Benim de ilk ama yolun yarısını bitirdim dün haplar başladım transfere hazırlanıyorumMerhaba arkadaşlar benim gibi ilk kez tüp bebek deneyecek olanlar burda buluşalım
Selam 01.03.2023 medıstate kavacık hastanesınde 6 adet yumurtam alındı.doktorum kenan sofuogluydu yumurta kalıtesınden embrıyo olmadı dendı tup bebek basarısız oldu.aslında yumurtam guzel gelıstı dendı ve 3 merıofer ve 1 kutu cetrotıde ıgnemıde yapmaya gerek gorulmedı kesın gozulye baktım ve psıkolojık olarak yıkıldım•.Transfer olmadı•toplam 26 bın hastayece 10 bın ılaçlarımız tuttu•aralık ayında tedavıye basladık 1 mart yumurtam alındı her gıtttıgımızde 850 tl ssk muayne ucretı verdık.tekrar deneyecegım fakat tekrar buraya gıtmeyecegım.Bahcecık cem celık ve ozkan ozdamar Lutfen bana yardımMerhaba arkadaşlar benim gibi ilk kez tüp bebek deneyecek olanlar burda buluşalım
İğne kullandınız mı? İğnenin yanında mı hap kullandınızBenim de ilk ama yolun yarısını bitirdim dün haplar başladım transfere hazırlanıyorum
Regl gününüzü mü bekliyorsunuz? Ben onu bekliyorumBenim de ilk denemem. Henüz ilaçlara başlamadım daha yolun çok başındayım. Umarım her şey güzel ilerler
Yumurtalarınız toplandı mıBenim de ilk ama yolun yarısını bitirdim dün haplar başladım transfere hazırlanıyorum
Yumurta geliştirici olarak iğne hap famara ve duphaston (folik asit dvitamin troid var bende o ilacı kulandim )bunlar hep kullandığımİğne kullandınız mı? İğnenin yanında mı hap kullandınız
Evet Ocak 2 de opu oldum bu da 2. Adetimle başladım transfer aşamaya bende polikistik var 24 yumurtadan 3tane 6.gun embriyo var ve çok kötü benim yumurtalarimYumurtalarınız toplandı mı
Yine de 24 yumurta sayınız iyiymiş bende 12 tane gözüküyor daha toplanmadı çok canım sıkkınEvet Ocak 2 de opu oldum bu da 2. Adetimle başladım transfer aşamaya bende polikistik var 24 yumurtadan 3tane 6.gun embriyo var ve çok kötü benim yumurtalarim
bende martın 15 i gibi adet olunca baslıyorum tedaviye kızlar birbirimize destek olalım, bizi sadece biz anlarız :) hepimiz pozitifi görelim inşallah :)Merhaba arkadaşlar benim gibi ilk kez tüp bebek deneyecek olanlar burda buluşalım
Harcanan paralar bir yana hayal kırıklığınız bir yana Allah yardımcınızSelam 01.03.2023 medıstate kavacık hastanesınde 6 adet yumurtam alındı.doktorum kenan sofuogluydu yumurta kalıtesınden embrıyo olmadı dendı tup bebek basarısız oldu.aslında yumurtam guzel gelıstı dendı ve 3 merıofer ve 1 kutu cetrotıde ıgnemıde yapmaya gerek gorulmedı kesın gozulye baktım ve psıkolojık olarak yıkıldım•.Transfer olmadı•toplam 26 bın hastayece 10 bın ılaçlarımız tuttu•aralık ayında tedavıye basladık 1 mart yumurtam alındı her gıtttıgımızde 850 tl ssk muayne ucretı verdık.tekrar deneyecegım fakat tekrar buraya gıtmeyecegım.Bahcecık cem celık ve ozkan ozdamar Lutfen bana yardım
azospermi konusmalarından hatırladım seni :) o konuyu naptınız tese mi olacak esin benm esime olmayabilirsin tek tek olanları toplayabiliriz dediler ümitlendik tese olmadan olur insallah diye :)Merhaba arkadaşlar benim gibi ilk kez tüp bebek deneyecek olanlar burda buluşalım
Sayı iyi di aslında 10 boştu 10 dolendi ama 3tane kaldı elimizde neden sıkınki önemli olan 1tane olsun sağlıklı olsunYine de 24 yumurta sayınız iyiymiş bende 12 tane gözüküyor daha toplanmadı çok canım sıkkın
Sizin sebep ne tüp bebek içinbende martın 15 i gibi adet olunca baslıyorum tedaviye kızlar birbirimize destek olalım, bizi sadece biz anlarız :) hepimiz pozitifi görelim inşallah :)
Bilmiyorum korkuyorum sanırım ilk defa buraya yazarken kendime itiraf ediyorum. Eşim azospermi spermleri bi kaç tane dondurduk. Embriyo oluşmaz kalitesiz olur diye korkularım varSayı iyi di aslında 10 boştu 10 dolendi ama 3tane kaldı elimizde neden sıkınki önemli olan 1tane olsun sağlıklı olsun
Benim eşimin doğal yoldan çıkış oldu 10 tane Allah’a şükür:) bi ara çok kötüydüm çıkış olunca çok sevindikazospermi konusmalarından hatırladım seni :) o konuyu naptınız tese mi olacak esin benm esime olmayabilirsin tek tek olanları toplayabiliriz dediler ümitlendik tese olmadan olur insallah diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?