- 29 Mart 2017
- 438
- 186
- 103
Amin canim tum kalbimle.. Hepimiz zorlu bir yolda yuruyoruz dilerim bu yolda cektigim sikintilarimiza karslik Allah' im bizede hayirli, saglikli ve uzun omurlu evlatlar versin. Bizi ne evlatla ne de evlatsizlikla sinav etmesin. Allah cok buyuk ben inaniyorum bunca cabaya eli bos kalmayacagiz.Okurken gözlerim doldu inşAllah sevinç gözyaşları olur .Müslümanın müslümana duası kabul olurmuş inş birbirimize şifa oluruz çok fazla yürümü birazda ufak adım at olurmu embiriyoya slm söyletutunsun bırakmasın seni
Hadi hayirli olsun canim. Allah onlari sana hayirli ve saglikli evlat kilsin. Benim kalite hakkinda fikrim yok canim. Bana bolunmeleri iyi transfer edecegiz dediler sormadim. Cunku ben inaniyorum ki kalitesi yada kalitesizligi onemli degil. Yeterki Allah evlat olarak nasip etsin tutunurlar.. Sende pozitif dusun canim tutunmamalari icin bir engel yok.Kızlar bana dondurulmuş 3AC ve 4AB iki adet embriyo transfer ettiler. Sizler biliyor musunuz?
inanki kaliteleri hiç önemli değil, bana bir önceki transferimde genetikten geçmiş 5aa ambriyo transfer edildi ve boş gebelik geçirdim, şimdi yeniden yumurta toplandı 4ab embriyom var. Umursamıyorum, burada ne düşük kalitedeki embriyoların tutup ne süper kalitede embriyoların tutmadığını gördüm. Kendini rahatlat kafanı dağıt kendini oyala ve test günün gelince yap testini. Çok zor dayanmak biliyorum ama öncesinde test yapmak daha çok insanı strese sokuyor ben bu hatayı yaptım, bu sefer nasip olursa erken test yapmak istemiyorum.Merhaba kızlar, ben 21.03 te 2 adet dondurulmus 5.gün transferi oldum. Bugün 3.günüm hiç bir belirti yok.
Amin canım geri sayım başlasın o zaman artık olursa hazırlıklarıda birlikte yaparızAmin canim tum kalbimle.. Hepimiz zorlu bir yolda yuruyoruz dilerim bu yolda cektigim sikintilarimiza karslik Allah' im bizede hayirli, saglikli ve uzun omurlu evlatlar versin. Bizi ne evlatla ne de evlatsizlikla sinav etmesin. Allah cok buyuk ben inaniyorum bunca cabaya eli bos kalmayacagiz.
amin canim Allah o gunlere getirsinde artik kaka, cis filan konusalimAmin canım geri sayım başlasın o zaman artık olursa hazırlıklarıda birlikte yaparız
4ab orta bir kalite. Ben 4bb ile yani sizinkinden bir tık daha kötü bir embriyoyla bugün idrarda pozitif gördüm. Umarım kanda da öyledir ve umarım sizinki de size sımsıkı tutunurKızlar bana dondurulmuş 3AC ve 4AB iki adet embriyo transfer ettiler. Sizler biliyor musunuz?
MaşAllah. Hadi bakalım anneleri sırada görüşmeniz kalmış.4ab orta bir kalite. Ben 4bb ile yani sizinkinden bir tık daha kötü bir embriyoyla bugün idrarda pozitif gördüm. Umarım kanda da öyledir ve umarım sizinki de size sımsıkı tutunur
Aminn canım valla her aklıma geldiğinde, Rabbim sen evlat sahibi olmak isteyenlere kolaylıkla nasip et diye dua ediyorum. Bizi bizden başka kimse anlamaz. O yüzden her zaman hepiniz dualarımdasınızMaşAllah. Hadi bakalım anneleri sırada görüşmeniz kalmış.Darısı hayırla sağlıkla inşAllah ki bizlere de olsun.
Amin canım yarın yazarım sonuçlarıamin canim Allah o gunlere getirsinde artik kaka, cis filan konusalimHayatimda kaka ve cis konusunu bu kadar konusmak isteyecegimi hic bilmezdim. Yarin senden de guzel haberler bekliyorum. Ben eminim canim yarin sana kolaylik transfer edilecek... Allah' im sizi de bizi de ayirmasin evlat kilsin bize onlari. Amin.
bekliyorum canim. Sana ve biricik embriyona tum kalbimle sevgi gonderiyorum. Yarin sorunsuz sekilde hersey akip olacak canim. Guzel gunler bizlerle olsun. Hayatimiza gelip isik katsinlar..Amin canım yarın yazarım sonuçları
Merabalar 9 martta transfer oldum 11 gün sonra pozitif sonuç aldm ilk denemem 'di rabbim herkese nasip etsin insalh2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler
Amin amin. Rabbim duysun ağzından. Sende sağlıkla al kucağına canım vakti geldiğinde.Merabalar 9 martta transfer oldum 11 gün sonra pozitif sonuç aldm ilk denemem 'di rabbim herkese nasip etsin insalh
Amin canım gün gün belirtilerini merak ediyorum bu arada kaçıncı denemen seninbekliyorum canim. Sana ve biricik embriyona tum kalbimle sevgi gonderiyorum. Yarin sorunsuz sekilde hersey akip olacak canim. Guzel gunler bizlerle olsun. Hayatimiza gelip isik katsinlar..
Siz tedavi oldunuz mu goruyomusnzAmin canım gün gün belirtilerini merak ediyorum bu arada kaçıncı denemen senin
Amin inslhAmin amin. Rabbim duysun ağzından. Sende sağlıkla al kucağına canım vakti geldiğinde.
Nasıl yaniSiz tedavi oldunuz mu goruyomusnz
Yumurtalar toplandı yarın transfer olacak canımSiz tedavi oldunuz mu goruyomusnz
Benim 2. Denemem. Daha evvel bir başarısız gebelik vardı doğal yoldan.Amin canım gün gün belirtilerini merak ediyorum bu arada kaçıncı denemen senin
Evet Hayel cızgıyse bile dogrudurkızlar bende 10 mart 2 adet 5. gün embriyosu transferi oldum bugunde 5. gün sabah test yaptım belirgin 2. çizgi çıktı inşallah doğrudur hepimize şans diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?