2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Yok canım ilaçlar 12 .haftaya kadar aynen devam aşırı siner var bende inşallah azaltırlar sen nasılsın bebişler nasıl ? Benim altın yumurta oldu doktorlarda şaşkın
benim bebeklerden birinin kalbi durdu canım ama atlattım sanırım Allah kalan yavrumu kucağımı almayı nasıp etsın dr bana 27sınde randevu verdı ogune kadar ılaclara devam sonra kesılcek fıtıl degıscek dedıler ozamn 9+3 oluyorum her doktorun ilerleyişi farklı ilaçlar sınır yapıyor bıde şiştim artık etimden ilaç geçmiyor böbeğim top top kaldı

An canım ya rabbim diğerini sağlıkla kucağına koysun inşallah neden olduğu hakkında bilgi verdiler mi? Benim fitil iğneler 12 .aya kadar sonra 20. Haftaya kadar kalçadan haftada 1 iğnem var sinir bendede çok karnım aynı şişlik morluk var .Dikkat et canım lütfen

Kesede bebeği gördük çok şükür haftaya kalp atışını dinleyeceğiz nasipse sizler nasılsınız herşey yolundamı
Ya gözün aydın kaçta gördün bebeği , beni doktor 29 Nisan da çağırdı direk şehir dışından gideceğim diye hem bebek görüp hem kalp duymaya. Ama yakında bir yerde bebek için gitsem mi dedim şimdi zaman geçmiyor sanki. Gözün aydın çok şükür darısı kalbe inş

Çok şükür benim iğnem yok bu seferki doktor vermedi iğne sadece lutinus corasprin ve folik asit kullanıyorum . Birde 2 hafta da bir intralipd serum . İğne gerçekten zor oluyor Rabbim şifa versin faydasını gördürsün inş

Serum ilk defa duydum ben progetan 25mg göbekten sabah aksam iğne lutinus sabah aksam fitil sabah aksam omega sabah aksam oksapar vitamin günde 1 moltofer gunde 1 corasprin benım ilaçlar oooo çok

5. Hafta kese 5+5 te bebeği gördük canım haftayada kalp inşallah.Senin kaç hafta oldu canım inşallah görürsen

Serum ilk defa duydum ben progetan 25mg göbekten sabah aksam iğne lutinus sabah aksam fitil sabah aksam omega sabah aksam oksapar vitamin günde 1 moltofer gunde 1 corasprin benım ilaçlar oooo çok
Benim daha önceki transferlerde varı bu ilaçlar gerçekten işkence gibi hele de olumsuz olunca çok kötü oluyordu. Çok şükür ki sizin olumlu bebeğiniz için dayanmaya çalışırsınız

Bayram temizliğini n’aptınız benim içim gidiyor perde yıkayıp cam silmeye
Kalpte alttan da mı duyulacak acaba o zaman. Ben sabretmeye çalışayım bakalım bi 10 gün daha
Temizlik falan hiiiç umrumda değil şuan zaten biz memlekete gitmeyeceğiz bayramda. Annemlerdeyim şuan annemler memlekete giderken biz burdan evimize geçeceğiz. Bayramı kimseyi görmeden bitirmiş olacağız Kurban bayramına kısmet artık

Benden de 15 yumurta toplandı 3 adet donduruldu. Bende rahim dinlendirme sürecindeyim. Doktorum ekstra olarak bir şey önermedi. Bende açıkçası kendimi strese sokmak istemiyorum. Sadece Sağlıklı beslenip egzersiz yapıyorum hafif kiloluyum. 13 mayısta transfer olacağım. Allah güzel haberler almayı nasip etsin

hanımlar ister taze ister donuk transfer olsun lütfen 10. Günden önce test yapmayın sizleri anlıyorum ama hayal kırıklığı kadar kötü bir şey yok. Bende erken test yapmıştım 9. Günde ama çatlatma iğnesi yüzünden pozitifi görüp çok mutlu oldum sonra kanda negatif olduğunu öğrendim.

Yok canım 7 .haftada karından duyulur bende evdeyim bayramda ama duramıyorum inşallah güzel haberler alırız

Hanımlar bugun bende 5+6 bebişş gördüm bekleyemedim bayram sonrası kalp atışınıda az da olsa duyduk darısı tüm bekleyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…