- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Sanırım 20 mm e kadar çıkabiliyor. Yani kişiye göre değişir de. Stres yapmamaya çalışın bol su tüketin o zaman belki düzene girer.Kızlar bende tarsfer olmak icin adet olmam gerekiyor ama olmadim bende bugün muane oldum 15 mm kalınlık ne zaman adet olurum bilginiz varmi
Tamam canım bir kaç güne olur inşallah stres oluyor insan ya begzen neden nicin gibi sorular oluyor her şey içinSanırım 20 mm e kadar çıkabiliyor. Yani kişiye göre değişir de. Stres yapmamaya çalışın bol su tüketin o zaman belki düzene girer.
Transfer zamanınızı da etkiler sakin kalmaya çalışın inşallah güzel sonuçlar alırsınız hayırlısıylaTamam canım bir kaç güne olur inşallah stres oluyor insan ya begzen neden nicin gibi sorular oluyor her şey için
İnşallah canım aslinada bu ay olacaktı transfer olmadım adet marta aksadı olumlu olsunda sonuç razıyım beklemeyeTransfer zamanınızı da etkiler sakin kalmaya çalışın inşallah güzel sonuçlar alırsınız hayırlısıyla
İnşallah tutar canım, sağlıkla ilerlerKızlar dondurulmuş transfer için ilaçlara başladım. 4.denemem ayın 4 de kontrolüm var. 10 Mart da inşallah transfer olucam. 2 tane ngs den sağlıklı gelen embriyom var birini transfer edecekler inşallah. İlk defa ngs li olacak çok heyecanlıyım Allahım hepimize nasip etsin. Şuanlık sadece Estrofem ve coraspin başladık.
Merhaba siz hangi doktor ile başladınız tedaviye acaba?Merhaba ben de dün ilk iğnemi olarak bu sürece başlamış oldum.. Rabbim isteyen herkese hayırlı güzel haberler aldırsın. Hepimizin yardımcısı olsun
Yumurta geliştirmek için kullanılıyormuşBen o ilacı hiç kullanmadım ya acaba ne için kullanıyor ki
ziya kalem’le başladıkMerhaba siz hangi doktor ile başladınız tedaviye acaba?
Öyle mi ben gonalf kullanmıştım. O iğne aslında kolay yapılıyordu sizdeki de mi öyle bilmiyorum da. Transfer aşamasındaki Progesteron iğneleri biraz daha zor yapılıyor. Ben onda zorlanmıştım.Yumurta geliştirmek için kullanılıyormuş
Gonalf da kullanıyorum hiç acıtmıyor ama Pergovaris iğnesi kalın. bugün 4.gün olacak sağ tarafa gonalf sol tarafa pergovaris kullanıyorum. Yarın sabah kontrolüm var bakalım cetrotideyi yanında getir dediler.Öyle mi ben gonalf kullanmıştım. O iğne aslında kolay yapılıyordu sizdeki de mi öyle bilmiyorum da. Transfer aşamasındaki Progesteron iğneleri biraz daha zor yapılıyor. Ben onda zorlanmıştım.
Hadi bakalım hayırlısı bakalım.Gonalf da kullanıyorum hiç acıtmıyor ama Pergovaris iğnesi kalın. bugün 4.gün olacak sağ tarafa gonalf sol tarafa pergovaris kullanıyorum. Yarın sabah kontrolüm var bakalım cetrotideyi yanında getir dediler.
Merhabalar Sizin doktorunuz nasıl bilmem ama Diyarbakırda Hakan Çoksüer var size onu önerebilirim bende martda transfer olacağım Kendim Mardinliyim ilk tüpbebek denemem bizde ikimizde de sıkıntı yok normal yollarla 2 kere hamilede kaldım ama nasip değilmiş. 7 senelik evliyim 2 aşılamam oldu ve tadivi gördüm 7 senedir. Bizim hoca hem ebriyo aşısı yapacak hem prp eşimin sperminide mikrociplr sağlıklı dna ları alarak döllüyecek gecen ayda rahim yıkaması yaptırmıştım.Senin 9 denemen oldugu için kendi doktorumu öneriyorum.İnşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın. Sürec çok yıpratıcı bir sürec hem maddi hem manevi. Eger durumun varsa benim doktorumada görünmende fayda var derim.Merhaba canım bende mart ayı gibi yeniden en baştan düşünüyorum benimde bu ay malesef negatif le sonuçlandı 3 tane emriyo transfer edilmişti ne yazıkki yine tutmadı bildiklerini anlat bilmediklerini sor birbirimize yardımımız dokunur belki benim bu 9. Denemem Di
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah size bir şey sormak istiyorum ngs için nasıl karar verildi ben de de gebelik kesesi görülmeden kimyasala dönüşüyor kendi denenenizle de denedik aşılama ile de aynı sonuç olunca genetikçi tüp bebek istediler . Yumurta toplama yapıldı ilk 12 yumurta vardı 10 u üçüncü güne gitti 5. Günde ise olgunlaşmadı dediler bir gün daha biyopsi için bekleyeceğiz dediler sonra 2 gelişti yarma tekrar bakacaklar belki bir iki tane daha gelişebilir dediler. Neden böyle olduğunu anlayamadık çok iyi ilerliyordu aslında dediler ama şimdilik 2 var yarına da umarım bir kaç tane sonucu sağlıklı olacaksa gelişir . Transfer aşaması da oldukça heyecanlı olacaktır rabbim yüzümüzü güldürsünKızlar dondurulmuş transfer için ilaçlara başladım. 4.denemem ayın 4 de kontrolüm var. 10 Mart da inşallah transfer olucam. 2 tane ngs den sağlıklı gelen embriyom var birini transfer edecekler inşallah. İlk defa ngs li olacak çok heyecanlıyım Allahım hepimize nasip etsin. Şuanlık sadece Estrofem ve coraspin başladık.
