2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Eklentiler

• 7B625C9B-69C2-44A7-888E-F70741396729.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 78
Nar suyu ananas yasak mı kabak çekirdeği aldım ama neler yemeliyiz yada yememeliyiz .Bu adada sen nasılsın buğün sessiz gördüm seni

Nar suyu ananas yasak mı kabak çekirdeği aldım ama neler yemeliyiz yada yememeliyiz .Bu adada sen nasılsın buğün sessiz gördüm seni
Canım nar suyu almadım ben. Mevsimide geçiyor diye. Avakado yedim.Kabak çekirdeği yedim. Antep fıstığı yedim. Sabah yumurta kesin yerim. Kabız olmamak için salata ve sebze yemeği yiyorum ıspanak, pırasa gibi. Her gün mesela 1 mandalina yada başka bir meyve yicem. Nar suyu ya rahmi kalınlaştırıyor ya inceltiyor emin değil. Okumadan içme ve canım yediklerini çeşitlendir vitamin acısından.
Sarmısak çok tüketmiyorum sınırlı kullanıyorum. Benim adetimi tetikliyor sarmısak. İlk tüp bebek denemesinde tecrübe ettim. Limonu da abartmıyorum kanımı fazla inceltmesin diye.
Ben sebze ve meyveye özen göstericem canım.

Yok yemek yapıyorum bugüne :) ondan canım. Çok şükür canım bugüne. Yürüyüş yaptım geldim. Ama hergün yürüyorum ben azda olsa zaten. Tüp bebekte inan yürüyüş bana çok iyi geldi açık havada.

Birde kağıda hamileyim yazdım. Bakıp görüp gün içinde amin diyip o pozitif enerjiyi yayıyorum evrene :)) Pembe yazdım :))
Canım gün içinde muhakkak hareket et canım. Rahmin ve bedenin kan dolaşımı önemli.

Ya inşAllah birgün karşılaşırız çok tatlısın bugün genelde yattım arada bir kalktım su içiyorum kabak çekirdeği aldım yürüyüşe ne zaman başlayayım bilmiyorum 2 gün eşim evde o bakıyor şuan pazartesi tekim . Varmı hiç üz da olsa belirtin daha erken ama heyecan bastı

Amin canım. Hayat bu hiç belli olmaz :)) . Embriyo transferi olmadan evvel inan tüm belirtiler vardı :)) ilaçlar zaten bir ton hormon kimyasal.. ben belirti aramıyorum canım. Diğerinde oldu bir ton şey ama tutmadı. Sabırla bekleyeceğim. İlla belirti olacak diye kural yok. Ona takılmıyorum. Yeterki sağlıkla gelsinler canım belirtisiz de olsa razıyız bekleriz yeterki sonu evlat olsun sağlıklı :))

Su iç canım. Kahve ve çay içme kanını azaltıyor zaten gereksiz kafein yüklemesi bedene. Bitki çayları içme. Aklıma da başka birşey gelmiyor valla :)) Hasta değiliz şükür evlat sahibi olacağız nasipse. Rahat ol kendini strese sokma.
Azcık evin içinde yürü canım. Korkma tutacağı varsa tutar. İnsanlar hamile haliyle tarlada çalışıyorlardı. Yaşayacağı ömrü varsa canım o gelir yaşar ve buna hiçbir şey engel olamaz. Cesur ol canım korkma. Bu yolda evladımızı alana kadar kucağımıza vereceği mücadelemizi evvel Allah’ ın izmiyle. Allah büyük elbet bize de verecek evladımızı.

Canım keyifli şeyler izle lütfen, kötü haber izleme lütfen pozitif kal. gün ışığı alman çok önemli. Hergün az az yürü güneş gör. Ruhuna iyi bedenine iyi. Yürümek stres attırıyor. Elimizden geleni yapalım Allah büyük. Emeksiz yemek yok :)) Evlatlarımız çok şanslı olacak. Onları dünyalar kadar seven anne ve babaları var. Elbet gelecekler yuvamıza mutluluk katacaklar.

Yine döktürmüşsün yüreğine sağlık benim ilk transferim o yüzden çok meraklıyım bu aşamaya gelmek imkansızdı en canlı şahidi sensin.O yüzden insan ister istemiz merak ediyor bu arada transfer sonrası kahverengi lekelenmem oldu işlemden kaynaklı sanırım geçti şimdi inşAllah yolun sonunda pozitifi görürüz
kahverengi lekelenme oldumu sende

canim bende yumurta toplamada bu defa fazla kanama oldu. hattabtransfer gunune kadarda hep vardi kahverengi leke.

sonra olmadi daha.
kahverengi eskiden olan demek. yumurta toplarken olan ve icerde kalan kanama demek kahverengi.
bugun transfer icin tekrar actilar ya vajinayi canim o yuzden gelmistir korkma.

kızlar bende 10 mart 2 adet 5. gün embriyosu transferi oldum bugunde 5. gün sabah test yaptım belirgin 2. çizgi çıktı inşallah doğrudur hepimize şans diliyorum
Bana 21 inde 2 Embryo transfer oldu, bugün 5.günüm senin mesajını görünce umutlandım. Acaba bende mi test yapsam? Şuan merak sardı valla yapmayın diyorlar 12.gün belli olur diyorlar ama bilemedim.

