2023 mart ayı transfer tüp bebek

Kızlar merhaba. 5. Gün embriyosu 18 martta 2 tane trasnfer edildi 7. Günü kanda 1,63 çıktı 9. Gün 16,69 11. Gün 20,47 iki gğn sonra tekrar bakılacak böyle olup yükselen var mı 4. Denemem ilk defa pozitifi gördüm

Bence değil canım burdan öğrendiğim kadarıyla kac olduğu değil önemli olan 2 günde bir düzenli artış olması sıkıntı etmeyin rahat olun dua edin
İnşallah elim duada başka bir şey yapamayız. Bunca emek sayısız negatifler artık sonuca yaklaşmışken tekrar başa dönmekten korkuyorum

Merhaba Hayirlisiyla pozitif almanizi diliyorum 🙏🏽🧿 tedavinizi nerede oldunuz ve embriyo glue nasil yapiliyo acaba? Benim de transferim ortalama 2 hafta sonra olacak belki Ben de onu yaptircam 🙏🏽
Merhaba canım inşallah yarın test günüm 🧿🙏🏻 embriyo glue çok eski bir yöntemmiş ama şuanda tekrardan gündeme gelmeye başlamış. Donmuş Embriyoları dışarıda çözdürürken anne rahmine en yakın olan sıvı imiş. Yapışkan yapısı olması nedeniyle embriyo yapıştırıcısı olarak geçiyor. Ek ücretli olarak yapılıyor. Doktoruna sor tabi eğer gerek görürse sende yaptırabilirsin.

Merhaba canım inşallah yarın test günüm 🧿🙏🏻 embriyo glue çok eski bir yöntemmiş ama şuanda tekrardan gündeme gelmeye başlamış. Donmuş Embriyoları dışarıda çözdürürken anne rahmine en yakın olan sıvı imiş. Yapışkan yapısı olması nedeniyle embriyo yapıştırıcısı olarak geçiyor. Ek ücretli olarak yapılıyor. Doktoruna sor tabi eğer gerek görürse sende yaptırabilirsin.
Çok teşekkür ederim ve insallah güzel, mutlu haberlerinizi alırız 😍🙏🏽🧿🌹

Merhaba hanimlar bende ayın 19 unda transfer oldum bu gün transfer günü hariç 5. Günüm bu ikinci tüp bebek denemen ilki dondurulmuş 5.gun embriyosuydu +glue kullanmıştık malesef tutunmadi bu sefer dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer ettiler ve bunda glue kullanmadim transfer sonrası 3. Gün çok aşırı bel agrisi oldu dün 4. Gundu hiç bı ağrım sızım olmadı bu gün 5. Gün kasıklarımda batmalar oldu ve bacaklarıma vuran hafif bir bel ağrısı tabi bunlar ilaçlardan da olabilir ama ilk transferimdede aynı ilaçları kullandım bu belirtiler olmadı hiç inşallah bu sefer güzel havrr alırız test yamamsk için kendimi zor tutuyorum 😁😁
Test yaptınız mı ben transfer olmadım ama folactive kullanıyorum doktor önerisi ile 4gundur kasıklarım belim bide bacağıma atan ağrım var reglim 12 Nisan'da olması lazım daha var günüme

Kizlar napiyosunuz surekli yatarakmi geciyo zamaniniz transfer olanlar

Back
X