- 29 Mart 2017
- 438
- 186
- 103
canim merhaba.. Valla ayni canim zaman oldurmece gun doldurmaca seklinde gecirmeye gayret ediyorum. Gec kalkiyorum cunku gece uyuyamiyorum.. Birseyler yiyip yuruyuse gidecegim. Sen de ne var yok ne yok canim?Canım naptın iyimisin merak ettim
Valla ben evdeyim canım zaman geçmiyor aynen ağrılar devam en çok göğüs ağrısı var çok aşırı büyüdülercanim merhaba.. Valla ayni canim zaman oldurmece gun doldurmaca seklinde gecirmeye gayret ediyorum. Gec kalkiyorum cunku gece uyuyamiyorum.. Birseyler yiyip yuruyuse gidecegim. Sen de ne var yok ne yok canim?
canim cogu kisi boyle belirti yasayarak hamile kalmis.. InsAllah vardir bebegin..Valla ben evdeyim canım zaman geçmiyor aynen ağrılar devam en çok göğüs ağrısı var çok aşırı büyüdülererken gebelik yapayım dedim ama geri vaz geçtim
bende herhalde aksam oturmaktan bacaklarim agriyor. Porgestron fitilde bacak agrisi, ozellikle gaz, gaz sancisi yapiyor. Karnimda hafif boyle regli sancisi var.. Arada belim agriyor ama hafif sonra geciyor. oyle siddetli cok agrim olmadi. Ama ben sadece progestron fitil kullaniyorum. Kanimda pihlilasma filan yok o nedenle onun icin igne vs almiyorum. Normalde progestron degerimde iyiydi tabii simdi ilaclardan ne oldu bilmem. Belki ondan ekstra progestron ignesi vermedi doktor bana.. Ilac aldikca onlarda agri yapiyor bence..Valla ben evdeyim canım zaman geçmiyor aynen ağrılar devam en çok göğüs ağrısı var çok aşırı büyüdülererken gebelik yapayım dedim ama geri vaz geçtim
Benim ayın 6 sı canım benim herkesten farklı galiba ilaçlarım progestan fitil,progestan dex var günde 2 kez acaba onlarmı yapıyor diyorum bazen ay inşAllah pozitifi görürüz canım sende ağrı falan varmıcanim cogu kisi boyle belirti yasayarak hamile kalmis.. InsAllah vardir bebegin..
Valla ben normal gebelik testi vardi ilk deneme yaptigimizda almistim ama kullanmamistim. O zaman daha sabrim varmis.. Tarihleri mart ayi subat ayi sonmus. Onlari yaptim iste. Catlatma ignesi etkisi kalmamis onu gordum.. Cizgi de hic cikmadi bile hayaleti bile yani.. Bosuna moral bozuklugu bence yapma.. Hangi gun kan vereceksin ben sali vericem umudum hic yok ama mecbur verip doktora sonucu yazacagim.
Bendede yok ama her ihtimale karşı kullandırılıyor kan cıvıltıcı iğne çok can yakıyor progestan bebeğin tutunması için çok önemliymiş kan hücrelerini arttırıyormuş sanırım bunları eğer tutarsa 12. Haftaya kadar kullanacağımbende herhalde aksam oturmaktan bacaklarim agriyor. Porgestron fitilde bacak agrisi, ozellikle gaz, gaz sancisi yapiyor. Karnimda hafif boyle regli sancisi var.. Arada belim agriyor ama hafif sonra geciyor. oyle siddetli cok agrim olmadi. Ama ben sadece progestron fitil kullaniyorum. Kanimda pihlilasma filan yok o nedenle onun icin igne vs almiyorum. Normalde progestron degerimde iyiydi tabii simdi ilaclardan ne oldu bilmem. Belki ondan ekstra progestron ignesi vermedi doktor bana.. Ilac aldikca onlarda agri yapiyor bence..
canim tedbir icin vermistir doktor o zaman. Evet progestron igneyi duymustum canim acisi oldugunu. Umarim kucagin bos kalmaz da cektiginin mukafati olur. fitil hizla yukseltiyor canim. Fitil verdi doktor. Cokta takilmiyorum tutmus olsa tutardi yani..Bendede yok ama her ihtimale karşı kullandırılıyor kan cıvıltıcı iğne çok can yakıyor progestan bebeğin tutunması için çok önemliymiş kan hücrelerini arttırıyormuş sanırım bunları eğer tutarsa 12. Haftaya kadar kullanacağım
6 si normal canim benim doktor transfer gununu sayiyor ondan 4 nisan yoksa 5 nisan olurdu TR deki gibi hesaplansa.Benim ayın 6 sı canım benim herkesten farklı galiba ilaçlarım progestan fitil,progestan dex var günde 2 kez acaba onlarmı yapıyor diyorum bazen ay inşAllah pozitifi görürüz canım sende ağrı falan varmı
Bana sayma dediler ama mantıksız sonuçta oraya girer girmez döngü başlıyor ay inş güzel haberlerini alırım canım ya hepimiz hak ediyoruz ama rabbim vermeyince vermiyor6 si normal canim benim doktor transfer gununu sayiyor ondan 4 nisan yoksa 5 nisan olurdu TR deki gibi hesaplansa.