Al sağol canım içim rahatladı çok korktum bende durmayınca buğün sağ kaşık ta ağrım var göğüslerim ağrıyor

Al sağol canım içim rahatladı çok korktum bende durmayınca buğün sağ kaşık ta ağrım var göğüslerim ağrıyor
Korkacak birşey yok. Moral bozma. Ya çok ilaç aldık bir ton yan etkisi var. Benim göğüslerim çok sızlıyordu. Çünlü hcg bende göğüslere vuruyor direkt. Azaldı şimdi. 1 hafta oldu iğneden. Yavaş yavaş etkileri azalır. Zaten illa belirti olacak diye birşey yok. Bende de batma oldu çünkü rahme yerleştirmek için açıyorlar vajinayı. O bende hep gaz yapıyor. Progestron da hem kabızlık hem gaz yapıyor. Yürüyüşe gideceğim 1-2 saate. İyi geliyor.

Bende yürüyüyüş yapabilirmiyum 2 .gün 1 saat falan birde iğneler var benim oda yapıyor galiba

Benimde 21 şubatta opu oldu 29 martta transfer var

Bende yürüyüyüş yapabilirmiyum 2 .gün 1 saat falan birde iğneler var benim oda yapıyor galiba
Canim ben kendi tecrubemi yaziyorum. Doktor veya bilirkisi degilim. O yuzden lutfen sen kendi bildigini veya istedigini yap. Insan korkuyor canim bu hassas durum yat veya yatma diye israr edemem.

ilk transferde 4-5 gun yattim zaten kotuydum yumurta toplamada beni mahvetmislerdi. Kendime gelemedim 1 haftadan fazla. Transferi bile anlayamadim oyle kotuydum tutmadi iste. 2. embriyoda normal dongude yaptilar. progestronum dusuk ama doktor vermedi ilac adet oldum 4-5 gun sonra. Onda da yattim bir halta yaramadi.

Bu defa rahat davraniyorum. Transfer gunu terledim cok. 2.5 saat sonra transferden iliktan az sicak suyla vucudumu yikadim. Usuyordum birde cok, isinirim dedim.
O gun yemek hazirladim oturdum yedim yani yatmadim ben.
Dunde gayet yurudum 40-50 dk kadar. yorulmadim yorulsam daha az yururdum. Zaten ilaclar kabiz yapiyor yatsam iyice kabiz olup ikinmak zorunda kalirim diye ben yuruyorum. Ilkinde kabiz olup ikindim yatmak zorunda kalinca cok aglamistim o zaman.
Hem dolasim hem beden sagligi hemde gunes gormek iyidir depresyona vs strese iyi gelir. Yatmaktan hic hoslanmam yatarsam ben depresyona girerim karakter olarak. zaten ben yatsam yemegi kim yapacak... Beslenmem gerek..

Ama kovayla vileda suyunu kaldirmam canim suan. Elektrik supurgesini yaparim camasir asarim ama sepetle agir camasir kaldirmam. Utu yaparim ama saatlerce degil yarim saat yaparim birakirim. Hamile olacagiz insAllah canim, benim yardim edenim yok canim. Mecbur yapacagim esimde ise gidiyor. Zaten sukur hasta degiliz Allah'in izniylke gebe olacagiz Amin.

Bizede dua edin lutfen, Allah kucagimizi hayirli saglikli bebekler doldursun.
Dilerim sizde vakti gelince saglikla kucaginiza alin. Amin.
Amin canım inşallah ben evde kalkıp yürüyorum oturup yatıyorum hafta sonu gibi normal film falan izliyoruz yarın eşim gidince bende aynı olurum yatmak yoruyor gerçekten dikkat et yinede

Amin canım inşallah ben evde kalkıp yürüyorum oturup yatıyorum hafta sonu gibi normal film falan izliyoruz yarın eşim gidince bende aynı olurum yatmak yoruyor gerçekten dikkat et yinede
depresif seylere bakma lutfen. Beden enerjini mutlu, pozitif seylere yonlendir komik filmler izle. Tabii yat yat her yerim tutulu ve hemen agrim olur zaten sportif degilim :)) Allah buyuk canim. Bizi de gorecek elbet. Dilerim o zaman bu zaman olsun. Doguralim bebelerimizi :)

Olumsuz düşünmüyorum şimdi yemeğimi yaptım tv izliyorum yarın dan sonra bende yürüyüşe çıkacağım inşAlllah benim evimin yeri hem güzel hem kötü 20 dk sonra Mogan gölü var çok güzel yürünür ama evim o kadar yokuş ki normal insani bıktırıyor herşey güzel olacak inşAllah

2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler
Benim bugün transferimin 6.günüm ara ara adet sancıları ve hafiften kasık batmalarım oluyor ilaçların yan etkisi var mide bulantısı baş dönmesi perşembe günü kan testi yapıcam inşallah herşey yolunda gider rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…