- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Teşekkür ederim yorum için, erken çatlama olan da oluyormuş öyle şeyler de okudum da kafam karıştı, şimdi çatlatma iğnesini olduktan sonra o 36 saat içinde çatlaması gerekiyor yumurtaların değil mi opu olabilmesi içinMerhaba hayırlı olsun önceliklegonalf kullanmıştım ben iğneli biliyorsunuzdur sizde onu kullanıyorsanız.
Opu öncesi evet çatlatma vuruluyor ama şöyle oluyor mesela siz gün gün gidecek ve yumurtaların kaç mm olduğuna çalışacak ya. Belli olgunluğa erince yumurtalar, toplanma gününe karar verilecek o gece vurduğunuz çatlatma iğnesinden 36 saat sonra işlem gerçekleşiyor zaten çatlama işlemi olmazsa döllenme de olmaz. Aynı kendi vücudumuzda ki gibi. Sonra o yumurtaları alıp dışarda döllüyorlar. Bu şekilde
Birde cetrotide iğnesi varmış ama bana vermedi doktorum , kullanmak zorunlu mu acaba , bilginiz var mı çok soru soruyorumMerhaba hayırlı olsun önceliklegonalf kullanmıştım ben iğneli biliyorsunuzdur sizde onu kullanıyorsanız.
Opu öncesi evet çatlatma vuruluyor ama şöyle oluyor mesela siz gün gün gidecek ve yumurtaların kaç mm olduğuna çalışacak ya. Belli olgunluğa erince yumurtalar, toplanma gününe karar verilecek o gece vurduğunuz çatlatma iğnesinden 36 saat sonra işlem gerçekleşiyor zaten çatlama işlemi olmazsa döllenme de olmaz. Aynı kendi vücudumuzda ki gibi. Sonra o yumurtaları alıp dışarda döllüyorlar. Bu şekilde
Yok estafurullah bilmediğiniz için gayet normal. Bende ilk deneyimde çok bilgisizdim yardımcı olmak isterim yani sıkıntı yokBirde cetrotide iğnesi varmış ama bana vermedi doktorum , kullanmak zorunlu mu acaba , bilginiz var mı çok soru soruyorum
Erken çatlama olmaması için o yumurta olgunlaştırıcı iğneleri kullanmaya başladıktan 4-5 gün sonra birlikte bi ilaç kullanmaya başlarsınız muhtemelen tarlusal yada duphaston gibi bi hap veya o dediğiniz cetrotide iğne de aynı şekilde erken çatlamayı engelliyor mesela doktorunuz size bu iğneyi vermediyse piyasada yok olduğunu bildiği için vermemiştir onun yerine bi hap vermiştir mutlaka.Teşekkür ederim yorum için, erken çatlama olan da oluyormuş öyle şeyler de okudum da kafam karıştı, şimdi çatlatma iğnesini olduktan sonra o 36 saat içinde çatlaması gerekiyor yumurtaların değil mi opu olabilmesi için
Nekadar güzel anlattınız çoook teşekkür ederim evet zaten dondurulmuş işe yapacağını söyledi, duphaston 10 mg kullanıyorum birde evet , çok sağolunYok estafurullah bilmediğiniz için gayet normal. Bende ilk deneyimde çok bilgisizdim yardımcı olmak isterim yani sıkıntı yok
Erken çatlama olmaması için o yumurta olgunlaştırıcı iğneleri kullanmaya başladıktan 4-5 gün sonra birlikte bi ilaç kullanmaya başlarsınız muhtemelen tarlusal yada duphaston gibi bi hap veya o dediğiniz cetrotide iğne de aynı şekilde erken çatlamayı engelliyor mesela doktorunuz size bu iğneyi vermediyse piyasada yok olduğunu bildiği için vermemiştir onun yerine bi hap vermiştir mutlaka.
Cetrotide yada Muadili oxotide olmadığı zaman kullandığınız hap size sadece şöyle bi dezavantajı var taze transfer olmuyor 2 ay bi bekleme durumunuz olup öyle transfer oluyorsunuz yani 2 adet dönemi Yaşıyorsunuz 2. Adet ile transfer için tedaviye başlanıyor bu şekilde gene bişey takılırsa aklınıza sorarsanız
Bende ilk tedavimde tarlusal kullanmıştım bi sıkıntısı olmuyor cetrotide ile aynı görevi görüyor sıkıntı etmeyinNekadar güzel anlattınız çoook teşekkür ederim evet zaten dondurulmuş işe yapacağını söyledi, duphaston 10 mg kullanıyorum birde evet , çok sağolun
Amin inşallahBende ilk tedavimde tarlusal kullanmıştım bi sıkıntısı olmuyor cetrotide ile aynı görevi görüyor sıkıntı etmeyinRica ederim hayırlısıyla güzel sonuçlarınız olsun sağlıklı güzel embriyolarınız olsun inşallah
Merhaba. Aynen her iki seçenek için de ilaçları yazmış doktorunuz. Şuan oxotide kullanıyorsanız belki de e2 değeriniz kullandığınız yumurta olgunlaştırıcı gonalf ilacından dolayı fazla uyardığı için olması gerektiğinden fazla yüksek geldiyse o zaman da taze transfer yapamıyorlar maalesef. Gonapeptil de zaten çatlatma içinde kullanılıyor bende onu kullanmıştım e2 değerim yüksek olduğu için ovitrelle değil de bunu verdiklerini düşünüyorum.Merhabalar mesajlarınızı okudum ancak ilk tedavimiz olduğu için bilgim yeterli değil. Bugün doktorum son kez oxodite ve gonal-f kullanmamı söyledi ve gonapeptly yazdı reçete olacak buna ek olarak da folbiol, duphaston, prednol, coraspin ve progestan fitil yazmış. tam düşüncesini anlayamadım. önce taze transfer diyordu. pcos olduğum için şimdi de dondururuz diyor ilaçlar sanki her iki aşama için yazılmış gibi yardımcı olursanız sevinirim.