Biraz önce kaset test yaptımcanim tedbir icin vermistir doktor o zaman. Evet progestron igneyi duymustum canim acisi oldugunu. Umarim kucagin bos kalmaz da cektiginin mukafati olur. fitil hizla yukseltiyor canim. Fitil verdi doktor. Cokta takilmiyorum tutmus olsa tutardi yani..
Neden bu kadar erken yaptın ki canım. Bari erken gebelik testi yapsaydınBiraz önce kaset test yaptımnegatif çoktı biliyordum böyle çıkacağını ama kendimi kötüye hazırlıyorum galiba
Canım döngü senden yumurtanım alındığı an başlıyor. Hemen döllenme işi yapılıyor. Karnında olsa tüplerde olmuş olacak o döllenme işi. Aslında çociklerimiz yasiyorsa suan gecen hafta salidan beri cociklarimizler...Bana sayma dediler ama mantıksız sonuçta oraya girer girmez döngü başlıyor ay inş güzel haberlerini alırım canım ya hepimiz hak ediyoruz ama rabbim vermeyince vermiyor
Amin canim amin,Allah yuzumuze baksin ve dilerim yaniliyorumdur bebeklerim benimledir.Bana sayma dediler ama mantıksız sonuçta oraya girer girmez döngü başlıyor ay inş güzel haberlerini alırım canım ya hepimiz hak ediyoruz ama rabbim vermeyince vermiyor
canim sana iste yapma dedim. Modun iyiydi dusureceksin benim gibi.Biraz önce kaset test yaptımnegatif çoktı biliyordum böyle çıkacağını ama kendimi kötüye hazırlıyorum galiba
Evde vardı çokmayacağını biliyordum ama sanırım buna hazırlanmam lazımNeden bu kadar erken yaptın ki canım. Bari erken gebelik testi yapsaydın
Çok haklısın ama üzülmedim sanırım psikolojik olarak kendim alışıyorum eğer olur gözüyle bakıp olmazsa daha çok yıpratırım kendimi inan hiç üzülmedim kalktım bi meyve tabağı yaptım yemek hazırladım eğer olmazsa bayram için kendime program yaptım bu arada Kasım ağrıları baki benimle değişin birşey yok bekliyoruz buğün olmasada koçlar elbet birgün Allah nasip edecek eminim sizi çok seviyorumcanim sana iste yapma dedim. Modun iyiydi dusureceksin benim gibi.
Bende olmadi diye hissedip 3. gun basladim aglamalara keske en azindan sonucu ogrenip oturup aglasaydim diyorum.
Yataktan cikamiyorum duzgun yemek yigemiyorum.. Keske ilkindeki gibi biraz daha bekleseydim diyorum.
Normal test bende yaptim 2 gundur bendeki de kar beyazi..
Bir tanesi gece cizgi olmus 20 saat sonra.. herhalde o kadar teste saydirdim korkudan hafif cizgi olmu.. muhtemelen catlatma ignesinin hala azda olsa etkisi var bende.
Bu sabahki kardan beyaz yanimda duruyor oyle bakip bakip duruyorum sanki birsey cikacak.. Erken gebelik yaptim onda da fenerle bakarsan az cizgi var. Kanimca oda catlatma ignesi. Test acidi halime hayalet cizgi yapmis..
simdi cikmaz yani testte bosuna yapip moralini dusurme.. daha seninki 6. gun hemde benimki 7. gun
canim kasik agrisi bence iyi bir isaret. Allah dilerim sana, bana ve bizim gibi bu ay dort gozle bekleyen herkese hayirli, saglikli, uzun omurlu evlatlar versin. Allah buyuk.Çok haklısın ama üzülmedim sanırım psikolojik olarak kendim alışıyorum eğer olur gözüyle bakıp olmazsa daha çok yıpratırım kendimi inan hiç üzülmedim kalktım bi meyve tabağı yaptım yemek hazırladım eğer olmazsa bayram için kendime program yaptım bu arada Kasım ağrıları baki benimle değişin birşey yok bekliyoruz buğün olmasada koçlar elbet birgün Allah nasip edecek eminim sizi çok seviyorumgüçlü anneler güçlü çocuklar yetiştirir siz güçlü olun ki yumoşlarda güçlü olsun
Amin canım ya adak adadım kucağıma alayım duyduğumdada yapacaklarım var inş zamanda geçmiyor ki bir şeye odaklanalım yoksa normale döneyim tamamen bu arada siz kalıcımızınız kıbrısta yoksa görev icabımı oradaki teknolojiler daha iyi diyorlar inş başarmışlardırcanim kasik agrisi bence iyi bir isaret. Allah dilerim sana, bana ve bizim gibi bu ay dort gozle bekleyen herkese hayirli, saglikli, uzun omurlu evlatlar versin. Allah buyuk.
canim ben yavru vatanda degilim.Amin canım ya adak adadım kucağıma alayım duyduğumdada yapacaklarım var inş zamanda geçmiyor ki bir şeye odaklanalım yoksa normale döneyim tamamen bu arada siz kalıcımızınız kıbrısta yoksa görev icabımı oradaki teknolojiler daha iyi diyorlar inş başarmışlardır
Allah kalbin gibi versin inşallahTamam pınarcım dualarımda yer vereceğim sanadaen kısa zamanda güzel haberler alırız inşallah senden de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?