- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 34
Biraz önce aradılar döllenme başarılı bir şekilde gelişmiş 2 gün sonra tekrar arayacaklar inşallah güzel haberler alırım çok farklı bir duygu bu seviyeye gelmek bile moral oldu bana rabbim herkesin yüzüne baksınBen yurtdisindayim.. Dusun tek basina geciriyorsun tum sureci. Ama napalim artik hayirli ve saglikli bir evladimiz olsun ellerimiz bos kalmasin yeter. 2-3 gun evvel yumurtam bos cikarsa diye uzuldun bak 1 tane dolu var. Bardagin dolu tarafina bakmaya gayret et.. Allah yazdiysa 1 tane ile olur. 30 yumurtasi cikan cok insa var ama deniyor deniyor 20. de oluyor yani en zayif belki en gucsuz embriyo ile oluyor. Yolu yariladik artik sabredip dua edip bekleyecgiz.
Olmadi ise napalim canimiz sagolsun diyip bakacagiz kendimize sansimizi arttirmak adina. Sonra tekrar deneyecegiz. Elbet yazildi bize de evlatta dilerim o zaman bu zaman olsun. Allah buyuk
Amin inşallahİnşAllah 5.güne ulaşır ve sağlıklı bi embriyo olup sana tutunur . Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Hadi bakalım. Hayırlısı ve sağlıklı şekilde Allah kavuştursun. Diyorum sana moral bozma. Allah çok büyük olmazı oldurur. Başka dert vermesin. Embriyomuz olsunda bizi tutacak elbet Allah büyük.Biraz önce aradılar döllenme başarılı bir şekilde gelişmiş 2 gün sonra tekrar arayacaklar inşallah güzel haberler alırım çok farklı bir duygu bu seviyeye gelmek bile moral oldu bana rabbim herkesin yüzüne baksın
bende bugün oldum cumartesi günü doktora gidip ilaçlara başlayacam, 2. opu olacak, ilkinde 1 embriyom kaldı donduruldu.Kızlar selam benim 3 cü opum olacak .. bugün adet oldum yarın ilaçlara başlıyacağım inşallah.. aranızda yeni adet olan var mı.
Neden cumartesiyi bekliyorsunuz ?bende bugün oldum cumartesi günü doktora gidip ilaçlara başlayacam, 2. opu olacak, ilkinde 1 embriyom kaldı donduruldu.
doktorum cumartesi gel dedi bana, adetin 4. günü görmek istediNeden cumartesiyi bekliyorsunuz ?
Allah allah tuaf tam 3 cü opum olacak hiç bir (3farklı klinik) 8/10 farklı doktor hiç biri 2 ci veya 3 günü geçmeden ilaç başlattı .. nerede oluyosunuz tedavinizi ? Yaş kaç sebebi nedir ?doktorum cumartesi gel dedi bana, adetin 4. günü görmek istedi
32 yaşındayım bende hiçbir sıkıntı yok, eş kaynaklı eşim azosperm tese ile sperm donduruldu.Allah allah tuaf tam 3 cü opum olacak hiç bir (3farklı klinik) 8/10 farklı doktor hiç biri 2 ci veya 3 günü geçmeden ilaç başlattı .. nerede oluyosunuz tedavinizi ? Yaş kaç sebebi nedir ?
Aret Kamar İstanbul tüp bebekte tedavi görüyorum.Allah allah tuaf tam 3 cü opum olacak hiç bir (3farklı klinik) 8/10 farklı doktor hiç biri 2 ci veya 3 günü geçmeden ilaç başlattı .. nerede oluyosunuz tedavinizi ? Yaş kaç sebebi nedir ?
Sizden tekrar yumurtamı toplanılacak ?Aret Kamar İstanbul tüp bebekte tedavi görüyorum.
evet mart ayında 1 defa toplandı, şimdi 2. ye yeniden toplanacak, embriyo havuzu oluşturuldu.Sizden tekrar yumurtamı toplanılacak ?
Anlfım iğne ilrmi yoksa ilaç ile mi toplanılıyor ?evet mart ayında 1 defa toplandı, şimdi 2. ye yeniden toplanacak, embriyo havuzu oluşturuldu.
ilk opuda klomen ve gonalf kullandım, şimdi aynı ilaçlarla mı devam ederim bilmiyorum, cumartesi belli olacak.Anlfım iğne ilrmi yoksa ilaç ile mi toplanılıyor ?
Hayırlısı olsun hakkınızdailk opuda klomen ve gonalf kullandım, şimdi aynı ilaçlarla mı devam ederim bilmiyorum, cumartesi belli olacak.
Şansım çok çok düşük ama Allah büyük olmazsa 3.deneme yapacağımHadi bakalım. Hayırlısı ve sağlıklı şekilde Allah kavuştursun. Diyorum sana moral bozma. Allah çok büyük olmazı oldurur. Başka dert vermesin. Embriyomuz olsunda bizi tutacak elbet Allah büyük.
valla canim bu embriyo kesin tutar diyenler tutmadi.. Orasi hic belli olmaz.Şansım çok çok düşük ama Allah büyük olmazsa 3.deneme yapacağım
Bol sans bende 40 yasindayim.. Hepimize 1 tane lazim.. Dilerim su gibi aksin ve kucagin dolsun hayirla ve saglikli bir bebekle.Merhaba arkadaslar 2. parti giden 4 embriyomdan 1 tanesi transfere uygun geldi.. guncelleme yapmak istiyorum, Tavmergen'deyim. 8 de 1 her ne kadar cok az gozukse de ileri yaş oldugum icin sanırım normaldir, cok mutlu oldum.. yaklasık 40 gun kadar transfer oncesi tedavi olacak(mış)..bakalım..hepimizin yavrusuna kavusması dilegiyle.. yaş 41, tek bir embriyo yuklenecek genetik testten gecebilen. moralim bozulmuyor degil ama umutlu olmak zorundayım..rahim dinlendirilmesinden vs bahsedilmedi ancak acaba bugunden itibaren 40 gun yaklasık transfere oldugu icin rahim dinlenir mi..cok heyecanlıyım..
Ben hafta sonuna kadar yaşar mı onu düşünüyorum eğer o güne kadar gelirse süpervalla canim bu embriyo kesin tutar diyenler tutmadi.. Orasi hic belli olmaz.
Kendine iyi bak ben hala vitaminlerimi iciyorum, polen yiyorum. Yuruyuse gidecegim bugun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?