• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 mart ayı transfer tüp bebek

kızlar merhaba, benim transferim 24 martta oldu. Bi sorum olucak size nasıl besleniyosunuz? Bebişin Tutunması için yediğiniz ayrıca bişiy varmı

kızlar merhaba, benim transferim 24 martta oldu. Bi sorum olucak size nasıl besleniyosunuz? Bebişin Tutunması için yediğiniz ayrıca bişiy varmı
Benim transferin 8.günü henüz test yapmadım. Her gün bir tane avokado yiyorum ve bol bol ceviz badem yiyorum kahvaltıda her gün bir haşlanmış yumurta başka da özellikle yaptığım bir şey yok günlük ne yiyorsam onu yiyorum

Kesinlikle hepsini emeği çok benim memnun kaldığım bir tüp bebek merkezi .Tüm çocuk isteyenlere dua ediyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı bebeklerimiz olsun inşaAllah siz hangi aşamadasınız
Canım benim şuan 4. Günüm işte çift embriyo ve embriyo glue ile transfer yaptırdım. Biraz bel ağrım var ara ara kasık ağrım oluyor. Haftaya cuma test yaptıtcsm inşallah bu son olur hepimiz için

Kızlar merhaba 14.03. De 2 tane 6. Gün Embriyosu transfer oldum dayanamayıp 8. Gün kan aldırdım beta değerim 49 çıktı 10. Gün tekrar yaptırdım değerim 84 çıktı sizce nasıl ? inşallah kat kat sağlıklı artışlar görürüm çok korkuyorum allahım hayırlısını nasip etsin
Erken test yapmissiniz bende 27.2 transfer olmusdum 8.3 kan aldilar 46.4 du 13.3 yine kan aldindi 71.7 15.3 yine kan alindi malesef 6.4 cikdi tutmadi

Erken test yapmissiniz bende 27.2 transfer olmusdum 8.3 kan aldilar 46.4 du 13.3 yine kan aldindi 71.7 15.3 yine kan alindi malesef 6.4 cikdi tutmadi
Evet dayanamadım malesef erken test yaptım hayırlısı olsun göğüslerinizde hassasiyet dewam ediyor muydu değeriniz düştükçe acaba????

Evet devam ediordu gecen hafta cumartesinden sonra indi sis olan gosguslerim
Ustune yatamiordum dusunce yatmaya basladim karnimdada sislik vardi hepsi giti ignede kulandim
İcin etkisi vardi

Evet devam ediordu gecen hafta cumartesinden sonra indi sis olan gosguslerim
Ustune yatamiordum dusunce yatmaya basladim karnimdada sislik vardi hepsi giti ignede kulandim
İcin etkisi vardi
Hayırlısı olsun inşallah rabbim tekrar nasip eder bende tekrar şimdi pazartesi günü vereceğim kan bakalım ne çıkacak bende üzerine yatamıyorum kasıklarım şiş

Merhaba hanimlar bende ayın 19 unda transfer oldum bu gün transfer günü hariç 5. Günüm bu ikinci tüp bebek denemen ilki dondurulmuş 5.gun embriyosuydu +glue kullanmıştık malesef tutunmadi bu sefer dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer ettiler ve bunda glue kullanmadim transfer sonrası 3. Gün çok aşırı bel agrisi oldu dün 4. Gundu hiç bı ağrım sızım olmadı bu gün 5. Gün kasıklarımda batmalar oldu ve bacaklarıma vuran hafif bir bel ağrısı tabi bunlar ilaçlardan da olabilir ama ilk transferimdede aynı ilaçları kullandım bu belirtiler olmadı hiç inşallah bu sefer güzel havrr alırız test yamamsk için kendimi zor tutuyorum 😁😁

Hayırlısı olsun inşallah rabbim tekrar nasip eder bende tekrar şimdi pazartesi günü vereceğim kan bakalım ne çıkacak bende üzerine yatamıyorum kasıklarım şiş
Hayirliis olsun insallah ayin 18.4 tekrar yapilcak ikitane dondurulmus embriom var tekini kulanicaz bu sefer igneler olmucak sadece 9 gungunde 3 kere hap kulanicam belki bu sefer tutar

Hayirliis olsun insallah ayin 18.4 tekrar yapilcak ikitane dondurulmus embriom var tekini kulanicaz bu sefer igneler olmucak sadece 9 gungunde 3 kere hap kulanicam belki bu sefer tutar
Aminn inşallah bende histeroskopi oldum 1 ay sonrasında dondurulmuş embriyo transfer oldum allahım gönlünüze gönlümüze göre versin şu mübarek ayların hürmetine 🥹🥰

Benim transferin 8.günü henüz test yapmadım. Her gün bir tane avokado yiyorum ve bol bol ceviz badem yiyorum kahvaltıda her gün bir haşlanmış yumurta başka da özellikle yaptığım bir şey yok günlük ne yiyorsam onu yiyorum
Teşekkür ederim canım, Benim bugün 2. Günüm dün hemşireme ananası sordum duymuştum bi yerden. Biz öyle şeyleri pek önermiyoruz dedi. Ama yinede yiycem valla. Avakadoyu yumurta toplamadan önce yemiştim hiçte sevmiyorum ama mecbur yiycez

Merhaba hanimlar bende ayın 19 unda transfer oldum bu gün transfer günü hariç 5. Günüm bu ikinci tüp bebek denemen ilki dondurulmuş 5.gun embriyosuydu +glue kullanmıştık malesef tutunmadi bu sefer dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer ettiler ve bunda glue kullanmadim transfer sonrası 3. Gün çok aşırı bel agrisi oldu dün 4. Gundu hiç bı ağrım sızım olmadı bu gün 5. Gün kasıklarımda batmalar oldu ve bacaklarıma vuran hafif bir bel ağrısı tabi bunlar ilaçlardan da olabilir ama ilk transferimdede aynı ilaçları kullandım bu belirtiler olmadı hiç inşallah bu sefer güzel havrr alırız test yamamsk için kendimi zor tutuyorum 😁😁
Bende 19 mart ta transfer oldu bahsettiğiniz belirtileri bende yaşadım ve yaşıyorum dün 5. Günde kaset test yaptım hayalet çizgi gördük🥺😊

Kızlar 21 martta transfer oldum ilk denemem. Hiç belirtim yok iğneden dolayı baş ağrısı karın ağrısı var sadece :/

Merhabalar
Çok kötüyüm görüşünüze ihtiyacım var.

20.03 - 44.5
22.03 - 79.8
24.03 - 147

Bugun kanamam oldu 80 düştü. 2 embriyo transferi yapıldı.

sadece bırının yasama sansı oluyor mu?

Kızlar bı baki verin yaa dayanamadım ben test yaptım erkekn gebelik testi transferden sonra 5. Günüm çok erken ama 3. Gün embriyosu
IMG_20230325_220300_441.webp

Back
X