Transfer fiyatı nedirMerhaba kızlar , benim de ilk transfer tazeydi kimyasal oldu nasip olursa Şubat adetinde dondurulmuş transfer olacağım.Şubat sonu mart başına denk gelecek sanırım.Umarım hepimize uğurlu gelir bu ay
12.000 canımTransfer fiyatı nedir
Merhaba, evet E2 değerim oldukça yükselmiş durumda şu an itibariyle 9. gündeyim an itibariyle gonal-f bıraktık, son kez oxotide yapmamı (oxodite yi 4. kez yapacağım bugün ) ve gece 23.30 da gonapeptly 2 doz yapacağız. perşembe nasip ise OPU dedi hoca tabii eşimde TESE de çıkarsa...Merhaba. Aynen her iki seçenek için de ilaçları yazmış doktorunuz. Şuan oxotide kullanıyorsanız belki de e2 değeriniz kullandığınız yumurta olgunlaştırıcı gonalf ilacından dolayı fazla uyardığı için olması gerektiğinden fazla yüksek geldiyse o zaman da taze transfer yapamıyorlar maalesef. Gonapeptil de zaten çatlatma içinde kullanılıyor bende onu kullanmıştım e2 değerim yüksek olduğu için ovitrelle değil de bunu verdiklerini düşünüyorum.
Kaç gündür oxotide kullanıyordunuz.
O yüzden taze transfer yapamamışlardır bende ilaç yoktu ama zaten e2 de alıp başını gitmişti.. gonapeptyl yapmıştım. inşlallah hayırlısıyla eşinizde de sorun olmaz sizde rahatça geçirirsiniz süreciMerhaba, evet E2 değerim oldukça yükselmiş durumda şu an itibariyle 9. gündeyim an itibariyle gonal-f bıraktık, son kez oxotide yapmamı (oxodite yi 4. kez yapacağım bugün ) ve gece 23.30 da gonapeptly 2 doz yapacağız. perşembe nasip ise OPU dedi hoca tabii eşimde TESE de çıkarsa...
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Hastanesindeyiz. İlk denememizi devlet hastanesinde yaptırmak istedik. Peki dondurulursa ne zaman transfer yapılmalı? Bugün bir hanımla tanıştım. 1 hafta beklemişler ama su topladı rahimim şimdi yeniden transfere hazırlanıyorum dedi.
O kişide ohss olmuş o yüzden onun durumu biraz daha uzun olabilir. Normalde şimdi bu oxotide olmadığı zaman 2. Adette transfere hazırlıyorlar.Ankara Etlik Zübeyde Hanım Hastanesindeyiz. İlk denememizi devlet hastanesinde yaptırmak istedik. Peki dondurulursa ne zaman transfer yapılmalı? Bugün bir hanımla tanıştım. 1 hafta beklemişler ama su topladı rahimim şimdi yeniden transfere hazırlanıyorum dedi.
Bana 22.000 dediler. Ve 4 yıldır embriyolarım orada donduruluyor. Yıllık da 100 dolar eder dedi. 22.000 artı 400 dolar dediler. Cok uzuldum12.000 canım
Anladım beklememiz gerekir zaten ben de sanki hazır değilim bu ilaçlar benim dengemi şaşırttı valla böylesi daha hayırlı sanki :) sizin nasıl gidiyor umarım güzel şeyler oluyordur :)O kişide ohss olmuş o yüzden onun durumu biraz daha uzun olabilir. Normalde şimdi bu oxotide olmadığı zaman 2. Adette transfere hazırlıyorlar.
Yani şimdi opu olduğunuzda 1 hafta 10 gün içinde bi regl oluyorsunuz o önemsiz gibi oluyor sonraki adetle birlikte de işte transfere hazırlıyorlar muhtemelen e2 yüksekliğinde de aynısı olur ilaca bağlı kalmayıp bende de e2 yükseldi mesela 1.5 ay felan bekledik o dediğim şekilde transfere hazırlandık
Yapma ya çok üzüldüm kuzumBana 22.000 dediler. Ve 4 yıldır embriyolarım orada donduruluyor. Yıllık da 100 dolar eder dedi. 22.000 artı 400 dolar dediler. Cok uzuldum
Yani aslında beklemek daha iyi oluyor dediğiniz gibi dinleniyor vücut bende memnun kalmıştım.Anladım beklememiz gerekir zaten ben de sanki hazır değilim bu ilaçlar benim dengemi şaşırttı valla böylesi daha hayırlı sanki :) sizin nasıl gidiyor umarım güzel şeyler oluyordur :)
Merhaba bende oradaydım fakat kafamı çok karıştırlar dondurulup transfer olacak dendi ameliyat dendi şimdi mart sonu başlamayı düşünüyorum bahçeciyle de görüşüp de bir de ne ödeyeceğimi hiç anlamadım ben bir sürü rakam söylediler siz ne kadar ödediniz benimle paylaşırsanız çok sevinirimselam canım,
koç ünv. hastanesindeyim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?