- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 36
bende ıkız bebek arabalarına falan bakıyordum ama olsun Allah böyle uygun gördü dıyorumAma tabi ikize de insan bir alışıp hayal alemine dalmıyor değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ıkız bebek arabalarına falan bakıyordum ama olsun Allah böyle uygun gördü dıyorumAma tabi ikize de insan bir alışıp hayal alemine dalmıyor değil
canım bende öyle biliyorum ama ben 5.gun test yaptım silik çıktı 8. günde silik çıkmıştı testler erken gebelık ve aynı markaydılar sen zamanın geçince sağlık ocağına git kesin olsunkızlar merhaba bişe sorcağım kafama takıldı idrarda gebelik testi pozitif cıkması için sanırım belli bir değere kadar yükselmiş olması gerekiyormuş silik çizgiler koyulaştıkca beta hcg artıyor demekmiş bu doğrumu. birde kaç ml olunca idrarda cıkıyormus bilen varmı aranızda
ben 6. gün test yaptım canım 16 cıktı 7. gün tekrar yaptım 22 cıktı bir günde bu kadar artmış sanırım cok azcanım bende öyle biliyorum ama ben 5.gun test yaptım silik çıktı 8. günde silik çıkmıştı testler erken gebelık ve aynı markaydılar sen zamanın geçince sağlık ocağına git kesin olsun
Cok şükür canım masallah inşallah sağ salim kucağımıza da alırız yavrularımızıKızlar gittik sabah biraz üzgün biraz öutluyum . Killi kurbağam senin gibi oldum ben de canım. Benim de 4+4 teyken 2 kese görünmüştü biri çok küçük belki yetişir belki kaybolur demişti doktor. Gittik bugün biri kaybolmuş bebişimin biri yok maalesef ama çok şükür diğeri oradaydı. Kese içinde gördük kalp atış sesini duymadık ama ultrasonda gördük minicik böyle kalkıp iniyordu kuzumun maşallahRabbim inş geride kalanlara sağlık sıhhat uzun ömürler versin güç kuvvet versin sağlıcakla kucaklarımıza alalım inş kızlar
Çok heycanlıyım ama bir o kadar korkuyorum sanırım kucağıma alana kadar da böyle gidecek yarın öğleden sonra 3 te çok küçük benimki 7 haftalık ne kadar görünür bilmiyorum teyzesiyaa benım alerjim olmadığı halde çok kötü oldum kıpkırmızı oldu göbeğim çokta kaşınıyor seni tahmin edemiyorum sende yarın gıdeceksın dımı bakalım senınkı nasıl poz verecek![]()
Küçük olduğu için duyulmuyor dışarıya sesi ultrasonda görünyor sadece 2 gün sonra kendi doktorumda randevum o zamana belki duyulmaya başlanırÜzülme canım Allah beterinden sakınsın neden kalp atışına bakmadınız doktor mu bakmadı
AmiiinnnnCok şükür canım masallah inşallah sağ salim kucağımıza da alırız yavrularımızı![]()
Yaa hareket etmeyede mi başlamış seninki ne güzel bu kritik dönemleri aşmışsın sen baya bütçyütmüşsün annesibende ıkız bebek arabalarına falan bakıyordum ama olsun Allah böyle uygun gördü dıyorum
Çok güzel görünüyor minicik sen duyarsın nasipse 7 haftalık olduysanÇok heycanlıyım ama bir o kadar korkuyorum sanırım kucağıma alana kadar da böyle gidecek yarın öğleden sonra 3 te çok küçük benimki 7 haftalık ne kadar görünür bilmiyorum teyzesi
Amin inşallah canımÇok güzel görünüyor minicik sen duyarsın nasipse 7 haftalık olduysan![]()
Ay canım çok sevindim sen geç yazınca inan ki çok korktum çok şükürKüçük olduğu için duyulmuyor dışarıya sesi ultrasonda görünyor sadece 2 gün sonra kendi doktorumda randevum o zamana belki duyulmaya başlanır![]()
Ne için soruyorsun cnm bunu , markasına göre de değişiyor bir iki gün arayla yaparsan da çizgi koyuluğu değişmiyor . Benim 4-5 gün aynı koyuluktaydı ama beta artışı vardı , yani bunu kendine bir kriter olarak alma doğru sonuç vermezkızlar merhaba bişe sorcağım kafama takıldı idrarda gebelik testi pozitif cıkması için sanırım belli bir değere kadar yükselmiş olması gerekiyormuş silik çizgiler koyulaştıkca beta hcg artıyor demekmiş bu doğrumu. birde kaç ml olunca idrarda cıkıyormus bilen varmı aranızda
Kan değerlerim düşğk zaten canım ümidim yokNe için soruyorsun cnm bunu , markasına göre de değişiyor bir iki gün arayla yaparsan da çizgi koyuluğu değişmiyor . Benim 4-5 gün aynı koyuluktaydı ama beta artışı vardı , yani bunu kendine bir kriter olarak alma doğru sonuç vermez
tüp bebek oldugu ıcın ya tuttu yada tutmadı diyecektım yalan soylemek ıstemedm benımkı 9+4 oldu bugun ama haraket etmesı benıde sasırttı baya kımıldıyor doktor senınkı şov yapıyor size dedi :)Yaa hareket etmeyede mi başlamış seninki ne güzel bu kritik dönemleri aşmışsın sen baya bütçyütmüşsün annesisonunu da göresin inş
kucağına aldığın günleri
sen kaç haftalıkken söyledin etrafına canm
ya canım benım aramızada 2 hafta var seninkide bayagı büyümüştür canım merak etme benim 7 haftalık ultrason vardı du bakayım bulursam atarımÇok heycanlıyım ama bir o kadar korkuyorum sanırım kucağıma alana kadar da böyle gidecek yarın öğleden sonra 3 te çok küçük benimki 7 haftalık ne kadar görünür bilmiyorum teyzesi
Ya yerim ben onu evet komıldamaya başlıyor ama anne karnında hissetmiyor daha inşallah o günleride görürüz bende öğleden sonra gideceğim 4 gibi öğrenmiş olurum çok değişik duygular içindeyim at bana görüntülerini ben buğün video çekeceğimtüp bebek oldugu ıcın ya tuttu yada tutmadı diyecektım yalan soylemek ıstemedm benımkı 9+4 oldu bugun ama haraket etmesı benıde sasırttı baya kımıldıyor doktor senınkı şov yapıyor size dedi :)
He sen tedavi sürecini de söyledin . Ben onuda söylemedim herkese dert anlatmak bu süreçte çok yıpratıcı oluyor çünkütüp bebek oldugu ıcın ya tuttu yada tutmadı diyecektım yalan soylemek ıstemedm benımkı 9+4 oldu bugun ama haraket etmesı benıde sasırttı baya kımıldıyor doktor senınkı şov yapıyor size dedi :)
Maşallah yatüp bebek oldugu ıcın ya tuttu yada tutmadı diyecektım yalan soylemek ıstemedm benımkı 9+4 oldu bugun ama haraket etmesı benıde sasırttı baya kımıldıyor doktor senınkı şov yapıyor size dedi :)
hadi bakalım bekliyoruz heycanlaYa yerim ben onu evet komıldamaya başlıyor ama anne karnında hissetmiyor daha inşallah o günleride görürüz bende öğleden sonra gideceğim 4 gibi öğrenmiş olurum çok değişik duygular içindeyim at bana görüntülerini ben buğün video çekeceğim
Ay kızlar çok korkuyorum sanki oyun oynarsı her seviye ayrı hayvan korku olur ya öyleyimhadi bakalım bekliyoruz heycanla![]()