- 20 Mart 2023
- 125
- 69
- 13
- 29
Sana tutacağını hissettiğimi söylemiştim öyle de oldu tebrikler sağlıcakla kucağına alBenim idrar sonuçlarım biri baştaki 7 .gün diğeri 9 gün ama kandan korkuyorum sizce nasıl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana tutacağını hissettiğimi söylemiştim öyle de oldu tebrikler sağlıcakla kucağına alBenim idrar sonuçlarım biri baştaki 7 .gün diğeri 9 gün ama kandan korkuyorum sizce nasıl
Hayır çift embriyo verilmiştiTek yumurtada mı gördünüz ikizi
Amin inşallah canım kan tahlili bekliyorumSana tutacağını hissettiğimi söylemiştim öyle de oldu tebrikler sağlıcakla kucağına al![]()
Benim annem iki kez ikiz hamilelik geçirdi ama benim tek embiriyo keşke ikiz tutsaHayır çift embriyo verilmişti
Aynen çift embiriyoda ikiz yüksekEşim tarafında varmış ama onla bir alakası yoktur 2 embriyo verildi
Bölünme oluyormuş ama Allah büyükBenim annem iki kez ikiz hamilelik geçirdi ama benim tek embiriyo keşke ikiz tutsa![]()
Canım ben 7. Gün 9.gün 11.gün yaptım göğüs hassasiyeti vardı kaşık batması ama sanırım değil değerler idrarda azaldıMerhaba herkese idral testi pozitif görenler belirti olarak bu diyen var mı acaba
Canım hamilelik yok gibi değer idrarda düşmeye başlamışHayır çift embriyo verilmişti
Benim de çizgi siliniyor gibi gelmişti böyle idrarla olmaz kanla takip edinCanım hamilelik yok gibi değer idrarda düşmeye başlamış
Kan çıkmadı sizin sonuç ne çıkmıştıBenim de çizgi siliniyor gibi gelmişti böyle idrarla olmaz kanla takip edin
Ben 5.gün verdim idrarda silik görünce 6.14 çıkmıştı sonraki günler idrarla takip ediyordum silikleşmeye başladı gibi geldi korktum kan verdim 8.gün 61 olmuştu sonrasında 10.gün 454 şu an kalp atışını da gördükKan çıkmadı sizin sonuç ne çıkmıştı
Ay inş canım kafayı yiyeceğim parona oldum resmen kanı dün verdim çıkmadı daha yarın tekrar vereceğim yarın 12 . GünümBen 5.gün verdim idrarda silik görünce 6.14 çıkmıştı sonraki günler idrarla takip ediyordum silikleşmeye başladı gibi geldi korktum kan verdim 8.gün 61 olmuştu sonrasında 10.gün 454 şu an kalp atışını da gördük![]()
Nasıl sonucunuz çıkmadı kiAy inş canım kafayı yiyeceğim parona oldum resmen kanı dün verdim çıkmadı daha yarın tekrar vereceğim yarın 12 . Günüm
Sağlık ocağında verdim ama doktor 12 gün benim için önemli dedi bunlar boş diyorNasıl sonucunuz çıkmadı ki
Kaç çıktı sonucunuz pekiSağlık ocağında verdim ama doktor 12 gün benim için önemli dedi bunlar boş diyor
Çıkmadı tahlil daha bekliyorum canım 1 saate çıkar heraldeKaç çıktı sonucunuz peki
Benimkide zengindir kesin ama :) sen hangi şehirdesin hangi hastane doktorun kim ne cok sordum dımıBenim doktor zengin bacım adamın hem özel kliniği hem ünüversite has var doğumu da anlaşması olan başka bir özel hastanede yapıyor
ay ne güzel bana kimse öyle bısersey demedı belkıde içindedir ama ben sormadım tühh gerçi dediğin gibi daha erkenBenim de öyle 3ay gelecen dedi doğumda istersen olur dedi ama bunlar için daha erken benim için ilk değerim 36 .85 çıktı katlanirsa ilaçlarda devam edecem