Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum sonuçlarım çokmış temizdi çok şükür ben Ankara lokman hekim hastanesinde paket yaptırdım 18 bine herşey dahil doğuma kadarBEN 3LÜ YPTIRMADIM 2LİDEN SONRA DOKTORUM DETAYLI ULTRASON ISTEDI SEN NERDE OTURYRDUN ÜCRETLERİ NEDIR BANADA SOYLERMISIN
Sağlıkla gelsin canım kaç haftalık kesin mi benim 17 ye girdi ama açmıyor koz dediler ama kesin değilKızlar kızım oluyor inşallah![]()
gözün aydın canım sevındım iyi olmanıza paket yaptrdığını söylemiştin ama bu tahlilleride kapsadığını bılmıyordum ben cok hastnaeye sordum burda paket yok dolar sürekli cıkıyor sabit fiyat veremeyiz diyorlar varsada ben bılmıyorum senınkıı ıyıymısKuzum sonuçlarım çokmış temizdi çok şükür ben Ankara lokman hekim hastanesinde paket yaptırdım 18 bine herşey dahil doğuma kadar
gözün aydın canım sevındım iyi olmanıza paket yaptrdığını söylemiştin ama bu tahlilleride kapsadığını bılmıyordum ben cok hastnaeye sordum burda paket yok dolar sürekli cıkıyor sabit fiyat veremeyiz diyorlar varsada ben bılmıyorum senınkıı ıyıymısKuzum sonuçlarım çokmış temizdi çok şükür ben Ankara lokman hekim hastanesinde paket yaptırdım 18 bine herşey dahil doğuma kadar
kız yılındayız sanırımKızlar kızım oluyor inşallah![]()
Canım ben şuan 16+1im ama 4 gün önden gidiyor 16+5 olduk yani. Benimki de göstermemişti 12. Haftada gittiğimde bu sefer çikolata yedim baya hareketliydi ve gördük şükür. Detaylıda görürsün sende benceSağlıkla gelsin canım kaç haftalık kesin mi benim 17 ye girdi ama açmıyor koz dediler ama kesin değil
isim düşündünüzmü özel değilseCanım ben şuan 16+1im ama 4 gün önden gidiyor 16+5 olduk yani. Benimki de göstermemişti 12. Haftada gittiğimde bu sefer çikolata yedim baya hareketliydi ve gördük şükür. Detaylıda görürsün sende bence
Doktor sectınızmı yerı nerde acaba.Kuzum sonuçlarım çokmış temizdi çok şükür ben Ankara lokman hekim hastanesinde paket yaptırdım 18 bine herşey dahil doğuma kadar
Daha dün öğrendik ve benim önerilerimi eşim beğenmiyor ve eşim de hiç öneride bulunmuyor. Anlamı güzel türkçe isim istiyoruz şuanlık tek bildiğimiz buisim düşündünüzmü özel değilse
biz erken öğrendik ya isim belli bizde zeynep mısra olcak ALLAH izin verırse ınsan zaman cabuk gecsın ıstıyor sen nerde oturuyorsun medıkalparkta tüpumu yaptırdm ama sonrakı uayneler ve dogum cok pahalı ve eve yakın yer buldmak ıcın degıstırm ama renklıyı gene medıkalde yaptrcam orda paket olsa doktorum önerırdı herhalde bu hastanemde muayne 450 dogum sımdılık 15 dedıler ama ben doguranana kadar 20 olur herhaldeDaha dün öğrendik ve benim önerilerimi eşim beğenmiyor ve eşim de hiç öneride bulunmuyor. Anlamı güzel türkçe isim istiyoruz şuanlık tek bildiğimiz bu![]()
