2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Bugün ilk idrarımla yaptım onda da hiçnirşey çıkmadı 11. günüm kan vermeye korkuyorum açıkçası moralim çok bozuldu bugün acaba yinede pozitif olma şansı varmıdır ki
O elindeki kaset testler çok hatalı cıkıyor dıye bılıyorum adetten 6 gün sonra sonuç veren erken gebelik testleri var onlardan al kaçıncı denemen bilmiyorum ama üzülme sağlık gebelikler tutmazmış doktorum demişti iyi düşün iyi olsun konuş onunla

Çok teşekkür ederim canım dikkate alıp yanıt verdiğin için yinede umudumu yitirmemeye çalışıyorum

İkili Test (Down Sendromu I. Trimester
Tarama Testi)
Bkz. Rapor CLIA
*-Free Beta HCG 21.6 μg/L CLIA
*-PAPP-A 2.17 U/L CLIA

kızlar 2li testim böyle ama anladım valla bilen varsa yardımcı olabilirmi

Amin canım 11. Haftaya gireceğiz az kaldı

Aaa hadi hayırlısı 12. Haftada oluyor mu
ASLINDA DOKTOR GÖRDÜ 2Lİ TARAMADA BELLİ OLUYORMUŞ AMA EMİN OLMADIM HAFTAYA GEL SONUÇLARLA CİNSİYETEDE DETAYLI BAKARIZ DEDİ ALLAH SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT VERSİN AMA İNSAN MERAK EDİYOR ALIŞVERİŞ YAPCAZ TEYZESİ popo kısmını çizmişim kız gibime geldi diye :)

Eklentiler

• eac88821-4fff-4fbe-adf4-34c0ef2a7d30.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 48
Ya maşallah 3 çizgi kız der doktorlar ama ben bunu çözemedim ben alışverişi son bir ay kala yapmayı düşünüyorum bana herkes erkek diyor hayırlısı bakalım

Ya maşallah 3 çizgi kız der doktorlar ama ben bunu çözemedim ben alışverişi son bir ay kala yapmayı düşünüyorum bana herkes erkek diyor hayırlısı bakalım
Banada herkes erkek dıyor bende erkek hıssedıyorum ama saglıklı olsunda sen soyledınmı cevrene hamıle oldugunu son aylarda ağırlık çöküyormus ben sımdıden yoruluyorum 5. 6. ayda başlarım şimdi 1 2 bısey almak istedım heves ettim ondan

Mecbur kaldım söyledim bayramda eşim tek gitti ziyaretlere eşim söylemiş .Al tabi canım hakkın dır 6,7 ideal aynen valla bende erkek hissediyorum sağlıkla gelsin sen hangi şehirdeydin

İkili Test (Down Sendromu I. Trimester
Tarama Testi)
Bkz. Rapor CLIA
*-Free Beta HCG 21.6 μg/L CLIA
*-PAPP-A 2.17 U/L CLIA

kızlar 2li testim böyle ama anladım valla bilen varsa yardımcı olabilirmi
Doktorunuz ne dedi merak ediyorum

Kızlar merhaba. Çok şükür 10 haftalık olduk bizde. Bugün kontrolümüz vardı ufak ufak hareketlerini gördük. Tek embriyo transferi olmıştı ama ikiz gebelik oluştu, tek yumurta ikizi. Bu hafta nipt testi yaptıracağız sanırım, aranızda yaptıran oldu mu?

Maşallah canım, ne güzrl bir tane beklerken iki tane bebişin olmuş. Allah bağışlasın bebişleri

Allah razı olsun canım, tabi bi taraftan sürekli korku, iyiler mi diye. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende bugün 9 haftalık oldum 12. Haftada gideceğim kontrole çok uzun zaman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…