Keşke hissetsem ya. O kadar çok istiyorum ki belki ondan hissetmiyorumKıyamam normal ama ben ilk gebelik olmasına rağmen hissettim o bazen annenin karın yapısından kaynaklı olabiliyormuş kuzum
Yemek yedikten sonra soluna yat bekleKeşke hissetsem ya. O kadar çok istiyorum ki belki ondan hissetmiyorum
Ben 21. Haftanın içindeyim haftaya Salı randevum geçen eşim hissetti baya bekledik başında vursun diye yolu yarıladık az kaldıBenimkide karpuz yedikten sonra hamsi gibi bende 18de falan hissettim doktor zayıflar daha erken hisseder demişti bendim göbeğim yağlı ondandır dedim 23. haftaya girdim Detaylım şükür iyi ama doktorum bana randevu falan vermıyor ben geleyımmı dıyorum o gel dıyor valla anlamadm Allah hepimizin sağlıkla doğurmamızı nasip etsin olmayanlarada hayırlısıyla evlat nasip etsin
karnın büyüdümü birde senın bebekte göstermemıstı kızmı erkekmı kesınlestımıBen 21. Haftanın içindeyim haftaya Salı randevum geçen eşim hissetti baya bekledik başında vursun diye yolu yarıladık az kaldı
dükarnın büyüdümü birde senın bebekte göstermemıstı kızmı erkekmı kesınlestımı
senınkıde sana nanik yapıyor gösteriyor çekiyor benımkıde hemen açtı 12. haftamda göster kızlar saklar derlerKarnım büyüdü canım evet göstermedi doktor kız dedi. Ama ayın 8 zi detaylı ultrason var inş orda göreceğiz
dü
Valla canım doktor kız dedi ama ben detaylıda görmeden ikna olmayacağımsenınkıde sana nanik yapıyor gösteriyor çekiyor benımkıde hemen açtı 12. haftamda göster kızlar saklar derler
Valla canım doktor kız dedi ama ben detaylıda görmeden ikna olmayacağım
Valla canım doktor kız dedi ama ben detaylıda görmeden ikna olmayacağım
Net olarak kızımız olacakmış bugün detaylı ultrasona girdik güzeldi değerleri çok şükürsenınkıde sana nanik yapıyor gösteriyor çekiyor benımkıde hemen açtı 12. haftamda göster kızlar saklar derler
Cmtesi de benim var ayrıntılı, 22 olduk bugünNet olarak kızımız olacakmış bugün detaylı ultrasona girdik güzeldi değerleri çok şükür
Cnım günaydın bu sene kızlar senesi sanırım eşimim kuzenıde hamıle ılk erkek dedıler sonra kız olduğu anlaşıldı Allah hayırlı saglıklı evlat olmalarını nasıp etsın ben dun gıttım seker yuklemesı randevusu aldım dr sordum normal doğurabılırmıyım dıye önermem dedı tüp bebek hem kendını hem bebeği o sancılı süece sokma derım dedı anlamadm vallaNet olarak kızımız olacakmış bugün detaylı ultrasona girdik güzeldi değerleri çok şükür
BU ARADA İSİM DÜŞÜNDÜNÜZMÜ BİZ ODASINI KURDUK NEREDEYSE SADECE ANNE YANI VE UFAK ŞEYLER KALDI KIZMIZINNet olarak kızımız olacakmış bugün detaylı ultrasona girdik güzeldi değerleri çok şükür
Ay hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsinler aramızda 3 gün varCmtesi de benim var ayrıntılı, 22 olduk bugün
Canısı ben bundan 3 yıl önce kadın doğumda kan verdim testin adı elisay dı anlamına baktım cennet kapısında ki Melek anlamına geliyor babasında öykü dedi Elisa öykü olacak kısmetse adıBU ARADA İSİM DÜŞÜNDÜNÜZMÜ BİZ ODASINI KURDUK NEREDEYSE SADECE ANNE YANI VE UFAK ŞEYLER KALDI KIZMIZIN
YAAA bende yıllar önce Rizede bir tanıdığımın kardeşinin adıydı mısra zeynepte ekledik zeynep mısra oldu bizimkide kısmetse Allah kucaklarımıza almayı nasip etsinCanısı ben bundan 3 yıl önce kadın doğumda kan verdim testin adı elisay dı anlamına baktım cennet kapısında ki Melek anlamına geliyor babasında öykü dedi Elisa öykü olacak kısmetse adı
Günaydın canım amin sağlıkla gelsinler bana da tam tersi oldu doktor normal doğuma engelin yok dedi ama herkes riske atma diyor arkadaşımı hem alttan hem üsten kestilerCnım günaydın bu sene kızlar senesi sanırım eşimim kuzenıde hamıle ılk erkek dedıler sonra kız olduğu anlaşıldı Allah hayırlı saglıklı evlat olmalarını nasıp etsın ben dun gıttım seker yuklemesı randevusu aldım dr sordum normal doğurabılırmıyım dıye önermem dedı tüp bebek hem kendını hem bebeği o sancılı süece sokma derım dedı anlamadm valla
Zeynep ismini ben çok seviyorum mısrada popüler bir isimYAAA bende yıllar önce Rizede bir tanıdığımın kardeşinin adıydı mısra zeynepte ekledik zeynep mısra oldu bizimkide kısmetse Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin
o ne hem alttan hem üsttten ya geçenlerde devlet hastanesınde normal doğurmaya çalısan kadını gordum kotu gorunuyordu gercı bız kadınlar ona göre yaratıldık ama ınsan korkuyor bılemedım doktora gene normal dogurmayı dusunelım dıyem bakalmGünaydın canım amin sağlıkla gelsinler bana da tam tersi oldu doktor normal doğuma engelin yok dedi ama herkes riske atma diyor arkadaşımı hem alttan hem üsten kestiler
elisa bende duydum öyküde sizin öykünüz olmus uyumunu sevdimZeynep ismini ben çok seviyorum mısrada popüler bir isim
Valla kuzum eskisi gibi normal yaptırsalar ebeler gibi bunlar direk popoya kadar kesiyor beklememek için benim korkum oo ne hem alttan hem üsttten ya geçenlerde devlet hastanesınde normal doğurmaya çalısan kadını gordum kotu gorunuyordu gercı bız kadınlar ona göre yaratıldık ama ınsan korkuyor bılemedım doktora gene normal dogurmayı dusunelım dıyem bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?