2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

sen nasıl bıraktın ben eşime iç yanımda duman kokusuna nefsimi köreltiyorum valla nikotin bandını sordum ezcaneye onunda aşamaları varmış 1 2 3 dıye doktora sormadan alamyn dedler
Valla canım mecburen bıraktım bebek fotoğraflarına baktım buna değer dedim yumurta büyütmede azalttım 2 yada 3 tü yumurtanın toplandığı gün anesteziden bir gün önce tamamen kestim bir haftadır içmiyorum 17 yıldır içiyorum paket paket bu arada kahve olmazsa olmaz tabi transfer gerçekleşti derken baktım hiç içmiyorum vicdanen kötü hissediyordum sabrediyorum şurda bir haftaya kadar belli olacak embiriyom benimleyse sütten kesilene kadar içmem yada yanında ama yoksa sigaradan başka kimse yok tekrar eski dosta dönerim bu arada hayatımda ilkkez bu kadar ara ile içmemişimdir

Valla canım mecburen bıraktım bebek fotoğraflarına baktım buna değer dedim yumurta büyütmede azalttım 2 yada 3 tü yumurtanın toplandığı gün anesteziden bir gün önce tamamen kestim bir haftadır içmiyorum 17 yıldır içiyorum paket paket bu arada kahve olmazsa olmaz tabi transfer gerçekleşti derken baktım hiç içmiyorum vicdanen kötü hissediyordum sabrediyorum şurda bir haftaya kadar belli olacak embiriyom benimleyse sütten kesilene kadar içmem yada yanında ama yoksa sigaradan başka kimse yok tekrar eski dosta dönerim bu arada hayatımda ilkkez bu kadar ara verdim

canım biraz önce adet ağrısı bi geldi sornra wc ye gittim peçeteye pembe leke tarzında kan geldi senın lekelenmen nasıldı doktorum sorun olmaz normal dedı ama içim hiç rahat degıl
Transfer sonrası 3.gün regl ağrın olmuşmuydu benim daha 10 günüm var regl ama çok sancım var normal mi yoksa tutunmuyormu ☹😔

Transfer sonrası 3.gün regl ağrın olmuşmuydu benim daha 10 günüm var regl ama çok sancım var normal mi yoksa tutunmuyormu ☹😔
canim benim oldu ama benim tam regli gunumdu. Gece karnim deli gibi agridi karnim yirtilcak sandim. Sonra kalktim oturdum artik gece 4 de sabaha gecti. Suan hic agrim yok gibi. Ilaclardan oluyor bence korkma

Hepimiz inşAllah sende lütfen üzülme test falan mı yaptın sen
evet :)))
kızlar bahçeciye giden var mı aranızda önerir misiniz? fiyatları hakkında bilginiz var mı?
canim ber gorustum ama fiyatlari tabii cok eski bende. Benden sonra yine fiyat artmis. Ben kendi adima gorustum icime sinmedi canim. Ama gidip memnun kalanda cok..

evet :)))

canim ber gorustum ama fiyatlari tabii cok eski bende. Benden sonra yine fiyat artmis. Ben kendi adima gorustum icime sinmedi canim. Ama gidip memnun kalanda cok..
içinize sinmeyen neydi istanbuldayım maddi anlamda bir sınırım yok açıkçası en iyisi olsun istiyorum. embriyologları çok iyi olduğu için orayı düşünmüştüm ama bahçelievler medicana serdar beyi de çok övdüler çok kararsız kaldım

içinize sinmeyen neydi istanbuldayım maddi anlamda bir sınırım yok açıkçası en iyisi olsun istiyorum. embriyologları çok iyi olduğu için orayı düşünmüştüm ama bahçelievler medicana serdar beyi de çok övdüler çok kararsız kaldım
Dürüst olup kalbini kırmak istemem bu yolda hepimiz çare arıyoruz. O yüzden yazdıklarım kend fikrim ve izlenimim. Doktor da değilim bilirkişi de canım.
Benim yaşım var 40 ım. Onlar genç hastalar ile başarı hedefindeler. Ben adam akıllı bir evrakı alamadım onlardan. Embriyo genetik yapacağız dediler. Bende nereye gönderiyorsunuz dedim bir ispanya dediler bir isviçre. Her ikis mi dedim cevap alamadım.
Doktor cem bey 2 dk ya gördüm ya görmedim.
Fiyatta 10 günde hemen artttı.
Aşırı ticari buldum. Talep çok isim yapmışlar evlat uğruna veriyoruz yani saçma sapan rakamlar istiyorlar aslında.
Ben kendi fikrim doktor değilim elbette. Embriyo genetik istemiyorum. Sağlıklı değilse düşer zaten sağlıklı değilse onların laboratuvarda görmesi gerek. Kim dedi dersen doktorlar söyledi bana. Havuz yapıyorlar onuda istemiyorum. Belki 1 belki 5 yumurta toplanacak biri tutacak niye havuz yapim. Rahim dinlendirme yapıyorlar herkese. Oysa rahimde hormonda sorun yoksa transfer yapılır. Onlar önüne gelen dinlendirme yapıp bir sür para alıyorlar test ve transfer için.

Back
X