2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Benim ikinci ayım bitti üçten gün alıyorum. Üçüncü hafta gittik orda BT hcg yüksekti sadece. Kese falan ortada yoktu on gün sonra gel o zaman keseler oluşmuş mu anlarız dedi on gün sora gittik yani 5 hafta kadar olacaktı nerdeyse sadece keseleri gördük. 7 haftada gittiğimizde iki kese içini ve bebeklerin kalp atışlarını duyduk. Hemen korkuya kapılma bu durum çok zor bende keseler göründü acaba içleri boş mu korkusu sarmıştı. Şükür korktuğumla kaldım. Bende sağ kasık ağrısı çoktu hiç solda ağrı hissetmedim. Aynı şekilde sanki adet olacakmışım gibi göğüslerde hassasiyet. Peki beta hcg de ne çıktı pozitif mi
Sağol canım kan sonuçlarım 11,12,13 gün sadece sağ benimde sol çok nadir aynı belirtiler inşallah bende korktuğumla kalırım

Eklentiler

• IMG_2373.webp
    IMG_2373.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_2375.webp
    IMG_2375.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 68
Ay Allah razı olsun kuzum inşallah Kadir gecesi gideceğim kese bakmaya çok stresliymiş bu işler sonu güzel olur inşallah dün verdim kan 13. Gün 574 çıktı 11. Gün 377 çıkmıştı şimdi bir iğne daha başlandı bana proluton depot diye buğün çok sancım var adet günüm yaklaştı sanki olacak gibi ağrıyor hayırlısı ile şu riskli günler geçseydi sen nasılsın artık çok girmiyorsun özlüyoruz seni
ya benim kadınlar kulübü ofis bilgisayarımda kayıtlı şifreyi hatrlamıyorum evden giremiyorum oyuzden işe geldikçe yazabılıyorum o aralarda işte ramazanya her gün biyerdeyiz doğrusu zaman da yok

Hanımlar aranızda lutinus tablet kullanan var mı? Kahverengi geri geldiği oluyor mu ya da farklı renklerde?
evet canım ben sabah aksam kullanıyorum akıntım çok oluyor onun yüzünden ped takıyorum oda beni pişik yaptı perişan oldum dr çinkolu krem al dedide rahatladım bendede kahverengi olarak geri geldiği oluyor

evet canım ben sabah aksam kullanıyorum akıntım çok oluyor onun yüzünden ped takıyorum oda beni pişik yaptı perişan oldum dr çinkolu krem al dedide rahatladım bendede kahverengi olarak geri geldiği oluyor
ay iyi bari kahverengi leke görünce kanamamı değil mi diye emin olamadım. inş sorunsuz sağlıcakla kucağımıza alırız her birimiz.

ay iyi bari kahverengi leke görünce kanamamı değil mi diye emin olamadım. inş sorunsuz sağlıcakla kucağımıza alırız her birimiz.
ama ben geçen hafta 2 gunde bir kanama oldum ben ondan kanla karısık gelıyordur dıyordum sen hiç kanama oldun mu kacıncı haftadasın dr ara sor gene

ama ben geçen hafta 2 gunde bir kanama oldum ben ondan kanla karısık gelıyordur dıyordum sen hiç kanama oldun mu kacıncı haftadasın dr ara sor gene
benim daha 11. günüm bugün:( 7. gün akşam başladı. 9. gün test yaptım pozitif bugün ikinci testimi vericem. proluton depot iğne vurdurdum ondan sonra daha gelmedi inşallah dahada gelmez.

benim daha 11. günüm bugün:KK43: 7. gün akşam başladı. 9. gün test yaptım pozitif bugün ikinci testimi vericem. proluton depot iğne vurdurdum ondan sonra daha gelmedi inşallah dahada gelmez.
bende o iğneden 2. kanamamda vuruldum ondan 3 gun sonra tam analamıyla kesildi doktorlar normal adet kanı gıbı degılse sorun yok dıyorlar

bende o iğneden 2. kanamamda vuruldum ondan 3 gun sonra tam analamıyla kesildi doktorlar normal adet kanı gıbı degılse sorun yok dıyorlar
evet ama işte insanın aklı kalıyo, hiç görmek istemiyoruz her aşaması ayrı bi bekleyiş ve stres. Allah yardımcımız olsun

Back
X