- 21 Eylül 2021
- 1.259
- 465
- 73
- 25
AminTeşekküederim rabbim herkese nasiplendirsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminTeşekküederim rabbim herkese nasiplendirsin![]()
Benim idrar sonuçlarım biri baştaki 7 .gün diğeri 9 gün ama kandan korkuyorum sizce nasılİnşallah![]()
Benimkin den iyi benim 11 kan verdiğim günün testiBenim idrar sonuçlarım biri baştaki 7 .gün diğeri 9 gün ama kandan korkuyorum sizce nasıl
Kan sonucunu merak ediyorum içim içimi yiyor stres topuna döndüm resmenBenimkin den iyi benim 11 kan verdiğim günün testi
Bende öyle bende 6. Gün kan verdim dayanamadım 21 çıktı gebelik var ama şimdi de ikiye katlıcak mı telaşı başladıKan sonucunu merak ediyorum içim içimi yiyor stres topuna döndüm resmen
Testlerin pozitif güzel değer çıkarKan sonucunu merak ediyorum içim içimi yiyor stres topuna döndüm resmen
Bende de o telaş var 11 günü 36 perşembe yine verecem bakallim ne cikacakBende öyle bende 6. Gün kan verdim dayanamadım 21 çıktı gebelik var ama şimdi de ikiye katlıcak mı telaşı başladı
Napcaz böyleBende de o telaş var 11 günü 36 perşembe yine verecem bakallim ne cikacak
Bilmiyorum öyle korku varki kimyasal filan olursa Allah korkusun ya 5 yıllık hasrettim son bulur inşallahNapcaz böyle![]()
Bana tarlusal verdi regli getirmek için yarın ilaçta son gün bakalım ne zaman gelicekBenimde 18 toplandı yumurtam ama 2 tanesi oluşabildi.Rahmi dinlendirmek için 1 ay adet dönemi bekliycez dedi adet olmayı bekliyorum resmen![]()
Ayy o sinir bende de var yao ağrılar çok normalmiş ben 6+1 oldum hala adet ağrısı sırt kemik ağrısı ve bende sinir çoğaldı herkese sinirliyim doktorum normal dedi rahim ağrıları genişleme olduğu için oluyormus yavaş yavaş başladılar
Şimdi bende de o korku başladıBilmiyorum öyle korku varki kimyasal filan olursa Allah korkusun ya 5 yıllık hasrettim son bulur inşallah
İnşAllah canımTestlerin pozitif güzel değer çıkar
Pozitif kaçıncı gün yaptın canım sizdede mide bulantı gibi oluyor muBunlarda idrar testlerimEki Görüntüle 3228261
Duadan ve güzel dusenmeten başka çaremiz yokŞimdi bende de o korku başladı
5. Gün mide bulantım yok canımPozitif kaçıncı gün yaptın canım sizdede mide bulantı gibi oluyor mu
Pardon 6. GünPozitif kaçıncı gün yaptın canım sizdede mide bulantı gibi oluyor mu
Eşim tarafında varmış ama onla bir alakası yoktur 2 embriyo verildiAilede ikiz var mi?