2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Kızlar bende tarsfer olmak icin adet olmam gerekiyor ama olmadim bende bugün muane oldum 15 mm kalınlık ne zaman adet olurum bilginiz varmi
Sanırım 20 mm e kadar çıkabiliyor. Yani kişiye göre değişir de. Stres yapmamaya çalışın bol su tüketin o zaman belki düzene girer.

İnşallah tutar canım, sağlıkla ilerler

Öyle mi ben gonalf kullanmıştım. O iğne aslında kolay yapılıyordu sizdeki de mi öyle bilmiyorum da. Transfer aşamasındaki Progesteron iğneleri biraz daha zor yapılıyor. Ben onda zorlanmıştım.
Gonalf da kullanıyorum hiç acıtmıyor ama Pergovaris iğnesi kalın. bugün 4.gün olacak sağ tarafa gonalf sol tarafa pergovaris kullanıyorum. Yarın sabah kontrolüm var bakalım cetrotideyi yanında getir dediler.

Merhabalar Sizin doktorunuz nasıl bilmem ama Diyarbakırda Hakan Çoksüer var size onu önerebilirim bende martda transfer olacağım Kendim Mardinliyim ilk tüpbebek denemem bizde ikimizde de sıkıntı yok normal yollarla 2 kere hamilede kaldım ama nasip değilmiş. 7 senelik evliyim 2 aşılamam oldu ve tadivi gördüm 7 senedir. Bizim hoca hem ebriyo aşısı yapacak hem prp eşimin sperminide mikrociplr sağlıklı dna ları alarak döllüyecek gecen ayda rahim yıkaması yaptırmıştım.Senin 9 denemen oldugu için kendi doktorumu öneriyorum.İnşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın. Sürec çok yıpratıcı bir sürec hem maddi hem manevi. Eger durumun varsa benim doktorumada görünmende fayda var derim.

Hayırlı sonuçlar olsun inşallah size bir şey sormak istiyorum ngs için nasıl karar verildi ben de de gebelik kesesi görülmeden kimyasala dönüşüyor kendi denenenizle de denedik aşılama ile de aynı sonuç olunca genetikçi tüp bebek istediler . Yumurta toplama yapıldı ilk 12 yumurta vardı 10 u üçüncü güne gitti 5. Günde ise olgunlaşmadı dediler bir gün daha biyopsi için bekleyeceğiz dediler sonra 2 gelişti yarma tekrar bakacaklar belki bir iki tane daha gelişebilir dediler. Neden böyle olduğunu anlayamadık çok iyi ilerliyordu aslında dediler ama şimdilik 2 var yarına da umarım bir kaç tane sonucu sağlıklı olacaksa gelişir . Transfer aşaması da oldukça heyecanlı olacaktır rabbim yüzümüzü güldürsün

3 tane sebepsiz negatifim olunca doktor bu sefer ngs li yapmayı önerdi. 3 seferde de 5.gün ikişer embriyo verildi ama hep negatif oldu. Bizimde 5.güne 2 tane gitti biyopsi alındı geriden gelen 2 taneside 6.güne bekletildi onlarda uygun görüldü 4 tanesinden biyopsi alındı ngs ye gitti 2 tanesi sağlıklı geldi biri 5.gün biri 6.gün. 10 martta transfer olacak inşallah. Embriyoların 3.günden sonraki gelişimi sperme bağlı erkek kaynaklı diyorlar çoğunlukla. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız. Gerçekten çok heyecanlı bir süreç ilk defa ngs li olacağı için umut var içimde 1 tane konacak büyük ihtimal bu sefer bekliyoruz şimdilik

Bende gördüm 3 den sonra olan erkek kaynaklı diye ama bilemiyorum tam doğrumudur biz de gönderdik bugün ngs için ımarım bizim de gelir ngs den Sağlıkla tutunsunlar bize

Bende gördüm 3 den sonra olan erkek kaynaklı diye ama bilemiyorum tam doğrumudur biz de gönderdik bugün ngs için ımarım bizim de gelir ngs den Sağlıkla tutunsunlar bize
Vallahi benim hepsinde 5.güne gitti ama küsmeye olmadı. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben 2 tane gönderecektim son anda 4 gönderdim iyiki dedim 2 tane sağlıklı geldi şükür. 10 martta transfer olucak bir aksilik çıkmazsa. Tek mi çift mi olacak bakalım

aynen bazen de hepsi gitse bile sağlıklı çıkmayan da varmış ama umarım sağlıkla benim de gelir bakalım Eşim kargo ile Ankara’ya gönderirken çocuklarımı gönderiyorum hepsi gelsin geri inşallah diyordu gülesim geldi ne hale geldik acılarımızla dalga geçer olduk rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…