2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Ohh ne güzel baya ilerletmişsiniz o günleri görelim inş bizde benim daha çok minik. Kalp sesi duymayı iple çekiyorum. 5+0 oldu bugün daha maşallah size. Denizli benim
güzel memeleketim kim derdi Denzilden biriyle aynı kaderi yaşıyıp konusacaksın Allahın işi işte kalp sesi duyduktan sonra zaman normal geçiyor ama insan acaba birşey olacakmı herhalde doğurana kadar böyleyiz sonrada hayatı nasıl olcak diye dusuneceğiz hayat işte

AY canım benım hemen hemen herkeste ilk öyle oluyor benımde ılk kese goruldu daha bebek için erken demıstı doktor 10 gun sonra gel der sana
Kesemin geçen perşembe nokta kadar gördük 5 gün geçti kesem büyümüş gayet iyi dedi pzartesi tekrar randevu verdi inşallah gözükür bir stres oldum

Kesemin geçen perşembe nokta kadar gördük 5 gün geçti kesem büyümüş gayet iyi dedi pzartesi tekrar randevu verdi inşallah gözükür bir stres oldum
sana çok sık randevu vermiş ben kan tahlilini başka yerde yaptırdım 2 hafta sonra gel dedi gittim kese goruldu 2 hafta sonra gel dedı kalp duyuldu 27 nisanda gel dedı şimdi bende onu bekliyorum

Ohh ne güzel baya ilerletmişsiniz o günleri görelim inş bizde benim daha çok minik. Kalp sesi duymayı iple çekiyorum. 5+0 oldu bugün daha maşallah size. Denizli benim
Bende şuan 5+0 ım. Yarın randevum var kese göreceğiz inşallah.

sana çok sık randevu vermiş ben kan tahlilini başka yerde yaptırdım 2 hafta sonra gel dedi gittim kese goruldu 2 hafta sonra gel dedı kalp duyuldu 27 nisanda gel dedı şimdi bende onu bekliyorum
Burdaki doktorum 5 yıldır devamlı cocuk istediğimi bildiği için benden heycanlı gibi bayramdan sonra bebek gözükürse inşşallah çok rahatlıcam

Merhaba kızlar. Ben bugün kese görmeye gittim :) aslında normalde yarındı randevumuz ama eşim izinliyken gidelim 1 günden bir şey olmaz dedik. Gördük çok şükür 5mm olmuş rahmin üstünde istediğimiz yerde dedi drum içim çok rahatladı haftaya cuma tekrar bakalım dedi. Aklımda olan tüm sorularımı da sordum. Ev işi mesela süpürge falan, kendini yormıycak kadar yap dedi ağrın olunca bırak dedi ama ben 3 ay yapmamaya devam kahveyi de sordum günde 1 fincan içebilirsin, çayı da açık olmak kaydıyla iç dedi. Şimdi 10 dün nasıl geçecek bakalım

Hamileyim diyebilmeyi çok istiyorum şuan. Yoksa o düşünceler ömür boyu muhakkak takip edecek ama şuan bir muallak haldeyim. Nasıl geçti o kalp atışını duyana kadar zaman nasıl dayandınız

Kızlar merhaba. 27 martta tek embriyo transfer olmuştum, çok şükür dün keseyi vajinal ultrasondan gördük, fakat aynı kesenin içerisinde iki tane yolk kesesi var. Birinin kalp atışını duyduk ama diğerinin daha kalbi oluşmamış bile. 2-3 gün geriden geliyormuş. Doktor tek yumurta ikizi olacağını söyledi ama diğeri gelişmeyedebilir dedi. Hiç böyle bişey başına gelen oldu mu?

Hamileyim diyebilmeyi çok istiyorum şuan. Yoksa o düşünceler ömür boyu muhakkak takip edecek ama şuan bir muallak haldeyim. Nasıl geçti o kalp atışını duyana kadar zaman nasıl dayandınız
aslında ben dayanmadım başka doktora gittim ama kanamamda olmuştu kendı doktorum normal sorun yok desede ben yakın bı hastaneye gittim kalp atışınıda duydum kesede kanda gorulmemıstı içim rahatladı

canım aynı şey benım başımada geldı bendede 2 yolk kesesı goruldu arada perde yok tek yumurta olabılır dedı ama araya sıkışmış embriyo umarım bırsey olmaz dedı doktor hatta 10 gun sonra ıkısının de kalp atıslarını duymuştum sonra bırının kalbının durduğunu kendı kendıne yok olacagını soyledıler üzüldüm ama diğer bebeğime seviniyorum

Canım Allah kalan bebişine sağlıklı ömür versin inşallah. Biz dün şok olduk hiç beklemiyorduk, şimdide korkuyorum bir yandan. Mayıs başında kalp atışlarını duymak için yeniden gideceğiz. Bu gittiğimde bir tanesinin kalbini duydum çok şükür ama. Napacağımo da bilemiyorım umarım vakit hızlıca geçer.

Sakın öyle düşünme doğan bir şekılde büyüyor Allah verirse senin yapacağını bildiği için veriyordur hayırlısını nasip etsin umarım dıger yavrununda kalbini duyarsın

Kesede bebeği gördük çok şükür haftaya kalp atışını dinleyeceğiz nasipse sizler nasılsınız herşey yolundamı

Eklentiler

• 70308C7D-7771-4654-850A-6673C7888E19.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 44
Kesede bebeği gördük çok şükür haftaya kalp atışını dinleyeceğiz nasipse sizler nasılsınız herşey yolundamı
YAAA Allahım ne mübarek dimi bak sende gördün şimdi kalp atışı kaldı he nerden nereye geldik peki senin ilaçlarda değişim varmı doktor ne dedi

YAAA Allahım ne mübarek dimi bak sende gördün şimdi kalp atışı kaldı he nerden nereye geldik peki senin ilaçlarda değişim varmı doktor ne dedi
Yok canım ilaçlar 12 .haftaya kadar aynen devam aşırı siner var bende inşallah azaltırlar sen nasılsın bebişler nasıl ? Benim altın yumurta oldu doktorlarda şaşkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…