2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

kızlar merhaba bişe sorcağım kafama takıldı idrarda gebelik testi pozitif cıkması için sanırım belli bir değere kadar yükselmiş olması gerekiyormuş silik çizgiler koyulaştıkca beta hcg artıyor demekmiş bu doğrumu. birde kaç ml olunca idrarda cıkıyormus bilen varmı aranızda
canım bende öyle biliyorum ama ben 5.gun test yaptım silik çıktı 8. günde silik çıkmıştı testler erken gebelık ve aynı markaydılar sen zamanın geçince sağlık ocağına git kesin olsun

canım bende öyle biliyorum ama ben 5.gun test yaptım silik çıktı 8. günde silik çıkmıştı testler erken gebelık ve aynı markaydılar sen zamanın geçince sağlık ocağına git kesin olsun
ben 6. gün test yaptım canım 16 cıktı 7. gün tekrar yaptım 22 cıktı bir günde bu kadar artmış sanırım cok az

Kızlar gittik sabah biraz üzgün biraz öutluyum . Killi kurbağam senin gibi oldum ben de canım. Benim de 4+4 teyken 2 kese görünmüştü biri çok küçük belki yetişir belki kaybolur demişti doktor. Gittik bugün biri kaybolmuş bebişimin biri yok maalesef ama çok şükür diğeri oradaydı. Kese içinde gördük kalp atış sesini duymadık ama ultrasonda gördük minicik böyle kalkıp iniyordu kuzumun maşallah 🧿 Rabbim inş geride kalanlara sağlık sıhhat uzun ömürler versin güç kuvvet versin sağlıcakla kucaklarımıza alalım inş kızlar
Cok şükür canım masallah inşallah sağ salim kucağımıza da alırız yavrularımızı 🤲

yaa benım alerjim olmadığı halde çok kötü oldum kıpkırmızı oldu göbeğim çokta kaşınıyor seni tahmin edemiyorum sende yarın gıdeceksın dımı bakalım senınkı nasıl poz verecek😁
Çok heycanlıyım ama bir o kadar korkuyorum sanırım kucağıma alana kadar da böyle gidecek yarın öğleden sonra 3 te çok küçük benimki 7 haftalık ne kadar görünür bilmiyorum teyzesi

Üzülme canım Allah beterinden sakınsın neden kalp atışına bakmadınız doktor mu bakmadı
Küçük olduğu için duyulmuyor dışarıya sesi ultrasonda görünyor sadece 2 gün sonra kendi doktorumda randevum o zamana belki duyulmaya başlanır 🥰

bende ıkız bebek arabalarına falan bakıyordum ama olsun Allah böyle uygun gördü dıyorum
Yaa hareket etmeyede mi başlamış seninki ne güzel bu kritik dönemleri aşmışsın sen baya bütçyütmüşsün annesi 🤲🏻 sonunu da göresin inş 🤲🏻🤲🏻 kucağına aldığın günleri ❤️ sen kaç haftalıkken söyledin etrafına canm

Çok heycanlıyım ama bir o kadar korkuyorum sanırım kucağıma alana kadar da böyle gidecek yarın öğleden sonra 3 te çok küçük benimki 7 haftalık ne kadar görünür bilmiyorum teyzesi
Çok güzel görünüyor minicik sen duyarsın nasipse 7 haftalık olduysan 🙃

kızlar merhaba bişe sorcağım kafama takıldı idrarda gebelik testi pozitif cıkması için sanırım belli bir değere kadar yükselmiş olması gerekiyormuş silik çizgiler koyulaştıkca beta hcg artıyor demekmiş bu doğrumu. birde kaç ml olunca idrarda cıkıyormus bilen varmı aranızda
Ne için soruyorsun cnm bunu , markasına göre de değişiyor bir iki gün arayla yaparsan da çizgi koyuluğu değişmiyor . Benim 4-5 gün aynı koyuluktaydı ama beta artışı vardı , yani bunu kendine bir kriter olarak alma doğru sonuç vermez

Ne için soruyorsun cnm bunu , markasına göre de değişiyor bir iki gün arayla yaparsan da çizgi koyuluğu değişmiyor . Benim 4-5 gün aynı koyuluktaydı ama beta artışı vardı , yani bunu kendine bir kriter olarak alma doğru sonuç vermez
Kan değerlerim düşğk zaten canım ümidim yok

Yaa hareket etmeyede mi başlamış seninki ne güzel bu kritik dönemleri aşmışsın sen baya bütçyütmüşsün annesi 🤲🏻 sonunu da göresin inş 🤲🏻🤲🏻 kucağına aldığın günleri ❤️ sen kaç haftalıkken söyledin etrafına canm
tüp bebek oldugu ıcın ya tuttu yada tutmadı diyecektım yalan soylemek ıstemedm benımkı 9+4 oldu bugun ama haraket etmesı benıde sasırttı baya kımıldıyor doktor senınkı şov yapıyor size dedi :)

ya canım benım aramızada 2 hafta var seninkide bayagı büyümüştür canım merak etme benim 7 haftalık ultrason vardı du bakayım bulursam atarım

tüp bebek oldugu ıcın ya tuttu yada tutmadı diyecektım yalan soylemek ıstemedm benımkı 9+4 oldu bugun ama haraket etmesı benıde sasırttı baya kımıldıyor doktor senınkı şov yapıyor size dedi :)
Ya yerim ben onu evet komıldamaya başlıyor ama anne karnında hissetmiyor daha inşallah o günleride görürüz bende öğleden sonra gideceğim 4 gibi öğrenmiş olurum çok değişik duygular içindeyim at bana görüntülerini ben buğün video çekeceğim

He sen tedavi sürecini de söyledin . Ben onuda söylemedim herkese dert anlatmak bu süreçte çok yıpratıcı oluyor çünkü

Ya yerim ben onu evet komıldamaya başlıyor ama anne karnında hissetmiyor daha inşallah o günleride görürüz bende öğleden sonra gideceğim 4 gibi öğrenmiş olurum çok değişik duygular içindeyim at bana görüntülerini ben buğün video çekeceğim
hadi bakalım bekliyoruz heycanla 😍

Back
X