Benim yumurta toplama yapıldı.1 gün sonra aradılar 2 tane embriyo oluştu diye.Bir sonraki adeti bekliycez dediler 18 tane yumurta toplandı biraz zorladık sizi dediler.Dinlenmeniz için bakalım bayrama denk gelicek gibi reglim bakalım çok heyecanlanıyorum düşündükçeBen 10 martta transfer oldum 22 martta kan testi verdim suan hamileyim ayin 22 sinde kanda 390.8 cıkti cuma gunu tekrar ver dedi doktorum verdim 804.6 cikti kese ilk basta gozukmedi 30 mart persembe gunu kese görmeye gidecegim allahim isteyen herkese nasip etsin 6 senedir bekliyordum bir duşugum olmustu normal yolla hamile kaldigimda ilk tup bebek denememde tuttu insallah sag salim kucagima alırim persembe gunude insallah keseyi goruru
Nasıl oldu canım sizin tüp bebekAmin canım ya adak adadım kucağıma alayım duyduğumdada yapacaklarım var inş zamanda geçmiyor ki bir şeye odaklanalım yoksa normale döneyim tamamen bu arada siz kalıcımızınız kıbrısta yoksa görev icabımı oradaki teknolojiler daha iyi diyorlar inş başarmışlardır
Perşembe günü kan vereceğim canım henüz vermedim bekliyoruz sen naptın nasıl geçiyorNasıl oldu canım sizin tüp bebek
Yarın kese görmeye gidicem nasip artık bakalım tek mi çift mi? Tekrar yapmadınız mı idrar testiPerşembe günü kan vereceğim canım henüz vermedim bekliyoruz sen naptın nasıl geçiyor
Merhabalar hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bende 22 martta 2. Tüp bebek transferi oldum 31 martta beta hcg 66.1 geldi bugün tekrar baktık beta 189 çok şükür yükselme var doktorum 10 gün sonra kese için ultrason bakalım dedi. Sizin beta sonucunu nasıldı acabaBenim bugün 12. Gün pazartesi günü yani 3 gün sonra kese görmeye gidicem iki 5 gün embriyosu bakalım artık..
Sizinde daha yeni kalp atışını en yakın zamanda duyun inşallah
Size de hayırlı olsun canım benim.Merhabalar hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bende 22 martta 2. Tüp bebek transferi oldum 31 martta beta hcg 66.1 geldi bugün tekrar baktık beta 189 çok şükür yükselme var doktorum 10 gün sonra kese için ultrason bakalım dedi. Sizin beta sonucunu nasıldı acaba
Çok sevindim ikiz gibi sankiSize de hayırlı olsun canım benim.
Benim transferin 9. Günü 521
11.günü 1623
15. Günü de kese görmeye gidicem yani yarın
2 adet 5. Gün embriyosu ama
Benimde aynı şekilde 2 adet 5. Gün embriyosuSize de hayırlı olsun canım benim.
Benim transferin 9. Günü 521
11.günü 1623
15. Günü de kese görmeye gidicem yani yarın
2 adet 5. Gün embriyosu ama
AminnBenimde aynı şekilde 2 adet 5. Gün embriyosutek çift farketmez sağlıkla hayırla Salih kullarından hayırlı evlatlar versin Rabbim inşallah
Evet silik çıktı ama çok güvenemedim daha kan günümü bekliyorumYarın kese görmeye gidicem nasip artık bakalım tek mi çift mi? Tekrar yapmadınız mı idrar testi
Hayırlı olsun tatlımEvet silik çıktı ama çok güvenemedim daha kan günümü bekliyorum
Benim bugün 8 daha gitmedim başka teste yapmadım leke gelmedi benden teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelir sizin çift embiriyomuyduHayırlı olsun tatlımbende 12. Gün gidecektim kana ama 9. Gün leke gelince koştur koştur hastaneye gitmiştim
Gayet belirgin canım valla çok sevindim senin adınaEvet silik çıktı ama çok güvenemedim daha kan günümü bekliyorum
Evet çiftBenim bugün 8 daha gitmedim başka teste yapmadım leke gelmedi benden teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelir sizin çift embiriyomuydu
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşAllahGayet belirgin canım valla çok sevindim senin adına
Oh çifte bayram hayırlı olsunEvet çift
Ben test yaptım kanda pozitif çıktı çok şükür şuan da ara ara hafiften sancı yapıyor sanırm vajinal haplardan dolayı bu cuma keseyi görmeye gideceğim dualarınızı bekliyorum rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağ SalimBenim transferden evvel adet olacakmışım gibiydi. Transferden 1 gün sonra çok çok azaldı. Sende nasıldı canım? Normal periyodum da bugğn yarın gibiydi. Ona rağmen sanki embriyo koymamışlar gibiyim bugün:) bilmem iyi mi :)
aaa hayirli ugurlu olsun. Gozunuz aydin tebrikler ediyorum. Dualarina amin diyorum. Hic panik yapma canim. Allah karnina koyduysa onun guzel yolunu da cizmistir. Darisi hayirla saglikla benim de bekleyenlerinde basima olsun amin.Ben test yaptım kanda pozitif çıktı çok şükür şuan da ara ara hafiften sancı yapıyor sanırm vajinal haplardan dolayı bu cuma keseyi görmeye gideceğim dualarınızı bekliyorum rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağ Salim
Bende 25 martta yaptım birebir aynı belirtiler var bende Erkan teste çift çizgi çıktı .Ama herkeste aynımı bilemiyorumMerhaba. Ben hilda . 25 martta transfer yapıldı. İlk denememiz. İlk günler kasık, bel, göğüs ağrısı oldu. Sonra 5. Gün gece başlayan şiddetli adet sancısı yaşadım. 2 güne yakın sürdü. 6. Gün mide bulantısı, baş dönmesi oldu.ama şu an stabil bir belirti yok. Kasık sancısı oluyor zaman zaman. 5. Günden beri Şiddetli baş ağrısı çektim ara ara. 4 Nisan test günüm. Öncesinde idrar testi yapmaya korkuyorum. Ama mide ve karında şişkinlik var. İlaçlardan mı ayırt edemiyorum. Allah nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?