2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Sizle alakası yoktur ne olacak ki. Zaten bundan sonraki aşamalarda transfere kadar doktordan çok embriyolog ulaşır yani benim tedavi gördüğüm hastane de öyle onlara aklınıza geleni sorarsınız.
İnşaallah, şuan tek isteğim sağlıklı embriyo oluşması.. amh 0.69 o yüzden korkuyorum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Evet canım bende seni hatırlıyorum bu ay ikimizde negatif olduk hayır ben İzmir canım nasip artık Rabbim neyi taktir ederse onu yaşıcaz
Merhabalar bizim içinde ilkkez tüp bebek tedavisi süreci başlıyor izmirdeyim ümit Hanım ve İsrail bey ile bir kaç görüşme gerçekleştirdik ve israil bey ile devam ediyoruz. Siz kime gidiyorsunuz?

Transferden 3 gün sonra parfüm krem vs kullandım size yasak demişler miydi yumurta toplama da dendi ama transfer sonrası söylenmedi de şimdi sonuç bekliyorum haftaya ama korkmaya başladım hata mı yaptım diye normal rutinine dönebilirsin sa da Cr sağlıklı lifli gıda tüketimine dikkat et dediler ama

Transfer ne zamandı o günden bi iki gün önce de dikkat edersiniz bişry olmaz kremden kastları ds vajinal jeller felan normal el kremi vs değiş yani. Hani parfüm gibi ürünler fe opu işlem odası için steril değil mesela ondan istemiyorlar.

Benin transfer oldu yumurta toplama olmadan önce ilaç kullanırken de dediler şimdi artık parfüm krem kullanma diye ama transferden sonra demediler normal rutini yaşa sağlıklı beslen kabız olma dediler . Sorun yok o zaman ben de korktum transferden sonra 2 gün zaten evdeydim yattım ana sonra okul olunca yasak demedi diye azıcık yaptım hemen makyaj falan ama illa aklıma takıldı evham

Anladım Yok ya ondan bişey olmaz yani doğal ürünler kullanmak tabi siz ve bebiş için daha iyi olur ne kadar kimyasal az olursa. Ama diğer türlü vi sorun olmaz. Onlar işlem yapacakları için öncesinde izin vermiyorlar. Ama tabi çok kararsızsanız gene de bi doktorunuza dahışın

Sanırım sadece yumurta toplama zamanı içim rahatladı benim de

Merhabalar bizim içinde ilkkez tüp bebek tedavisi süreci başlıyor izmirdeyim ümit Hanım ve İsrail bey ile bir kaç görüşme gerçekleştirdik ve israil bey ile devam ediyoruz. Siz kime gidiyorsunuz?
Canım hayırlısı olsun tedavin hayırlı olsun İsrail beye gitmedim ben izmirde İrenbe de İsmail bey le davam ettim şuan dinlenme aşamasındayım bitane yumurtam çatlamamış bu ay o çatlar sa tedavi yarıda kalır dedi düzenleyici ilaç verdi kısmet bir daha ki ay zaten 2 ay oldu daha tedaviden çıkalı..

Kızlar aranızda opu sonrası çok ağrısı gaz sancısı olan var mı? Perşembe opu oldum ama hala yürümekte zorlanıyorum,ne zaman geçecek eskisi gibi olacağım

Kızlar aranızda opu sonrası çok ağrısı gaz sancısı olan var mı? Perşembe opu oldum ama hala yürümekte zorlanıyorum,ne zaman geçecek eskisi gibi olacağım
Ohss riskiniz var mıydı. Bu tarz bi problem yaşamadım ama ohss olanlarda sanırım biraz daha zor geçiyor bu dönem o yüzden soruyorum.

Çarşamba test yapacağım ara ara kasıklarıma ağrı giriyor gibi oluyor kendimi dinlememekte gayret ederim ama ara ara batma gibi adet olcam herhalde diye geçiriyorum öyle olunca içimden ama ilaçta kullanıyorum estrofm vs adet olmam değşl mi

Tutunma olunca da böyle belirtiler oluyor adet olacakmış gibi..olumsuz düşünme daha vaktin var..hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına inşallah

Ohss riskiniz var mıydı. Bu tarz bi problem yaşamadım ama ohss olanlarda sanırım biraz daha zor geçiyor bu dönem o yüzden soruyorum.
7 yumurta toplandı ohss nedir bilmiyorum,yumurta toplanan yerde kanama olmuş dedi. Ve karnım gaz doluydu ultrasonda göründü. Bu yüzden taze transfer yapamıyoruz dedi çok üzüldüm hem ishal hem gaz sorunu hem de kasıklarım parçalanıyır gibi hissediyorum bir daha sanki eski hayatıma dönemeyeceğim sanıyorum

Ohss ilaçlara yumurtalıkların dazla uyarı vermesi hatta netten baktım şu şekilde yazıyor Aşırı uyarılmaya bağlı olarak yumurtalıklarda büyüme, karında şişlik, kasık ağrısı ve karın içinde sıvı birikmesi belirtileri ortaya çıkar. Siz doktorunuza bi danışın belki onun için ilaç verir vermişmiydi ultrasonda gaz gördüğünde.

Kızlar bugün transfer öncesi kontrolüm vardı. E2 ve Progesteron baktı doktorum. Endometrium 10 mm dedi. 2 tane ngs li embriyom var birini verecekler 10 martta. Estrofem ve coraspin kullanıyordum onlara devam dedi doktorum ek olarak 5 gün prednol,transfere kadar prolutex sabah akşam verdi.

Ay kızlar bende bu gün adet olmalıydım olmadım test neqatif..başka zaman beklemeden hemen oluyorum..birde ilginç o ki göğüslerim hiç ağrımıyor yani başka zaman taş gibi olur..bir tek sırt bel kasık var..biz bu yola bir türlü giremedik

Oldu olmadı stresi çok etkiliyor bende aynı durumdayım yeniden başlayacağım için ha geldi ha gelseydi derken stres yapıyor insan etkiliyor o da haliyle.

Oldu olmadı stresi çok etkiliyor bende aynı durumdayım yeniden başlayacağım için ha geldi ha gelseydi derken stres yapıyor insan etkiliyor o da haliyle.
Aynen öyle ya..birde dedikçe hemen yapak bu yaşa kadar bekledik yeter deyince çok uzanıyor bu işler sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…