceksiniz ben öyle avutuyorum kendimiBilmiyorum korkuyorum sanırım ilk defa buraya yazarken kendime itiraf ediyorum. Eşim azospermi spermleri bi kaç tane dondurduk. Embriyo oluşmaz kalitesiz olur diye korkularım var
Aynen aynen bana da ara ara gidip geliyorlar bi diyorum olacaksa olur bi diyorum ya olmazsa iyice kafa gitti :)Vallah korma kendinide siitrese sokma olacağı varsa olur yoksa olmaz yasayip göreceksiniz ben öyle avutuyorum kendimi
Evet, önümüzdeki hafta regl olduktan sonra başlayacağız diye düşünüyorum. Prolaktin seviyem çok olmasa da yüksek çıktı makroprolaktin testi istedi. Onun sonucuna göre uzar mı süreç bilmiyorum.Regl gününüzü mü bekliyorsunuz? Ben onu bekliyorum
Anladım canım birbirimize destek olalım bu süreçte ben yarın regl olursam cuma günü başlıyoruz Allah’ın izni ile…Evet, önümüzdeki hafta regl olduktan sonra başlayacağız diye düşünüyorum. Prolaktin seviyem çok olmasa da yüksek çıktı makroprolaktin testi istedi. Onun sonucuna göre uzar mı süreç bilmiyorum.
Merhabalar yorumlarınızı okudum da ben de antalyadayım nerede tedavi görüyorsunuz acaba doktorunuzdan memnun musunuz ?Anladım canım birbirimize destek olalım bu süreçte ben yarın regl olursam cuma günü başlıyoruz Allah’ın izni ile…
hiç canınızı sıkmayın 12 yumurta çok çok iyi benim ilk muayenede 2 göründü 3 toplandı 3 üde 5.güne ulaştı. siz daha iğne ilaç kullanacaksınız daha da fazla olurYine de 24 yumurta sayınız iyiymiş bende 12 tane gözüküyor daha toplanmadı çok canım sıkkın
kızlar hsg genelde istiyorlar tedaviye başlamadan bir sıkıntı olursa histeroskopi vs yapılıyor diye biliyorum ben den istemişlerdi. ki zaten rapor çıkartılıcaksa mutlaka isteniyor. bence tedaviye başlamadan çektirmekte fayda var ona göre ilerler sonuçtaBenden de o dediğinin hiç birini istemedi canım. Amh testi falan yaptırmadım bazı doktorlar rahim filmi istiyor benim doktorum onu da istemedi. Bana ilaç da söylemedi sadece adet olunca ara ikinci günü geleceksin dediler
Antalya tüp bebekte tedavi görüyorum doktorum Kemal Özgür. Zaten o merkezin kurucusuymuş.. doktorum sakin mizaçlı az konuşuyor ama inanın yarın ikinci kez görücem daha tam çözemedim. İnş memnun kalırım.Merhabalar yorumlarınızı okudum da ben de antalyadayım nerede tedavi görüyorsunuz acaba doktorunuzdan memnun musunuz ?
İnşallah Allah bir an önce sağlıkla hayırlısıyla versin. ben bugün adet oldum. Yarın muayene gidicem başlarız diye düşünüyorum tedaviye. Tabi biraz stres oldum. Embriyo oluşur mu kaç yumurta toplanır diye. Allah büyükMerhaba bende 4 martta transfer oldum heyecanla bekliyorum test gününü 7 yıllık evliyim 6 yumurta toplandı 6sı da döllendi 2.güne geldi ama 5.güne 2 yumurtam kaldı Rabbım kucaklarımızı doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?