- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 34
Öyle düşünüyorum ama çok korkuyorum bir yandan aynı regl belirtileri hamilelik belirtileri var inan uyuyamadım heycandan Salı günü 9:30 ta aldılar yarın 11:30 ta transfer kaç gün oluyor neye göre hesaplıyıruzBenim 2. Denemem. Daha evvel bir başarısız gebelik vardı doğal yoldan.
İlkinde dikkat ettim hiç bir iş yapmadım tutmadı. Bunda o yüzden içim daha rahat hareket ediyorum valla. İnanıyorum ki yaşayacak ömrü varsa önünde hiç bir engel duramaz. Yeterki Allah ol desin. konuşuyorum pozitif enerji yolluyorum seviyorum :)) Allah’ ın izniyle bu sefer annelerini bırakmayacaklar benim canıma can katacaklar..
Ben şuanda ilaçlarla zaten hamile gibiyim :)) göğüs uçları sızlama, adet olacakmış hissiyatı, kasık ağrısı, bel ağrısı hepsi var.. Yok yok yani :) bu ovitrelle ve gonapeptly beni yordu.
Regli dönemim 3-4 gün sonraydı normal periyodik takvimde. Biraz da belki ondan öyle hissediyorum. Vücudun biyolojik saati gelince regli durumlarını yaşamak normal..
Sende transfer sonrası tadını çıkar canım. Hayal et, doğduğunu evde oyun oynadığını, sabah uyandığında sana bakan bir çift göz olduğunu düşün. Hayal etmek iyidir. Evrene bunları çağır ve dönüp dolaşıp seni bulsun hayallerin …
Ya ne güzel yazmışsın bende 3 denemeden sonra pozitifi gördüm senin dediğin gibi ilk defa hayal ettim odasını eşyalarını karnımı sevdim konuştum ve rabbim sesimi duydu şimdi kalp atışı için bekliyorum Allah'ım sağlıkla doğurmayı da nasip eder inşallah Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBenim 2. Denemem. Daha evvel bir başarısız gebelik vardı doğal yoldan.
İlkinde dikkat ettim hiç bir iş yapmadım tutmadı. Bunda o yüzden içim daha rahat hareket ediyorum valla. İnanıyorum ki yaşayacak ömrü varsa önünde hiç bir engel duramaz. Yeterki Allah ol desin. konuşuyorum pozitif enerji yolluyorum seviyorum :)) Allah’ ın izniyle bu sefer annelerini bırakmayacaklar benim canıma can katacaklar..
Ben şuanda ilaçlarla zaten hamile gibiyim :)) göğüs uçları sızlama, adet olacakmış hissiyatı, kasık ağrısı, bel ağrısı hepsi var.. Yok yok yani :) bu ovitrelle ve gonapeptly beni yordu.
Regli dönemim 3-4 gün sonraydı normal periyodik takvimde. Biraz da belki ondan öyle hissediyorum. Vücudun biyolojik saati gelince regli durumlarını yaşamak normal..
Sende transfer sonrası tadını çıkar canım. Hayal et, doğduğunu evde oyun oynadığını, sabah uyandığında sana bakan bir çift göz olduğunu düşün. Hayal etmek iyidir. Evrene bunları çağır ve dönüp dolaşıp seni bulsun hayallerin …
Dua edin bana bende şimdi yoldayım embiriyosu alıp evimize gideceğizYa ne güzel yazmışsın bende 3 denemeden sonra pozitifi gördüm senin dediğin gibi ilk defa hayal ettim odasını eşyalarını karnımı sevdim konuştum ve rabbim sesimi duydu şimdi kalp atışı için bekliyorum Allah'ım sağlıkla doğurmayı da nasip eder inşallah Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
merhabalar.inşallah hepimiz güzel haberler alırız.bende nisan başında tavmergende tedaviye başlıyorum.süreç nasıl işliyor.Durumunuz nedirBen tavmergende başladım.Ganol f kullanmaya başladım.Duygular karışık hormonlar tavan
Canım 4. Gün oluyor. Ey MaşAllah iyi büyümüş annesi :)) Canım korkmakta haklısın ama korkunun faydası yok zararı var. Yarın öbürsü gün evladımıza bakarken yaşadıklarımız geride kalacak biz uyusun, duş aldırayım ama pişik olması, kakası bu renk derken hayat akacak bir bakmışın okul kapılarında bekliyoruz :)))Öyle düşünüyorum ama çok korkuyorum bir yandan aynı regl belirtileri hamilelik belirtileri var inan uyuyamadım heycandan Salı günü 9:30 ta aldılar yarın 11:30 ta transfer kaç gün oluyor neye göre hesaplıyıruz
Dualarım sizinle canım. Hadi Allah’ ım ayırmasın evlat kılsın sana.Dua edin bana bende şimdi yoldayım embiriyosu alıp evimize gideceğiz
Canık Allah bağışlasın. Vakti gelince canım Allah kucağına aldırsın sağlıkla. Doğumu hiç düşünme sen. Tadını çıkar. Hayal etmenin kimseye zararı yok canım. Konuş onunla enerjiler gönder, sevgi gönder canım inan hisseder. Bize de çok dua et canım. Allah ellerimizi boş bırakmasın.Ya ne güzel yazmışsın bende 3 denemeden sonra pozitifi gördüm senin dediğin gibi ilk defa hayal ettim odasını eşyalarını karnımı sevdim konuştum ve rabbim sesimi duydu şimdi kalp atışı için bekliyorum Allah'ım sağlıkla doğurmayı da nasip eder inşallah Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Şuan odada bekliyorumCanım 4. Gün oluyor. Ey MaşAllah iyi büyümüş annesi :)) Canım korkmakta haklısın ama korkunun faydası yok zararı var. Yarın öbürsü gün evladımıza bakarken yaşadıklarımız geride kalacak biz uyusun, duş aldırayım ama pişik olması, kakası bu renk derken hayat akacak bir bakmışın okul kapılarında bekliyoruz :)))
Bize yazık değil mi neler çektik azıcık tadını çıkar. Hayal kurmanın zararı yok. Elbet olacak vaktine esir. Ben o kadar hayal ediyorum ki durduk yere söyle yavrum söyle evladım diyorum:) olsun başka türlü geçmez bu 10-15 gün. Hayal et sen beni dinle. Embriyom kalmaz diyede boşuna üzüldün. Her üzüntün hormonlarını değiştiriyor. Uykun önemli. Al bebeni geç evine aç bir fil al kabak çekirdeği hem konuş hem ye.. kime zararı var bunun. Elbet olacak biz de çabalayacağız başka yolu yok çünkü. Stres başa bela. Yumurtaları, rahmini ve hormonları etkiliyor. Sev annesi onu senin desteğine ihtiyacı var.
