- 21 Eylül 2021
- 1.259
- 465
- 73
- 25
Hayırlı olsun kaçınci günü kan verdinTeşekkür ederim 3 haftalığız şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun kaçınci günü kan verdinTeşekkür ederim 3 haftalığız şuan
Benim de öyle 3ay gelecen dedi doğumda istersen olur dedi ama bunlar için daha erken benim için ilk değerim 36 .85 çıktı katlanirsa ilaçlarda devam edecemBenim doktor zengin bacım adamın hem özel kliniği hem ünüversite has var doğumu da anlaşması olan başka bir özel hastanede yapıyor
Aynen erken canım inşAllah herşey yolundadır inan sevineyim mi sevinmeyeyimmi bilemedim benim sonuç yarın çıkacak erkende çıktı ama kan önemliBenim de öyle 3ay gelecen dedi doğumda istersen olur dedi ama bunlar için daha erken benim için ilk değerim 36 .85 çıktı katlanirsa ilaçlarda devam edecem
Bende o fitilden kullanıyorum günde 3 defa benimde kanda pozitif cuma günü kese görünümü yapacağım ama o fitil akarken karnım ara ara çok hafif sancı yapıyor sizde de oluyor mu acaba ?Ben lutinus fitil kullandığım için oluyor arada sen kullanıyor musun?
Amin inşallah:)aaa hayirli ugurlu olsun. Gozunuz aydin tebrikler ediyorum. Dualarina amin diyorum. Hic panik yapma canim. Allah karnina koyduysa onun guzel yolunu da cizmistir. Darisi hayirla saglikla benim de bekleyenlerinde basima olsun amin.
Evet kan önemli bende öyle bakalım perşembe ne çıkacakAynen erken canım inşAllah herşey yolundadır inan sevineyim mi sevinmeyeyimmi bilemedim benim sonuç yarın çıkacak erkende çıktı ama kan önemli
Sen baktırmadın mı kanaEvet kan önemli bende öyle bakalım perşembe ne çıkacak
Evet ya tam akıntı olurken sancı da beraberinde oluyor. Her defasında kan mı diye tuvalete koşuyorumBende o fitilden kullanıyorum günde 3 defa benimde kanda pozitif cuma günü kese görünümü yapacağım ama o fitil akarken karnım ara ara çok hafif sancı yapıyor sizde de oluyor mu acaba ?
Ben baktırdım 11 .günü 36.85cikti 2 kan da perşembe çıkacakSen baktırmadın mı kana
Değerlerden anlamıyorum nasıl peki iyimi gününe göreBen baktırdım 11 .günü 36.85cikti 2 kan da perşembe çıkacak
Benimde 18 toplandı yumurtam ama 2 tanesi oluşabildi.Rahmi dinlendirmek için 1 ay adet dönemi bekliycez dedi adet olmayı bekliyorum resmenSelam kızlar 31 martta opu oldum 8 embriyom var herşey daha çok yeni dr tarlusal verdi onu içiyorum rahmi biraz dinlendirelim dedi 5. güne nasıl ulaşıcaz çok merak ediyorum. Hergün kabak çekirdeği bol su ve avokado tüketiyorum umarım etkisi olur heyecandan uyuyamıyorum![]()
Düşükmus bende anlamıyorum doktor öyle dedi en az 100 çıkması lazımmışDeğerlerden anlamıyorum nasıl peki iyimi gününe göre
Ailede ikiz var mi?Evet canım bugün gördük ikizmiş
Tek yumurtada mı gördünüz ikiziAilede ikiz var mi?
Ay inşallah güzel haberler alırsınDüşükmus bende anlamıyorum doktor öyle dedi en az 100 çıkması lazımmış
Çok erken vermişsin sin kab testini kedni gününde verirsen değer 50 üzerinde hamile sayılıryormusKızlar selam bende dondurulmuş iki adet 6. Gün embriyosu transfer oldum dün 6. Günümdü idrar testi yaptım pozitifti dayanamadım kan testi yaptırdım oda 21 çıktı nasıl sizce sonuç 6. Güne göre
Teşekküederim rabbim herkese nasiplendirsinBu arada hayırlı olsun![]()