2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Benim 3. Gün embriyosu 12. Gün 151 14. Gün 386 çıktı değerim. 2 embriyo konmuştu da acaba benimde ikiz olabilir mi diye sizin değerlerle kıyaslamak için sordum 🙈 ama tek galiba demi
HEE benım 5. gün embriyosu 8. gün 193 10. gün 376 küsür çıktı ama il 1 kese gördüler sonra 2 oldu benimkisi biri tutmuş oda 2ye bölünüp tek yumurta ikizi olmuş sen istermiydin ikiz

Bir de çok fazla sırt ağrım var adet sancıları da oluyor o normaldir de sırtım bugün deli gibi, ben de öğretmenim daha şimdiden böyleyse diyorum ben de eve zor atıyorum kendimi
bak benimde sırtım kemiklerim ağrıyor hele kıyafet bulamıyorum giymeye aldıklarımda bol ama belden sıkı oluyor perişanım şimdiden böyleyse ilerde oo Allahtan midem pek bulanmıyor

HEE benım 5. gün embriyosu 8. gün 193 10. gün 376 küsür çıktı ama il 1 kese gördüler sonra 2 oldu benimkisi biri tutmuş oda 2ye bölünüp tek yumurta ikizi olmuş sen istermiydin ikiz
2 gün gecikmeli olarak benimde aşağı yukarı aynı değerler ya inş benimde ikiz olur. Hem de çok isterim . Ben pantolonların düğmesini kapatmıyorum lastikle tutturuyorum rahat giyinmeye çalışıyorum 🙈 ben midem bulansın da isterim. Yıllardır bu günün hayalini kurmuşuz her türlü belirti beni mutlu ediyor. Ağrılarımın olması da rahatsız etmiyor sadece bebeklerim sağlıklı mı diye endişe uyandırıyor o kadar 🙃

Kaçıncı hafta sizin aynı ağrılar bendede var 4+5 benim ama ağrım hiç geçmiyor
Transferden sonraki 15. Günüm benim , ben daha önce dış gebelik geçirmiştim o yüzden endişe ediyorum yoksa ağırlarım normalse hiç sıkıntı değil her Ağrı hissettiğimde şükrediyorum gebe olup bunu hissedebildiğim için 🤲🏻 bu da ancak kese de belli olacak kese görme gününü cumartesi günü söyleyecekler intralipid serum takacaklarmış bağışıklık güçlendirici transferden sonra da takılmıştı

Kaçıncı hafta sizin aynı ağrılar bendede var 4+5 benim ama ağrım hiç geçmiyor
Ben daha öyle hesaplayamıyorum 😅 yumurta toplama tarihine göre başka, transfer tarihine göre başka , son adet gününe göre başka çöküyor tarihler . 4+4, 4+6, 5. Hafta gibi birer ikişer gün Farklı gösteriyor

2 gün gecikmeli olarak benimde aşağı yukarı aynı değerler ya inş benimde ikiz olur. Hem de çok isterim . Ben pantolonların düğmesini kapatmıyorum lastikle tutturuyorum rahat giyinmeye çalışıyorum 🙈 ben midem bulansın da isterim. Yıllardır bu günün hayalini kurmuşuz her türlü belirti beni mutlu ediyor. Ağrılarımın olması da rahatsız etmiyor sadece bebeklerim sağlıklı mı diye endişe uyandırıyor o kadar 🙃
bende ilaç lastiği takıyorum pantolonlarıma ağrılardanda şikayetçi değilim ama çocukluğum araba tutmasıyla ve arabaya binersem kusarsam korkusuyla geçti beni çocukken dağ havası bile çarpmıştır uzungöl gezim mafolmuştu oyuzden yok ben midem bulansın istmem :)

Ben daha öyle hesaplayamıyorum 😅 yumurta toplama tarihine göre başka, transfer tarihine göre başka , son adet gününe göre başka çöküyor tarihler . 4+4, 4+6, 5. Hafta gibi birer ikişer gün Farklı gösteriyor
ben uygulama indirdim en son adet tarihini giriyorsun doktorda bana aynı günleri söyledi aralarında 1 gün var bebeklerimin

Benim transfer sonrası 18. Günüm benim de endişelerim var boş gebelik çıkar diye ağrılarım genelde sağ kasıkta oluyor binimde 17 Nisan kese tarihim inşallah güzel haber alırız

canım senin ne zamandı ya kese görme randevun bana bile uzun geldi yoksa gittinde benmi kaçırdım. ben yarın tüp bebek doktoruma gidiyorum bakalım ne diyecek
Yok balım ayın 17 si 5+3 oluyor kendileri o tarihte çagırdı inşallah güzel sonuç alırsın senin kaçta baktılar keseye kalbe

Yok balım ayın 17 si 5+3 oluyor kendileri o tarihte çagırdı inşallah güzel sonuç alırsın senin kaçta baktılar keseye kalbe
hem kese hem kalp atışını bir görmek için öyle çağırıyorlar bana yapmışlardı ama yolk görülmüştü kalp atışı henüz yok demişlerdi ben kanamam olunca yakın bir dr gittim orda duydum

hem kese hem kalp atışını bir görmek için öyle çağırıyorlar bana yapmışlardı ama yolk görülmüştü kalp atışı henüz yok demişlerdi ben kanamam olunca yakın bir dr gittim orda duydum
Çok şükür duydun canım ya inan hiç bir fikrim yok ağrılar büyüdüğü için dedi hemşire o kadar hem heyecan hem stres varki inşallah güzel haberler alırım .Benim hiç ne leke ne kanamam oldu

Back
X