Allah razı olsunDualarım sizinle canım. Hadi Allah’ ım ayırmasın evlat kılsın sana.
Kalbim sizinle. Hadi canım kucaklaş bebeğinle. Rabbim evlat kılsın ayırmasın. Çok sarıldım size. Birbirinize sımsıkı tutunun. İkinizinde buna ihtiyacı var.Şuan odada bekliyorumo kadar güzel moral oldun ki tatlım
Sağol canım daha almadılar sıkışıklıktan patlayacağımKalbim sizinle. Hadi canım kucaklaş bebeğinle. Rabbim evlat kılsın ayırmasın. Çok sarıldım size. Birbirinize sımsıkı tutunun. İkinizinde buna ihtiyacı var.
Bana o kadar sıkışıklığa gerek yok dedi canım doktor. Becerebilirsen tutabilirsen az iki damla yap olmadı.Sağol canım daha almadılar sıkışıklıktan patlayacağım
Valla tuttum dediğinize yaptım amaBana o kadar sıkışıklığa gerek yok dedi canım doktor. Becerebilirsen tutabilirsen az iki damla yap olmadı.
eyyy MasALLAH bak dedim sana bosuna hayifllandin durdun :))) Simdi dilerim simsiki tutunur sana da kucagina evlat olur :) bak artik uzulme tadini cikar. Karnina elini koy konus, dua et, sev canim. bu duygular bedenini sardikca onun tutunmasi kolay olur. Artik bu gece miss gibi uyursunuz :))Valla tuttum dediğinize yaptım amaembiriyolog çok güzel dedi 5. Gün embiriyosu ile neredeyse aynı dediler şimdi benimle inşAllah gelişimi tutunması güzel olur
canim kendine lutfen cok iyi bak. vitaminlerini destekleri birakma. D3K2 vitamini, omega ve magnezyum cok onemli. magnezyum tutunmasina faydali. Dusun ki bebek yeni dogar dogmaz K vitamini damlatirlar agzina. Hergun kahvaltini bol proteinli yap ve vitaminlerini al. Hareketsiz kalma kan dolasimi onemli. Bedenine ve evladina guven canim. Bu defa olacak de ve hayal kur.Valla tuttum dediğinize yaptım amaembiriyolog çok güzel dedi 5. Gün embiriyosu ile neredeyse aynı dediler şimdi benimle inşAllah gelişimi tutunması güzel olur
Inslh hayırlı sonuçlar alirsinzYumurtalar toplandı yarın transfer olacak canım
Teşekkür ederim aminInslh hayırlı sonuçlar alirsinz
Ağzına yüreğine sağlık kuzum bu arada transfer edilse bile maddiyat yine akıyor ilaçlara 2500 tl verdim yine birsürü ilaç yazdıeyyy MasALLAH bak dedim sana bosuna hayifllandin durdun :))) Simdi dilerim simsiki tutunur sana da kucagina evlat olur :) bak artik uzulme tadini cikar. Karnina elini koy konus, dua et, sev canim. bu duygular bedenini sardikca onun tutunmasi kolay olur. Artik bu gece miss gibi uyursunuz :))
Bana vitamini bırakın dediler ama bende içmeyi düşünüyorumcanim kendine lutfen cok iyi bak. vitaminlerini destekleri birakma. D3K2 vitamini, omega ve magnezyum cok onemli. magnezyum tutunmasina faydali. Dusun ki bebek yeni dogar dogmaz K vitamini damlatirlar agzina. Hergun kahvaltini bol proteinli yap ve vitaminlerini al. Hareketsiz kalma kan dolasimi onemli. Bedenine ve evladina guven canim. Bu defa olacak de ve hayal kur.
Bana sadece fitil verdi canım progestron için.Ağzına yüreğine sağlık kuzum bu arada transfer edilse bile maddiyat yine akıyor ilaçlara 2500 tl verdim yine birsürü ilaç yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?