2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Benimkide karpuz yedikten sonra hamsi gibi bende 18de falan hissettim doktor zayıflar daha erken hisseder demişti bendim göbeğim yağlı ondandır dedim 23. haftaya girdim Detaylım şükür iyi ama doktorum bana randevu falan vermıyor ben geleyımmı dıyorum o gel dıyor valla anlamadm Allah hepimizin sağlıkla doğurmamızı nasip etsin olmayanlarada hayırlısıyla evlat nasip etsin

Ben 21. Haftanın içindeyim haftaya Salı randevum geçen eşim hissetti baya bekledik başında vursun diye yolu yarıladık az kaldı

Valla canım doktor kız dedi ama ben detaylıda görmeden ikna olmayacağım
Valla canım doktor kız dedi ama ben detaylıda görmeden ikna olmayacağım
senınkıde sana nanik yapıyor gösteriyor çekiyor benımkıde hemen açtı 12. haftamda göster kızlar saklar derler
Net olarak kızımız olacakmış bugün detaylı ultrasona girdik güzeldi değerleri çok şükür

Net olarak kızımız olacakmış bugün detaylı ultrasona girdik güzeldi değerleri çok şükür
Cnım günaydın bu sene kızlar senesi sanırım eşimim kuzenıde hamıle ılk erkek dedıler sonra kız olduğu anlaşıldı Allah hayırlı saglıklı evlat olmalarını nasıp etsın ben dun gıttım seker yuklemesı randevusu aldım dr sordum normal doğurabılırmıyım dıye önermem dedı tüp bebek hem kendını hem bebeği o sancılı süece sokma derım dedı anlamadm valla

BU ARADA İSİM DÜŞÜNDÜNÜZMÜ BİZ ODASINI KURDUK NEREDEYSE SADECE ANNE YANI VE UFAK ŞEYLER KALDI KIZMIZIN
Canısı ben bundan 3 yıl önce kadın doğumda kan verdim testin adı elisay dı anlamına baktım cennet kapısında ki Melek anlamına geliyor babasında öykü dedi Elisa öykü olacak kısmetse adı

Canısı ben bundan 3 yıl önce kadın doğumda kan verdim testin adı elisay dı anlamına baktım cennet kapısında ki Melek anlamına geliyor babasında öykü dedi Elisa öykü olacak kısmetse adı
YAAA bende yıllar önce Rizede bir tanıdığımın kardeşinin adıydı mısra zeynepte ekledik zeynep mısra oldu bizimkide kısmetse Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin

Günaydın canım amin sağlıkla gelsinler bana da tam tersi oldu doktor normal doğuma engelin yok dedi ama herkes riske atma diyor arkadaşımı hem alttan hem üsten kestiler

Günaydın canım amin sağlıkla gelsinler bana da tam tersi oldu doktor normal doğuma engelin yok dedi ama herkes riske atma diyor arkadaşımı hem alttan hem üsten kestiler
o ne hem alttan hem üsttten ya geçenlerde devlet hastanesınde normal doğurmaya çalısan kadını gordum kotu gorunuyordu gercı bız kadınlar ona göre yaratıldık ama ınsan korkuyor bılemedım doktora gene normal dogurmayı dusunelım dıyem bakalm

Valla kuzum eskisi gibi normal yaptırsalar ebeler gibi bunlar direk popoya kadar kesiyor beklememek için benim korkum o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…