2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Valla kuzum eskisi gibi normal yaptırsalar ebeler gibi bunlar direk popoya kadar kesiyor beklememek için benim korkum o
o aşamaya geldikten sonra hissetmezsın sezeryan kesığı daha fazla ona bakarsan ben o aşamadan korkuyorum annem ablamı 3gunde doğurmus ilk çocuklar zor çıkıyor sanırım :) ama kimiside 1 saate doğurabiliyor ben genede doğum sancısını bi tatmak isterim ama kısmet canım daha 3 ay var 35 haftamdada izne ayrılcakmısım

İnş herşey gönlünce olur canım benim büyük ihtimal Sezeryan

gözün aydın kuzum benimki bazen tepki vermeyince kafayı yiyorum
Detaylı ultrasona gittim. Herşey yolunda şükür. Sadece plesentam öndeymiş o yüzden geç hissetmişim. Bide göbek bağında 3 tane damar olması gerekiyormuş bende 2 damar varmış. Sadece zayıf olabilir dedi ama önden gidiyor bir sıkıntı yok dedi. Cumartesi günü 21+4 dü ama 22+2 çıktı. 500 gram 26cm

ÇOK iyi canım benımde gramı 480 di 22 haftamda 800 gr dı Allahım kucaklarımıza almaı nasıp etsın olmayanalarada versın odasını hazırlamaya basladınmı

Rabbim başına kadar götürsün inşallah canım

Aynen kuzum birde bebek kıyafetleri tulum zıbın kaç adet yeter gelenleri hesaplamadan
bende cok hesaplamadım ama şöyle yapıyroum kısa tulumda gözüm mü kaldı hesaplıyorum ona gore ayını alıyorum ks bebegı olcaklar ya ılk 4 ayı dahaa kalın zaten ılk 4 ay cok buyuk olmayacaklar yaza dogru tam bıcır bıcır zamanları elbıse sort falan oyle alıyorum ama gozume hos gelen ne kıyafet bulursam alıyorum valla alama dıyenelrede bu görememısın cocucgu dıyorum yalanda degıl

Ben yazlıkları almadım gerçi yenidoğanı bile tamamlamadım uzun olur yenidoğanları giyemez diye ne alacağımı bilmiyorum

Ben yazlıkları almadım gerçi yenidoğanı bile tamamlamadım uzun olur yenidoğanları giyemez diye ne alacağımı bilmiyorum
Yotubede yenidoğan alışverişi yaz aklına yatanları liste yap öyle alışverişe çık ben 10 parça almadım hiç isimli yaptırdım ama oda sadece tulumuna liste ekledım ama görunurmu bılemm buna benzer cıkarttım işime yarar dedıklerımı aldım bir anne yanı kaldı benım de

Eklentiler

Görünüyor canım üstğne tıklayınca. Sorun şu ki kaç cm doğacağını bilemiyorum. Ben kendim 53 cm doğmuşum. Benim boyum uzun eşimde uzun yenidoğanlar hep 50 cm oluyor. Bende 0 3 alacağım o yüzden yenidoğan almak istemiyorum. İsimli tuşum bende yaptıracağım işte mesela oda 50 cm oluyor

o dediğin yenıdogan prematüre bebek olarakta geçiyor 0-1 ay arası diye banada biri soylemıstı bende hep 1-3 aylık aldım zaten yenıdogan takımları bıle oyle hatta kım bırı bana bezı bıle 1alma dedı ama ben aldım kıımsııde 0 numarada al ne olur ne olmaz dedı almadm ama herkes bırsey soyluyor sende haklısın ben ızledıgım vıdeoalrdan örnek alarak aldım odası hazır sayılır senın cısıyetı bellımıydı

Ben yeni doğan takım 4 tane var onun dışında 3,6 ay lık aldım 6,9 aylıkta yazlık denk gelirse aldım sanırım en çok zıbın yaka mendili lazım olacak ben ankaradayım burası hazirana kadar soğuk oluyor sadece iç zıbın kaç tane kaç ay alayım bilemedim

ben trendyoldan 3er tana 3-6-9 aylık aldım ama e bebektende aldım asagı yukarı 10-15 arası almısıdır aksam sayacam valla bende merak ettm kış bebekleri ya içinden giydirmek lazım ya ssanada oluyormu zaman geçmiyor sanki

Eklentiler

• 47e97866-ffed-49ab-b1cc-1e9aaf5b8c66.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 36
Oy Allahım şunlara sağlıkla giysin zaman geçmiyor dün benim bir anda vajinama ağrı girdi arka arkaya doğuracağım sandım normal dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…