- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 36
benim bebeklerden birinin kalbi durdu canım ama atlattım sanırım Allah kalan yavrumu kucağımı almayı nasıp etsın dr bana 27sınde randevu verdı ogune kadar ılaclara devam sonra kesılcek fıtıl degıscek dedıler ozamn 9+3 oluyorum her doktorun ilerleyişi farklı ilaçlar sınır yapıyor bıde şiştim artık etimden ilaç geçmiyor böbeğim top top kaldıYok canım ilaçlar 12 .haftaya kadar aynen devam aşırı siner var bende inşallah azaltırlar sen nasılsın bebişler nasıl ? Benim altın yumurta oldu doktorlarda şaşkın
An canım ya rabbim diğerini sağlıkla kucağına koysun inşallah neden olduğu hakkında bilgi verdiler mi? Benim fitil iğneler 12 .aya kadar sonra 20. Haftaya kadar kalçadan haftada 1 iğnem var sinir bendede çok karnım aynı şişlik morluk var .Dikkat et canım lütfenbenim bebeklerden birinin kalbi durdu canım ama atlattım sanırım Allah kalan yavrumu kucağımı almayı nasıp etsın dr bana 27sınde randevu verdı ogune kadar ılaclara devam sonra kesılcek fıtıl degıscek dedıler ozamn 9+3 oluyorum her doktorun ilerleyişi farklı ilaçlar sınır yapıyor bıde şiştim artık etimden ilaç geçmiyor böbeğim top top kaldı
Ya gözün aydın kaçta gördün bebeği , beni doktor 29 Nisan da çağırdı direk şehir dışından gideceğim diye hem bebek görüp hem kalp duymaya. Ama yakında bir yerde bebek için gitsem mi dedim şimdi zaman geçmiyor sanki. Gözün aydın çok şükürKesede bebeği gördük çok şükür haftaya kalp atışını dinleyeceğiz nasipse sizler nasılsınız herşey yolundamı
Çok şükür benim iğnem yok bu seferki doktor vermedi iğne sadece lutinus corasprin ve folik asit kullanıyorum . Birde 2 hafta da bir intralipd serum . İğne gerçekten zor oluyor Rabbim şifa versin faydasını gördürsün inşbenim bebeklerden birinin kalbi durdu canım ama atlattım sanırım Allah kalan yavrumu kucağımı almayı nasıp etsın dr bana 27sınde randevu verdı ogune kadar ılaclara devam sonra kesılcek fıtıl degıscek dedıler ozamn 9+3 oluyorum her doktorun ilerleyişi farklı ilaçlar sınır yapıyor bıde şiştim artık etimden ilaç geçmiyor böbeğim top top kaldı
Serum ilk defa duydum ben progetan 25mg göbekten sabah aksam iğne lutinus sabah aksam fitil sabah aksam omega sabah aksam oksapar vitamin günde 1 moltofer gunde 1 corasprin benım ilaçlar oooo çokÇok şükür benim iğnem yok bu seferki doktor vermedi iğne sadece lutinus corasprin ve folik asit kullanıyorum . Birde 2 hafta da bir intralipd serum . İğne gerçekten zor oluyor Rabbim şifa versin faydasını gördürsün inş
5. Hafta kese 5+5 te bebeği gördük canım haftayada kalp inşallah.Senin kaç hafta oldu canım inşallah görürsenYa gözün aydın kaçta gördün bebeği , beni doktor 29 Nisan da çağırdı direk şehir dışından gideceğim diye hem bebek görüp hem kalp duymaya. Ama yakında bir yerde bebek için gitsem mi dedim şimdi zaman geçmiyor sanki. Gözün aydın çok şükürdarısı kalbe inş
5+1 benim şuan 6+4 te gideceğim bakalım dayanamazsam önden de giderim bilmiyorum sabretmeye çalışayım bakalım5. Hafta kese 5+5 te bebeği gördük canım haftayada kalp inşallah.Senin kaç hafta oldu canım inşallah görürsen
Benim daha önceki transferlerde varı bu ilaçlar gerçekten işkence gibi hele de olumsuz olunca çok kötü oluyordu. Çok şükür ki sizin olumluSerum ilk defa duydum ben progetan 25mg göbekten sabah aksam iğne lutinus sabah aksam fitil sabah aksam omega sabah aksam oksapar vitamin günde 1 moltofer gunde 1 corasprin benım ilaçlar oooo çok
Canım bebeği de alttan muayene de mi karından mı gördünüz5. Hafta kese 5+5 te bebeği gördük canım haftayada kalp inşallah.Senin kaç hafta oldu canım inşallah görürsen
Alttan canım 2 kez girdim bir sorun yaşamadımCanım bebeği de alttan muayene de mi karından mı gördünüz
Benim bugün 5+5 oldu5+1 benim şuan 6+4 te gideceğim bakalım dayanamazsam önden de giderim bilmiyorum sabretmeye çalışayım bakalım
Bayram temizliğini n’aptınız benim içim gidiyor perde yıkayıp cam silmeyeCanım bebeği de alttan muayene de mi karından mı gördünüz
Kalpte alttan da mı duyulacak acaba o zaman. Ben sabretmeye çalışayım bakalım bi 10 gün dahaBayram temizliğini n’aptınız benim içim gidiyor perde yıkayıp cam silmeye
Benden de 15 yumurta toplandı 3 adet donduruldu. Bende rahim dinlendirme sürecindeyim. Doktorum ekstra olarak bir şey önermedi. Bende açıkçası kendimi strese sokmak istemiyorum. Sadece Sağlıklı beslenip egzersiz yapıyorum hafif kiloluyum. 13 mayısta transfer olacağım. Allah güzel haberler almayı nasip etsinMerhaba herkese umarım güzel sonuçlar alırsınız biz de eşimde sıkıntı vardı tese ameliyatı oldu. Çok şükür onda çıktı. Bende de 22 yumurta toplandı ancak 5. güne gelen 2 tane embriyomuz oldu. İlk tedavim olduğu için sayı biraz umutsuz etti ama eşimde hiç çıkmama ihtimalini bildiğimizden bu sayıya da şükrediyoruz. Lafı çok uzatmadan dün itibariyle transfer için gittim ama benim de E2 değerim 3000lerde olduğunda hocamız dondurmayı teklif etti ben de kabul ettim. 2 adet beklememi söylediler. Her zaman hayırlısını istedim umarım hepimiz için hayırlısı olur. Aslında sizlere sorma istediğim bir şey var. Bu rahim dinlendirme işlemi süresince nasıl beslendiniz? Neler yaptınız? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yok canım 7 .haftada karından duyulur bende evdeyim bayramda ama duramıyorum inşallah güzel haberler alırızKalpte alttan da mı duyulacak acaba o zaman. Ben sabretmeye çalışayım bakalım bi 10 gün daha
Temizlik falan hiiiç umrumda değil şuan zaten biz memlekete gitmeyeceğiz bayramda. Annemlerdeyim şuan annemler memlekete giderken biz burdan evimize geçeceğiz. Bayramı kimseyi görmeden bitirmiş olacağız Kurban bayramına kısmet artık
Dur dur boşver bebiş var işin ucundaYok canım 7 .haftada karından duyulur bende evdeyim bayramda ama duramıyorum inşallah güzel haberler alırız
Valla mecbur duruyorum ama artık her işi yapmaya başladım çok şükürDur dur boşver bebiş var işin ucundaamiiinn
Seninle aynıyız bugun 5+6 oldu kalp atışı için gittinizmiBenim bugün 5+5 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?