2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Biraz önce aradılar döllenme başarılı bir şekilde gelişmiş 2 gün sonra tekrar arayacaklar inşallah güzel haberler alırım çok farklı bir duygu bu seviyeye gelmek bile moral oldu bana rabbim herkesin yüzüne baksın

Hadi bakalım. Hayırlısı ve sağlıklı şekilde Allah kavuştursun. Diyorum sana moral bozma. Allah çok büyük olmazı oldurur. Başka dert vermesin. Embriyomuz olsunda bizi tutacak elbet Allah büyük.

Kızlar selam benim 3 cü opum olacak .. bugün adet oldum yarın ilaçlara başlıyacağım inşallah.. aranızda yeni adet olan var mı.

doktorum cumartesi gel dedi bana, adetin 4. günü görmek istedi
Allah allah tuaf tam 3 cü opum olacak hiç bir (3farklı klinik) 8/10 farklı doktor hiç biri 2 ci veya 3 günü geçmeden ilaç başlattı .. nerede oluyosunuz tedavinizi ? Yaş kaç sebebi nedir ?

Allah allah tuaf tam 3 cü opum olacak hiç bir (3farklı klinik) 8/10 farklı doktor hiç biri 2 ci veya 3 günü geçmeden ilaç başlattı .. nerede oluyosunuz tedavinizi ? Yaş kaç sebebi nedir ?
32 yaşındayım bende hiçbir sıkıntı yok, eş kaynaklı eşim azosperm tese ile sperm donduruldu.

Merhaba arkadaslar 2. parti giden 4 embriyomdan 1 tanesi transfere uygun geldi.. guncelleme yapmak istiyorum, Tavmergen'deyim. 8 de 1 her ne kadar cok az gozukse de ileri yaş oldugum icin sanırım normaldir, cok mutlu oldum.. yaklasık 40 gun kadar transfer oncesi tedavi olacak(mış)..bakalım..hepimizin yavrusuna kavusması dilegiyle.. yaş 41, tek bir embriyo yuklenecek genetik testten gecebilen. moralim bozulmuyor degil ama umutlu olmak zorundayım..rahim dinlendirilmesinden vs bahsedilmedi ancak acaba bugunden itibaren 40 gun yaklasık transfere oldugu icin rahim dinlenir mi..cok heyecanlıyım..

Bol sans bende 40 yasindayim.. Hepimize 1 tane lazim.. Dilerim su gibi aksin ve kucagin dolsun hayirla ve saglikli bir bebekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…