2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Evet canım erken gebelikte çıkmadı normalle yaptım beş dk da çıktı şimdi de iyice belirgin emin olamadım ikinciye yaptım durdukça az koyulasmislae yarın ilk idrarla yapicam bı litre su içmiştim o testi yaparken
insaAalh tutunmuş pozitif olmuştur.

Kabak çekirdegi, ananas,kuru incir yedim.Sebze ağırlıklı beslendim. Folikasit d vitamini kullandım canım.Tabi bunların hiç birini doktor ye demedi. Benim burada kadın doğum doktorum vardi. O tavsiye etmisti. Hatta progestan fitil kullan dedi. Emre hoca nasıl beslenmem gerektiğini de söylemedi.Sanirim bizi umutsuz vaka olarak gördü. Yüzde 8 şans verdi. Psikolojik men biraz çöktüm ozaman. Eşimin doktoru da Kaan Aydos o çok motive etti bizi. Benim umudum var. 41 Yasin okutturdum. Şimdi 7 hurmaya Meryem süresini okutturdum. Transferden sonra yemeğe başlayacağım.Size ilaç verildi mi?
Pazartesi toplanacak ilaç verilmedi ben yumurtaların boş çakmasından korkuyorum

Merhaba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah o sevgiyi bizde tatar bizde ellere bakmayiz inşallah
Arkadaşlar gelecek cuma transfer olacağım 2c kalite embriyo nedir böyle hamile kalan varmı acaba
Akdeniz üniversitesi ilk denememiz inşallah dualarınızı eksik etmeyin

Meraba kızlar ben 11 martta başladım 2 çi denemem ankaradan yazıyorum amh 0.089 çıktı bu ikinci denemem ilk denememde yumurtalar boş çıktı bu ay doktor 4 yumurtan var dedi başladık tedaviye meriofet ve gonalf başladık hayırlısı bakalım
yumurta kalitesi icin birseyler yapiyor musunuz? Yapiyorsaniz fayda gordunuz mu?

Biosteron,qenzim q10 ,folik , balık yağı , e vitamini ,d vitamini , avamado yaklaşık 1 Aydın falan kullandım normalde 2 yumurta oluşuyordu 4 çoktı ama kalitelimi boşmu bilmiyorum pazartesi belli olacak
Faydasi kesin olmustur. 4 yumurta hic fena degil. Neden bos ciksin ki.. cikmaz hic onlari dusunup olumsuzu cagirma. zaten hepimize bize tutunan saglikli bir embriyo ihtiyacimiz var. Arkadasimin 1 yumurta bile cikmiyordu. Kizi oldu 4. denemede.. Yani 30 yumurtasi olanin olmayabiliyor 1 yumurtasi olanin olabiliyor. O yuzden taa buraya kadar gelmisken negatiflik yok..

Biosteron,qenzim q10 ,folik , balık yağı , e vitamini ,d vitamini , avamado yaklaşık 1 Aydın falan kullandım normalde 2 yumurta oluşuyordu 4 çoktı ama kalitelimi boşmu bilmiyorum pazartesi belli olacak
Bende 40 yasindayim. 10 aydir cesitli vitaminler kullandim. Sayiya etki ediyor bence. Ben D vitamini, cinko. selenyum, C vitamini, magnezyum, B12, B6, propolis, polen, DHEA kullandim. q10 gec ogrendim. Ondan da toplamda 200 mg gunluk 10-15 gun kullandim kanimca. Bulamadim bulabilseydim bal-polen-propolis karisimini 6ay kullanirdim en az. Bakalim sonucu gorecegiz. Allah buyuk.

Merhaba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah o sevgiyi bizde tatar bizde ellere bakmayiz inşallah
Arkadaşlar gelecek cuma transfer olacağım 2c kalite embriyo nedir böyle hamile kalan varmı acaba
Akdeniz üniversitesi ilk denememiz inşallah dualarınızı eksik etmeyin
Transferin taze mi dondurulmuş mu olacak canim. Birde kaçıncı gün embriyosu.

Kabak çekirdegi, ananas,kuru incir yedim.Sebze ağırlıklı beslendim. Folikasit d vitamini kullandım canım.Tabi bunların hiç birini doktor ye demedi. Benim burada kadın doğum doktorum vardi. O tavsiye etmisti. Hatta progestan fitil kullan dedi. Emre hoca nasıl beslenmem gerektiğini de söylemedi.Sanirim bizi umutsuz vaka olarak gördü. Yüzde 8 şans verdi. Psikolojik men biraz çöktüm ozaman. Eşimin doktoru da Kaan Aydos o çok motive etti bizi. Benim umudum var. 41 Yasin okutturdum. Şimdi 7 hurmaya Meryem süresini okutturdum. Transferden sonra yemeğe başlayacağım.Size ilaç verildi mi?
Canım hurma yeme düşüğe sebep olur hamilelikte doktorum bana yeme dedi

Hmm bir değere bağlı olarak mı belirliyorlar ganol f yetmedi hatta 900 bitti 450 bir daha aldım kaldı elimde son kez yaptım dolapta duruyor 8 gündür yapıyorum 4. Gün oxoside başladım 4 günde onu yaptım günde 2 tane karın ağrısı ve acısı olur gerçekten
Sanıırm enjekte ettiğim sıvı fazla olduğu için yanma yapıyor çarşamba kan kontrolüm var ona göre devam mı değil mi bakılacak sanırım umarım her şey güzel devam eder de sağlıklı güzel embriyolar oluşur 🤲🏻🤲🏻

Back
X