2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Ay inşallah benimde göbeğim yağlandı iğnelerden dolayı.

Taze veya dönmüş transferle alakası yok cnm , benim de taze transfer daha öncede demiştim ya benim sadece fitil ve corasprin var zaten ilaç olarakta iğne falan filan yok. Ama kişiden kişiye fark eden tedaviler olduğu için farklı tedaviler uygulanıyor sonuçta sağ Salim bebeklerimize ulaşalım inş da

Ay ne kadar güzel ben bugün 7. Haftaya girdim benim ultrasonlarım daha bebek gibi değil ona bile çok duygulandım. Her şeyi ayrı bir heyecan ve duygu dolu. 12 Haftada mı yapılıyor 2li test
7.haftayı bitirdin 8. Haftaya girdin yarın 7+1 :) hatırladığım kadarıyla aynıydık çünkü

Telefonumda bir skıntı var giremeyebilirim bir süre, kendinize ve bebişlerinşze çok iyi bakın

Valla bilmiyorum canım ama taze transfer ve rahimde problem yok o kan değerlerin normal dedi bana 12 .haftada progestan üretimi plesenta tarafında sağlanıyor Muş birde kan pıhtılaşma riski yaygın olduğu için öyle bir test yaptılar kandan 4 lü faktör diye geçiyor

Ya yerim ben bunu keyf yapıyor içerde fitil benim sabah akşam 2+2 progestan dex günde 2 den bire düştü oksapar da günde bir ilaçları bırakmak istiyorum artık sen nasılsın nasıl gidiyor

Ya yerim ben bunu keyf yapıyor içerde fitil benim sabah akşam 2+2 progestan dex günde 2 den bire düştü oksapar da günde bir ilaçları bırakmak istiyorum artık sen nasılsın nasıl gidiyor
Ben sabah 7de uyanıp fitil atıyorum uyuyorum yarım saat sonra işe kalkıyorum 9da vitamin10,30da progestandex öğlen 1,30da oksapar aksam 7de fıtıl 22,30da iğne 23de corasprin ve vitamin göbeğim artık ilaçları çekmiyor ama olsun kımıldadığını gördüm ya 10tane iğnede vurulurum.12. hafta ilaçlar değişecek zaten ben iyiym canım arada nette eşya bakıyorum youtubeden bebek alışverişi yapanları izliyorum karnımın büyümesını beklıyorum sen nasılsın

Günaydın canım ben buğün ilkiz kusacak gibiydim 2. Ay bitti regl tarihim yaklaşıyor yine adat sancısı vurmaya başladı anlaşma yapacak hastane arıyorum bende bana 12 haftada ilaç değişecek hiç demediler ne verecekler size acaba sağlıkla gelsin bende sırf onun için iğnelere katlanıyorum

Günaydın canım bende şimdiye kadar 3 4 kere istifra etmişimdir Allahtan mıde bulantım falan yok ama bazırları korkutuyor ılerkı zamanlardada bulanabılır dıye doktor bana fitil değişecek progestan 200 luk fıtıl aksam yatarken 2 tane kullancaksın bıde oksaparala corasprine devam dedı vıtanımklerım degısecekmıs göbekten ıgneler bıtecek ınsallah

Çok değişik bu prosedürler benim şuan 200 yük fitil günde 4 tane vitamin folic asit başka yok

ee valla herkes yok oldu tahminlerim doğru çıktı hamile kalan birdaha yazmıyor neyse ben devlete gittim ilgisizlerdi valla kan idrar verdim daha da gitmem herhalde cinsiyette söylemediler

elinde gonalf ve oxotide ilaç kalıp yardım etmek isteyen olur mu acaba ben de 5. tüp bebeğe başlayacağım

ee valla herkes yok oldu tahminlerim doğru çıktı hamile kalan birdaha yazmıyor neyse ben devlete gittim ilgisizlerdi valla kan idrar verdim daha da gitmem herhalde cinsiyette söylemediler
Devlette çok geç cinsiyet söylüyorlar canım. Yanılma payı yüzünden. Bazı dağ ayıları erkek istiyor kız diyorlar kavga çıkıyor bazende erkek diyorlar kız çıkıyor sonradan ondam dolayı. Özel hastanede en geç 14. Haftada öğrenirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…