2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Zaten ultrason resmini atayım görün çok kötü gerçekten durumu olmayanlara Allah yardım etsin bizim imkanlarımız varda özeli tercih edebiliyoruz

Eklentiler

• 11+2 ultrason.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 61
Zaten ultrason resmini atayım görün çok kötü gerçekten durumu olmayanlara Allah yardım etsin bizim imkanlarımız varda özeli tercih edebiliyoruz
Aynen öyle canım. Allah yardımcısı olsun herkesin. Ben iyi ki sigorta yaptırmışım. Yoksa her türlü bizde zorlandırdık

Benim doktorum ayda bir gel dedi. 12. Haftada gideceğim. Nasıl dayanacağım bilmiyorum
Benide 5 hafta sonra çağırdılar en son 7. Hafta gitmiştim şuan 9.haftadayım ama gitmeyi düşünüyorum yoksa benide 12. Hafta çağırdılar zaten son kontrolüm olacak hastaneyi değiştireceğim

Benide 5 hafta sonra çağırdılar en son 7. Hafta gitmiştim şuan 9.haftadayım ama gitmeyi düşünüyorum yoksa benide 12. Hafta çağırdılar zaten son kontrolüm olacak hastaneyi değiştireceğim
Hmm anladım evet canım benimde öyle. Bakalım ne olacak heyecanlıyım.

tam 5liyi yaptırcagın zman onuda o hastanede yaptırabılrısın ama ucretı sor

Merhaba bugün transfermin 10. Günü 3. Gün embriyosu transfer edildi. İdrar testi yaptım sanki silik çıktı emin olamadım sizce iyi bir belirti mi bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_2488.webp
    125,2 KB · Görüntüleme: 48
bugun cagırdı 2li testın ultrasonu iyi bir sorun cıkmadı kan sonuçları haftaya cıkacakmıs gel dedı cinsıyetı gördü ama emın olamadım gelınce bakarız dedı sen nezaman gıdeceksın
Ben yarın gideceğim karnımda ağrım var 10. Haftaya girdik inşallah iyidir çok sevindim canım hep böyle sorunsuz gider inşallah

Merhaba bugün transfermin 10. Günü 3. Gün embriyosu transfer edildi. İdrar testi yaptım sanki silik çıktı emin olamadım sizce iyi bir belirti mi bakarmısınız
ben gördüm canım benımde 5. gün embriyosuydu 8. gün böyle çıkmıstı ama erken gebelık testı alsaydın keske

ben gördüm canım benımde 5. gün embriyosuydu 8. gün böyle vıkmıstı ama erken gebelık testı alsaydın keske
Ben yarın gideceğim karnımda ağrım var 10. Haftaya girdik inşallah iyidir çok sevindim canım hep böyle sorunsuz gider inşallah
ağrılar hep devam ediyor ara ara kram gibi giriyo banada o ağrılar olmayıncada hamıle oldugumu unutuyorum korku gırrıyor içime senınde az kaldı riskli zmanı atlatacağız hep birlikte

ben gördüm canım benımde 5. gün embriyosuydu 8. gün böyle çıkmıstı ama erken gebelık testı alsaydın keske
Bugün ilk idrarımla yaptım onda da hiçnirşey çıkmadı 11. günüm kan vermeye korkuyorum açıkçası moralim çok bozuldu bugün acaba yinede pozitif olma şansı varmıdır ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…