İki isimde çok güzel hele zeynep ismini çok severim ama annemin ismi eşim istemez. Bende onun annesinin ismini istemem gerçibiz erken öğrendik ya isim belli bizde zeynep mısra olcak ALLAH izin verırse ınsan zaman cabuk gecsın ıstıyor sen nerde oturuyorsun medıkalparkta tüpumu yaptırdm ama sonrakı uayneler ve dogum cok pahalı ve eve yakın yer buldmak ıcın degıstırm ama renklıyı gene medıkalde yaptrcam orda paket olsa doktorum önerırdı herhalde bu hastanemde muayne 450 dogum sımdılık 15 dedıler ama ben doguranana kadar 20 olur herhalde
desene annenın ısmını koyuyorum :) sıgorta ıcın ben gec kaldım transferden sonra aklıma geldı oda olmadı hamıle kalmadan 6 ay once olmalıymş sende güzel bir isism bulursun ben çekiliş yapcaktım aslında sonra eşime söyledım zeynep elıf ısım lerı guzel elıfı gorumcem koydu zeynep oldu mısrada bşrınde duymustum onuda sevdı oldu vallaİki isimde çok güzel hele zeynep ismini çok severim ama annemin ismi eşim istemez. Bende onun annesinin ismini istemem gerçibende pendik medicalparkta yaptırdım tüp bebeği ama normalde konyada yaşıyorum. O yüzden Konyaya geri geldim burda kendi doktoruma gidiyorum bide hamile kalmadan önce eşim sigorta yaptırmıştı. Ondan hiç ücret ödemiyoruz
tüpü nekadara yaptırdın senİki isimde çok güzel hele zeynep ismini çok severim ama annemin ismi eşim istemez. Bende onun annesinin ismini istemem gerçibende pendik medicalparkta yaptırdım tüp bebeği ama normalde konyada yaşıyorum. O yüzden Konyaya geri geldim burda kendi doktoruma gidiyorum bide hamile kalmadan önce eşim sigorta yaptırmıştı. Ondan hiç ücret ödemiyoruz
Ben 2 senedir yaptırıyorum resmen daha avantajlı oldu 2 senedir yaptırmama rağmen. Daha 5 ay var buluruz elbet ikimizinde istediği bir isimdesene annenın ısmını koyuyorum :) sıgorta ıcın ben gec kaldım transferden sonra aklıma geldı oda olmadı hamıle kalmadan 6 ay once olmalıymş sende güzel bir isism bulursun ben çekiliş yapcaktım aslında sonra eşime söyledım zeynep elıf ısım lerı guzel elıfı gorumcem koydu zeynep oldu mısrada bşrınde duymustum onuda sevdı oldu valla
18 bin tl opu ve ve transfer. 3700 tl dondurma ücretitüpü nekadara yaptırdın sen
aaa ben şok 23000 tüp hersey dahil dondurma 5000 8 tane embriyom daha var onları dondurttum ben 20 şubat adet tarihim ozman başladım18 bin tl opu ve ve transfer. 3700 tl dondurma ücreti
Ben ocakta başlamıştım galiba 6 şubat gibi opu oldu. Ama aralık öncesi anlaşma yapmıştık belki ondan olabiliraaa ben şok 23000 tüp hersey dahil dondurma 5000 8 tane embriyom daha var onları dondurttum ben 20 şubat adet tarihim ozman başladım
Sağol canım benim sen hangi şehirdesingözün aydın canım sevındım iyi olmanıza paket yaptrdığını söylemiştin ama bu tahlilleride kapsadığını bılmıyordum ben cok hastnaeye sordum burda paket yok dolar sürekli cıkıyor sabit fiyat veremeyiz diyorlar varsada ben bılmıyorum senınkıı ıyıymıs
istanbul canımSağol canım benim sen hangi şehirdesin
İnşallah kuzumCanım ben şuan 16+1im ama 4 gün önden gidiyor 16+5 olduk yani. Benimki de göstermemişti 12. Haftada gittiğimde bu sefer çikolata yedim baya hareketliydi ve gördük şükür. Detaylıda görürsün sende bence