- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 36
Zaten ultrason resmini atayım görün çok kötü gerçekten durumu olmayanlara Allah yardım etsin bizim imkanlarımız varda özeli tercih edebiliyoruzDevlette çok geç cinsiyet söylüyorlar canım. Yanılma payı yüzünden. Bazı dağ ayıları erkek istiyor kız diyorlar kavga çıkıyor bazende erkek diyorlar kız çıkıyor sonradan ondam dolayı. Özel hastanede en geç 14. Haftada öğrenirsin bence
11. haftadan sonra belli olan çok var ama sen gördünmü bebekinin oynaşmalarını8+5 oldu canım hamilelik nasıl gidiyor benim mide bulantım arttı kesin belli olmaya bilir cinsiyet
Aynen öyle canım. Allah yardımcısı olsun herkesin. Ben iyi ki sigorta yaptırmışım. Yoksa her türlü bizde zorlandırdıkZaten ultrason resmini atayım görün çok kötü gerçekten durumu olmayanlara Allah yardım etsin bizim imkanlarımız varda özeli tercih edebiliyoruz
Yok görmedim sadece kalp atışını gördük 7 hafta bende haftaya gideyim diyorum11. haftadan sonra belli olan çok var ama sen gördünmü bebekinin oynaşmalarını
Ne dedi doktor canımZaten ultrason resmini atayım görün çok kötü gerçekten durumu olmayanlara Allah yardım etsin bizim imkanlarımız varda özeli tercih edebiliyoruz
Benim doktorum ayda bir gel dedi. 12. Haftada gideceğim. Nasıl dayanacağım bilmiyorumYok görmedim sadece kalp atışını gördük 7 hafta bende haftaya gideyim diyorum
Benide 5 hafta sonra çağırdılar en son 7. Hafta gitmiştim şuan 9.haftadayım ama gitmeyi düşünüyorum yoksa benide 12. Hafta çağırdılar zaten son kontrolüm olacak hastaneyi değiştireceğimBenim doktorum ayda bir gel dedi. 12. Haftada gideceğim. Nasıl dayanacağım bilmiyorum
Hmm anladım evet canım benimde öyle. Bakalım ne olacak heyecanlıyım.Benide 5 hafta sonra çağırdılar en son 7. Hafta gitmiştim şuan 9.haftadayım ama gitmeyi düşünüyorum yoksa benide 12. Hafta çağırdılar zaten son kontrolüm olacak hastaneyi değiştireceğim
bugun cagırdı 2li testın ultrasonu iyi bir sorun cıkmadı kan sonuçları haftaya cıkacakmıs gel dedı cinsıyetı gördü ama emın olamadım gelınce bakarız dedı sen nezaman gıdeceksınNe dedi doktor canımmaşallah büyümüş
tam 5liyi yaptırcagın zman onuda o hastanede yaptırabılrısın ama ucretı sorBenide 5 hafta sonra çağırdılar en son 7. Hafta gitmiştim şuan 9.haftadayım ama gitmeyi düşünüyorum yoksa benide 12. Hafta çağırdılar zaten son kontrolüm olacak hastaneyi değiştireceğim
senın kac haftalık oldu 9. haftada hareketlenmeye baslıyorlar cok guzle ızlemesı esınızıde goturun derım benceBenim doktorum ayda bir gel dedi. 12. Haftada gideceğim. Nasıl dayanacağım bilmiyorum
Şuan 8+2 canım.senın kac haftalık oldu 9. haftada hareketlenmeye baslıyorlar cok guzle ızlemesı esınızıde goturun derım bence
Ben yarın gideceğim karnımda ağrım var 10. Haftaya girdik inşallah iyidir çok sevindim canım hep böyle sorunsuz gider inşallahbugun cagırdı 2li testın ultrasonu iyi bir sorun cıkmadı kan sonuçları haftaya cıkacakmıs gel dedı cinsıyetı gördü ama emın olamadım gelınce bakarız dedı sen nezaman gıdeceksın
Kuzum anlaşacağım hastane 17 bin dedi lokman hekim olacak şuan gittiğim hastaneye daha bu aydan sonra gitmem dediğin taramayı anlamadım tam olaraktam 5liyi yaptırcagın zman onuda o hastanede yaptırabılrısın ama ucretı sor
pardon ama yuh 2liyemi 17 bin dedı anlamadm ben 600e yaptırdım baka yere sormustm o bile 1600 demıstıKuzum anlaşacağım hastane 17 bin dedi lokman hekim olacak şuan gittiğim hastaneye daha bu aydan sonra gitmem dediğin taramayı anlamadım tam olarak
ben gördüm canım benımde 5. gün embriyosuydu 8. gün böyle çıkmıstı ama erken gebelık testı alsaydın keskeMerhaba bugün transfermin 10. Günü 3. Gün embriyosu transfer edildi. İdrar testi yaptım sanki silik çıktı emin olamadım sizce iyi bir belirti mi bakarmısınız
ben gördüm canım benımde 5. gün embriyosuydu 8. gün böyle vıkmıstı ama erken gebelık testı alsaydın keskeMerhaba bugün transfermin 10. Günü 3. Gün embriyosu transfer edildi. İdrar testi yaptım sanki silik çıktı emin olamadım sizce iyi bir belirti mi bakarmısınız
ağrılar hep devam ediyor ara ara kram gibi giriyo banada o ağrılar olmayıncada hamıle oldugumu unutuyorum korku gırrıyor içime senınde az kaldı riskli zmanı atlatacağız hep birlikteBen yarın gideceğim karnımda ağrım var 10. Haftaya girdik inşallah iyidir çok sevindim canım hep böyle sorunsuz gider inşallah
2 li yazacagıma 5li yazmısım sunu dmeek istedım 2li testıde kendı tüp bebek hastanene yaptır öyle baska hastaneye geçKuzum anlaşacağım hastane 17 bin dedi lokman hekim olacak şuan gittiğim hastaneye daha bu aydan sonra gitmem dediğin taramayı anlamadım tam olarak
Bugün ilk idrarımla yaptım onda da hiçnirşey çıkmadı 11. günüm kan vermeye korkuyorum açıkçası moralim çok bozuldu bugün acaba yinede pozitif olma şansı varmıdır kiben gördüm canım benımde 5. gün embriyosuydu 8. gün böyle çıkmıstı ama erken gebelık testı alsaydın keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?