2023 mart ayı transfer tüp bebek

Enjeksiyonun içinde hava kalırsa çektiğinde ilaç geri gelebilir. 1 kere benimde başıma geldi.

Kızlar kanda betahcg baktırdım acilde bu gün transfer günü hariç 6. Günüm değerim sizce azmi çok yaa 6. Güne göre Eki Görüntüle 3223741
Cok erken yaptirmissin kani, 7. Gun 40-50 max olmasi beklenirmis internette oyle okudum. Bence 9 ya da 10. Gunu bekle oyle yaptir. Boyle daha cok stres olursun.

Cok erken yaptirmissin kani, 7. Gun 40-50 max olmasi beklenirmis internette oyle okudum. Bence 9 ya da 10. Gunu bekle oyle yaptir. Boyle daha cok stres olursun.
Evet erken biliyorum ama öğrenmem lazımdı doktorumla da konuştum 2 günde bı kan ver dedi artar inşallah düzenli bı sekilde 🤲🤲

Canim rahatlatmak için yazıyorum seni 13 Mart'ta transfer oldu ve pozitif sonuç Rabbime şükürler.olsun. değerim hayli yüksek çıktı ama inan hala hiç belirtim yok..belirti aramayın ben de belirtim yok deyip beşinci gün idrar testinde pozitif gördüm yapıyım da yoksa hüsran olmasın diye düşün. Bazı şeyler genetik bile oluyor annem üç hamileliğimde de hiç belirti yaşamamış düşün hamile kaldığını bile iki üç ay adet görmeyince anliyormus. Bak ben de Çarşamba keseyi gorucem.nasipse ama belirti falan yok hala. Hatta bu yüzden gebe olduğum hala çıkıyor aklimdan
Merhaba size bir sorum olacaktı. Benim ikinci transferim oldu 21 Mart ta ilk transferim de bir ay önceydi onda hiç belirtim olmamıştı negatif oldu. Bu transferimde de hiç ama hiç belirti yok kendime umut ışığı arıyorum Perşembe günü kan testim var. Sizin göğüs hassasiyeti ya da ağrı bile olmadı mı hiç kasık ağrısı bel ağrısı hissetmediniz mi?

Merhaba size bir sorum olacaktı. Benim ikinci transferim oldu 21 Mart ta ilk transferim de bir ay önceydi onda hiç belirtim olmamıştı negatif oldu. Bu transferimde de hiç ama hiç belirti yok kendime umut ışığı arıyorum Perşembe günü kan testim var. Sizin göğüs hassasiyeti ya da ağrı bile olmadı mı hiç kasık ağrısı bel ağrısı hissetmediniz mi?
Hiç hissetmedim hala hissetmiyorum adet günüm geçince göğüslerim şişti o.kadar ağrı acı henüz yok

Kızlar bı baki verin yaa dayanamadım ben test yaptım erkekn gebelik testi transferden sonra 5. Günüm çok erken ama 3. Gün embriyosuEki Görüntüle 3223453
Merhaba size transferden 5-6 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı mı. 18 martta çatlatma iğnesi yapıldı 23 martta 5. Gün embriyosu transfer edildi. Sadece progesteron fitil ve folik asit kullanıyorum. Bana doğal siklus yapıldı yani transferden önce de hiç ilaç kullanmadım transferden 5 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı . Transfer günümü saymazsak bugün 4. Günüm çatlatma iğnesi etkisi ne zmn geçer acaba :)

Merhaba size transferden 5-6 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı mı. 18 martta çatlatma iğnesi yapıldı 23 martta 5. Gün embriyosu transfer edildi. Sadece progesteron fitil ve folik asit kullanıyorum. Bana doğal siklus yapıldı yani transferden önce de hiç ilaç kullanmadım transferden 5 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı . Transfer günümü saymazsak bugün 4. Günüm çatlatma iğnesi etkisi ne zmn geçer acaba :)
Yok canim ilk transferimde transferden önce çatlatma iğnesi vuruldum ama bu ikinci transferim çatlatma iğnesi vurulmadim hiç bu gün transfer günü hariç 7. Günüm dün 6 gün beta ya baktırdım 18 çıktı yarın tekrar sağlık ocağında tekrar kan vercem bakalım inşallah güzelce artmıştır 🥰 çatlatma iğnesi in etkisi bildigim kadarıyla 10 . 12 gün suruyo

Aynıyız. Bende 21 de transfer oldum perşembe günü kan testi yapılacak ama sıfır belirti. Bugün artık umudum da kalmadı inşallah vardır bebeğimiz 😥

Yok canim ilk transferimde transferden önce çatlatma iğnesi vuruldum ama bu ikinci transferim çatlatma iğnesi vurulmadim hiç bu gün transfer günü hariç 7. Günüm dün 6 gün beta ya baktırdım 18 çıktı yarın tekrar sağlık ocağında tekrar kan vercem bakalım inşallah güzelce artmıştır 🥰 çatlatma iğnesi in etkisi bildigim kadarıyla 10 . 12 gün suruyo
İnşallah pozitifleri görürüz ☺️ çok teşekkür ederim

IMG-20230327-WA0009.webp

Back
X