2023 mart ayı transfer tüp bebek

Hayır hayır kuzum öyle düşünme benim de birebir adet öncesi olan şeyler oldu ağrımda adet olcak gibiydi
Merhabalar aranıza yeni katıldım 22 martta 5. Gün taze embriyo transferim oldu transferin 2. Gününden beri adet olacakmışım gibi bu arada transfer olduğumda adetime 6 gün vardı dün adetimin 1. Günü idi adet olacakmış gibi hissedip hamile olan var mı acaba

Merhaba kızlar bende 20 Martta 3.gun 12 hücreli embriyo transferi oldum 6.gun beta 18 8.gun 48 çıktı sizce nasıl cokmu düşük değerler acaba kimyasal gibimi kimyasal nasıl oluyo bilmiyorum hiç yaşamadım

Merhaba kızlar bende 20 Martta 3.gun 12 hücreli embriyo transferi oldum 6.gun beta 18 8.gun 48 çıktı sizce nasıl cokmu düşük değerler acaba kimyasal gibimi kimyasal nasıl oluyo bilmiyorum hiç yaşamadım
Bence hamilesiniz 😍🙏🏽🧿 bazı kişilerde yavaş çıkıyo değerler, bazılarında daha hızlı, yani öyle biliyorum… 🙏🏽

Merhabalar aranıza yeni katıldım 22 martta 5. Gün taze embriyo transferim oldu transferin 2. Gününden beri adet olacakmışım gibi bu arada transfer olduğumda adetime 6 gün vardı dün adetimin 1. Günü idi adet olacakmış gibi hissedip hamile olan var mı acaba
Hayırlı olsun tedavin canım ❤️ Adet ağrıları bende hep vardı adet günümde de artmıştı korkma hiç gönlünü ferah tut canım ☺️

Merhaba kızlar. 24 Mart'ta dondurulmuş 6.gün emriyosu transferi oldum. 6. Günüm evde erken gebelik testi yaptım, sonuç bu şekilde sizce tutmuş mu ?

Eklentiler

• IMG_20230330_084304.webp
    IMG_20230330_084304.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 74
Erken olduğunu biliyorum ama beklemek çok zor. Test tarihim 2 Nisan Pazar. Pek bir belirtim yok, sadece karın bölgemde hafif seyirme gibi oluyor

Merhaba kızlar. 24 Mart'ta dondurulmuş 6.gün emriyosu transferi oldum. 6. Günüm evde erken gebelik testi yaptım, sonuç bu şekilde sizce tutmuş mu ?
Bende 6.gun dondurulmus embriyo transferi oldum. 23 de senden bir gün önce bence vardır ya lekelenme gördün mü ben hiç yapmadım

Bende 6.gun dondurulmus embriyo transferi oldum. 23 de senden bir gün önce bence vardır ya lekelenme gördün mü ben hiç yapmadım
Benim 24 Mart'ta oldu transfer akşam saat 5 gibiydi o yüzden o günü saymıyorum, lekelenme olmadı, daha önceki hamilelikleri de de olmamıştı. (Düşük ile sonuçlanan)

Belirtiniz var mı ? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Gününüz istirahat ederek mi geçiriyorsunuz ?

Back
X