2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Öyle düşünüyorum ama çok korkuyorum bir yandan aynı regl belirtileri hamilelik belirtileri var inan uyuyamadım heycandan Salı günü 9:30 ta aldılar yarın 11:30 ta transfer kaç gün oluyor neye göre hesaplıyıruz

Ya ne güzel yazmışsın bende 3 denemeden sonra pozitifi gördüm senin dediğin gibi ilk defa hayal ettim odasını eşyalarını karnımı sevdim konuştum ve rabbim sesimi duydu şimdi kalp atışı için bekliyorum Allah'ım sağlıkla doğurmayı da nasip eder inşallah Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Dua edin bana bende şimdi yoldayım embiriyosu alıp evimize gideceğiz

Canım 4. Gün oluyor. Ey MaşAllah iyi büyümüş annesi :)) Canım korkmakta haklısın ama korkunun faydası yok zararı var. Yarın öbürsü gün evladımıza bakarken yaşadıklarımız geride kalacak biz uyusun, duş aldırayım ama pişik olması, kakası bu renk derken hayat akacak bir bakmışın okul kapılarında bekliyoruz :)))
Bize yazık değil mi neler çektik azıcık tadını çıkar. Hayal kurmanın zararı yok. Elbet olacak vaktine esir. Ben o kadar hayal ediyorum ki durduk yere söyle yavrum söyle evladım diyorum:) olsun başka türlü geçmez bu 10-15 gün. Hayal et sen beni dinle. Embriyom kalmaz diyede boşuna üzüldün. Her üzüntün hormonlarını değiştiriyor. Uykun önemli. Al bebeni geç evine aç bir fil al kabak çekirdeği hem konuş hem ye.. kime zararı var bunun. Elbet olacak biz de çabalayacağız başka yolu yok çünkü. Stres başa bela. Yumurtaları, rahmini ve hormonları etkiliyor. Sev annesi onu senin desteğine ihtiyacı var.

Canık Allah bağışlasın. Vakti gelince canım Allah kucağına aldırsın sağlıkla. Doğumu hiç düşünme sen. Tadını çıkar. Hayal etmenin kimseye zararı yok canım. Konuş onunla enerjiler gönder, sevgi gönder canım inan hisseder. Bize de çok dua et canım. Allah ellerimizi boş bırakmasın.

Doğsunlarda valla her yerlerini öpelim ya :)) kokuları gelsin mis gibi :)

Şuan odada bekliyorum o kadar güzel moral oldun ki tatlım

Valla tuttum dediğinize yaptım ama embiriyolog çok güzel dedi 5. Gün embiriyosu ile neredeyse aynı dediler şimdi benimle inşAllah gelişimi tutunması güzel olur
eyyy MasALLAH bak dedim sana bosuna hayifllandin durdun :))) Simdi dilerim simsiki tutunur sana da kucagina evlat olur :) bak artik uzulme tadini cikar. Karnina elini koy konus, dua et, sev canim. bu duygular bedenini sardikca onun tutunmasi kolay olur. Artik bu gece miss gibi uyursunuz :))

Valla tuttum dediğinize yaptım ama embiriyolog çok güzel dedi 5. Gün embiriyosu ile neredeyse aynı dediler şimdi benimle inşAllah gelişimi tutunması güzel olur
canim kendine lutfen cok iyi bak. vitaminlerini destekleri birakma. D3K2 vitamini, omega ve magnezyum cok onemli. magnezyum tutunmasina faydali. Dusun ki bebek yeni dogar dogmaz K vitamini damlatirlar agzina. Hergun kahvaltini bol proteinli yap ve vitaminlerini al. Hareketsiz kalma kan dolasimi onemli. Bedenine ve evladina guven canim. Bu defa olacak de ve hayal kur.

Ağzına yüreğine sağlık kuzum bu arada transfer edilse bile maddiyat yine akıyor ilaçlara 2500 tl verdim yine birsürü ilaç yazdı

Bana vitamini bırakın dediler ama bende içmeyi düşünüyorum

Ağzına yüreğine sağlık kuzum bu arada transfer edilse bile maddiyat yine akıyor ilaçlara 2500 tl verdim yine birsürü ilaç yazdı
Bana sadece fitil verdi canım progestron için.
Sonuç belli olana kadar günde 3 kere kullanıyorum. Sana ne ilaç verdi?

Canım ben 2 farklı doktorun tedavisindeyim.
Doktorum vitaminlerine devam dediki inan ben uykudan kalkamıyorudum gözümü açamıyordum öyle kötüydüm. Şimdi şükürler olsun. Değerlerim çok ama çok kötüydü.

Doktor tüp bebeğe kalkışmadı direkt gönderdi araştırmaya beni..

Senin kendi seçimin canım doktorun öyle dediyse ben birşey diyemem.

Benim kendi deneyimim yazdıklarım. Ama ben vitaminlerden sonra yumurta sayımın ve sağlığının arttığını gördüm. Tüp bebek doktoruda dedi zaten. Gıdadan alamıyoruz ki canım. B12 im düşünkü 100 bile değildi olması gereken asıl değer 500 üstü. Şimdi tak diye uykudan kalkıyorum şükürler olsun. Herşey bakım canım. Bedenine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…