3 tane sebepsiz negatifim olunca doktor bu sefer ngs li yapmayı önerdi. 3 seferde de 5.gün ikişer embriyo verildi ama hep negatif oldu. Bizimde 5.güne 2 tane gitti biyopsi alındı geriden gelen 2 taneside 6.güne bekletildi onlarda uygun görüldü 4 tanesinden biyopsi alındı ngs ye gitti 2 tanesi sağlıklı geldi biri 5.gün biri 6.gün. 10 martta transfer olacak inşallah. Embriyoların 3.günden sonraki gelişimi sperme bağlı erkek kaynaklı diyorlar çoğunlukla. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız. Gerçekten çok heyecanlı bir süreç ilk defa ngs li olacağı için umut var içimde 1 tane konacak büyük ihtimal bu sefer bekliyoruz şimdilikHayırlı sonuçlar olsun inşallah size bir şey sormak istiyorum ngs için nasıl karar verildi ben de de gebelik kesesi görülmeden kimyasala dönüşüyor kendi denenenizle de denedik aşılama ile de aynı sonuç olunca genetikçi tüp bebek istediler . Yumurta toplama yapıldı ilk 12 yumurta vardı 10 u üçüncü güne gitti 5. Günde ise olgunlaşmadı dediler bir gün daha biyopsi için bekleyeceğiz dediler sonra 2 gelişti yarma tekrar bakacaklar belki bir iki tane daha gelişebilir dediler. Neden böyle olduğunu anlayamadık çok iyi ilerliyordu aslında dediler ama şimdilik 2 var yarına da umarım bir kaç tane sonucu sağlıklı olacaksa gelişir . Transfer aşaması da oldukça heyecanlı olacaktır rabbim yüzümüzü güldürsün
Bende gördüm 3 den sonra olan erkek kaynaklı diye ama bilemiyorum tam doğrumudur biz de gönderdik bugün ngs için ımarım bizim de gelir ngs den3 tane sebepsiz negatifim olunca doktor bu sefer ngs li yapmayı önerdi. 3 seferde de 5.gün ikişer embriyo verildi ama hep negatif oldu. Bizimde 5.güne 2 tane gitti biyopsi alındı geriden gelen 2 taneside 6.güne bekletildi onlarda uygun görüldü 4 tanesinden biyopsi alındı ngs ye gitti 2 tanesi sağlıklı geldi biri 5.gün biri 6.gün. 10 martta transfer olacak inşallah. Embriyoların 3.günden sonraki gelişimi sperme bağlı erkek kaynaklı diyorlar çoğunlukla. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız. Gerçekten çok heyecanlı bir süreç ilk defa ngs li olacağı için umut var içimde 1 tane konacak büyük ihtimal bu sefer bekliyoruz şimdilik
Vallahi benim hepsinde 5.güne gitti ama küsmeye olmadı. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben 2 tane gönderecektim son anda 4 gönderdim iyiki dedim 2 tane sağlıklı geldi şükür. 10 martta transfer olucak bir aksilik çıkmazsa. Tek mi çift mi olacak bakalımBende gördüm 3 den sonra olan erkek kaynaklı diye ama bilemiyorum tam doğrumudur biz de gönderdik bugün ngs için ımarım bizim de gelir ngs denSağlıkla tutunsunlar bize
aynen bazen de hepsi gitse bile sağlıklı çıkmayan da varmış ama umarım sağlıkla benim de gelir bakalımVallahi benim hepsinde 5.güne gitti ama küsmeye olmadı. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben 2 tane gönderecektim son anda 4 gönderdim iyiki dedim 2 tane sağlıklı geldi şükür. 10 martta transfer olucak bir aksilik çıkmazsa. Tek mi çift mi olacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?