- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
- 33
Alttan muayene mi canm kalp atışını da mı duydunuz maşHanımlar bugun bende 5+6 bebişş gördüm bekleyemedim bayram sonrası kalp atışınıda az da olsa duydukdarısı tüm bekleyenlere inşallah
boşvermeye çalış canm zaten 9ay sonra yeniden döneceğiz işlere tabi lohusalıkta da prenses gibiyiz sonra bir yerden başlarız işlere bir şekildeValla mecbur duruyorum ama artık her işi yapmaya başladım çok şükür
Yok canım karnımdan baktı darısı size insallah suan sizin kaç hftalıkAlttan muayene mi canm kalp atışını da mı duydunuz maşben bayramdan sonrayı mecbur bekleyeceğim ama acaba 29nisanı beklemeden gitsem mi ne yapsam
Benimde 29unda 6+4 olacak kalp atışını duyacağım inşallah çok heyecanlıyım5+1 benim şuan 6+4 te gideceğim bakalım dayanamazsam önden de giderim bilmiyorum sabretmeye çalışayım bakalım
5+2 benim ben daha sadece kese gördümYok canım karnımdan baktı darısı size insallah suan sizin kaç hftalık
Canım biz aynı gidiyoruz galiba. Ben de 5+2yim. Adet tarihim 14ü senimde öyle mi?5+2 benim ben daha sadece kese gördüm
Bnmde 29 u randevum 6+4 bebek ve kalp atşları için ama nasıl dayanacağım bilemiyorum yaBenimde 29unda 6+4 olacak kalp atışını duyacağım inşallah çok heyecanlıyım
Benim 10 Mart adetim ama transfer 28i 3. Gün embriyosu o yüzden normal gebelere göre gerideyim gebelikteCanım biz aynı gidiyoruz galiba. Ben de 5+2yim. Adet tarihim 14ü senimde öyle mi?
Ama aynı zamana denk geliyoruz canımBenim 10 Mart adetim ama transfer 28i 3. Gün embriyosu o yüzden normal gebelere göre gerideyim gebelikte
Amin canm inşAma aynı zamana denk geliyoruz canıminşallah ikimizde kalp atışını biran önce duyarız
Yok canım içinde görmedim ben yolk var dedi. Hemşire sanki içinde var gibi dedi ama net bir şekilde söylemedi. Sen gördün mü?Amin canm inşsen bebeği gördün mü peki kese içinde
Yok ben 4+4 te serum için gitmiştim gitmişken baksak mı dedim öylece gördük sadece yolk ve bebişl henüz görmedimYok canım içinde görmedim ben yolk var dedi. Hemşire sanki içinde var gibi dedi ama net bir şekilde söylemedi. Sen gördün mü?
Ay görürsen söyle bana canım bende eşimi ikna edip götürürüm o zamanSanırım dayanamayacağım pazartesi eşimi ikna edersem gideceğim o bekleyelim gününü diyor ama çok uzun
Sen yolk görmüşsün o da bir şeyAy görürsen söyle bana canım bende eşimi ikna edip götürürüm o zaman
Yok tam 7 haftalık olunca gideceğiz canım kese ve bebeği gördük ekranda yanıp sönüyordu ama kalp bakılmadıSeninle aynıyız bugun 5+6 oldu kalp atışı için gittinizmi
Çok haklısın canım ama benim kimse yok yanımda o yüzden mecbur bana kalıyor ama eskisi gibi değilimboşvermeye çalış canm zaten 9ay sonra yeniden döneceğiz işlere tabi lohusalıkta da prenses gibiyiz sonra bir yerden başlarız işlere bir şekildeo yüzden ben çok takılmıyorum iş olayına hatta inş sağlıkla devam eder de hamileliğimin keyfini çıkarırım sonuna kadar
Sağol canım cümlemizin inşallah iyi bayramlar seneye şeker bayramında evlatlarımız ile gireriz inşallh lütfen iletişimi koparmayalım ben hepinizi çok merak ediyorumSeneye bebişlerimizin kucağında olduğu sağlıklı musmutlu bayramlarımız olsun inş , iyi bayramlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?