• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Merhaba herkese idral testi pozitif görenler belirti olarak bu diyen var mı acaba
Canım ben 7. Gün 9.gün 11.gün yaptım göğüs hassasiyeti vardı kaşık batması ama sanırım değil değerler idrarda azaldı

Eklentiler

• IMG_2345.webp
    IMG_2345.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 49
Kan çıkmadı sizin sonuç ne çıkmıştı
Ben 5.gün verdim idrarda silik görünce 6.14 çıkmıştı sonraki günler idrarla takip ediyordum silikleşmeye başladı gibi geldi korktum kan verdim 8.gün 61 olmuştu sonrasında 10.gün 454 şu an kalp atışını da gördük 🌸

Ben 5.gün verdim idrarda silik görünce 6.14 çıkmıştı sonraki günler idrarla takip ediyordum silikleşmeye başladı gibi geldi korktum kan verdim 8.gün 61 olmuştu sonrasında 10.gün 454 şu an kalp atışını da gördük 🌸
Ay inş canım kafayı yiyeceğim parona oldum resmen kanı dün verdim çıkmadı daha yarın tekrar vereceğim yarın 12 . Günüm

Merhaba ben bişey soracaktım da acaba ilk iki değeri yükselerek gidip sonradan kşmyasal yasayan oldu mu bmyle bişey mümkün mü?

Benim de öyle 3ay gelecen dedi doğumda istersen olur dedi ama bunlar için daha erken benim için ilk değerim 36 .85 çıktı katlanirsa ilaçlarda devam edecem
ay ne güzel bana kimse öyle bısersey demedı belkıde içindedir ama ben sormadım tühh gerçi dediğin gibi daha erken

Back
X