2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Canım birşey soracağım benim ayın 10 regl günümdü dünden beri sağ kasık başta olmak üzere ağrım var karnımdada belimde de regl sancısı çekiyorum bildiğin sende varmı
adet günümde bendede oldu iş yerındeydım korktumda ertesi gün kanama bıle oldum izin alıp eve gıttım doktorumu aradım normal dedi yerleşme kanaması yada bazı gebelilerde kanama 2 3 hafta olabilir dedi adet kanaması şeklınde değilse tabi

ya kızlar çalışan hamile kadınlar kaç kişiyiz daha 7. haftamdayım ama sandalyede oturmak bile zor geliyor zaten hormonlar bende sinir yaptı benim gibi olan varmı zaten daha nekadar çalışabileceğim oda belli değilde mide bulantıları 8. haftadan sonra baslarmış benı mahvedermiş cok korkutuyorlar

Mrb arkadaslar ben de dun dondurulmus 2 adet transfer oldum 4. Denemem allahim emeklerimizi bosa cikarmasin
Allah sana bekleme sabrı versin şu mubarek günlerde hayırlı evlatlarnasip etsin buradaki herkese ve bekleyen butun insanlara vata millete rabbine hayırlı insan kul doğurmak nasip olur inşallah

ya kızlar çalışan hamile kadınlar kaç kişiyiz daha 7. haftamdayım ama sandalyede oturmak bile zor geliyor zaten hormonlar bende sinir yaptı benim gibi olan varmı zaten daha nekadar çalışabileceğim oda belli değilde mide bulantıları 8. haftadan sonra baslarmış benı mahvedermiş cok korkutuyorlar
ben çalışıyorum canım bankacıyım bide sürkeli masa başı ve stresli bi iş:( bulantıda herkeste olmuyor olursada rapor alıp evde yatarsın artık yapacak bir şey yok

ben çalışıyorum canım bankacıyım bide sürkeli masa başı ve stresli bi iş:KK43: bulantıda herkeste olmuyor olursada rapor alıp evde yatarsın artık yapacak bir şey yok
bende muhasebeciyim izin almak pek mümkün değil işler birikir benim işimide kimse yapmaz senin nasıl geçiyor peki

bende muhasebeciyim izin almak pek mümkün değil işler birikir benim işimide kimse yapmaz senin nasıl geçiyor peki
benim daha çok yeni 12, günüm:) şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür ama ilk gebeliğimde çok bulantım olmuştu 3,5 ay kadar mecbur rapor almıştım inşallah olmaz senin bulantı fena

benim daha çok yeni 12, günüm:) şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür ama ilk gebeliğimde çok bulantım olmuştu 3,5 ay kadar mecbur rapor almıştım inşallah olmaz senin bulantı fena
İkizlerde bulantılar daha yoğun olurmuş diyorlar bulantım oluyorda kusma yok henüz tutuyorum kendimi bakalım hayırlısı gittiği yere kadar

Ben de çalışıyorum canım. 6+2 deyim ve çok kötü bulantılarım var. Ögretmenim ve ne kadar çalışabilirim bilmiyorum. Bayram sonrası rapor alabilirim. Gerçekten çok zor oluyor ve ya kötü bir şey olursa çalıştığım için diye sürekli vicdan azabı çekiyorum

Merhaba benim amh 0,01 doktorlar biraz olumsuz yaklaştı. Siz memnun musunuz bu merkezden ilgilenilmiyor mu ? Çünkü benim sürekli takip edilmem gerekiyor yumurtalarımın büyümesi için .
Canım ben memnunum benim imkansızdı öyle diyeyim çok şükür lasaratuvar çok iyi

Ben de çalışıyorum canım. 6+2 deyim ve çok kötü bulantılarım var. Ögretmenim ve ne kadar çalışabilirim bilmiyorum. Bayram sonrası rapor alabilirim. Gerçekten çok zor oluyor ve ya kötü bir şey olursa çalıştığım için diye sürekli vicdan azabı çekiyorum
Ben muhasebeciyim masa başı Allahtan sandalyede oturmak eziyet giydiklerim eziyet göbeğim acıyor iğnelerden bide gaz sorunum var işyerindede daha çok sıkıyor ama senin durumun daha kötü bencede izin al sürekli ders anlatmak zorundasın Allah yardımcımız olsun

Ben muhasebeciyim masa başı Allahtan sandalyede oturmak eziyet giydiklerim eziyet göbeğim acıyor iğnelerden bide gaz sorunum var işyerindede daha çok sıkıyor ama senin durumun daha kötü bencede izin al sürekli ders anlatmak zorundasın Allah yardımcımız olsun
Bende bankacıyım seni çok iyi anlıyorum, aynı durumdayım bende :(

Back
X