2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Evet canım İstanbul da ben de bahçeci fulya da tedavi görüyorum 3. Deneme olacak Bu sefer iki tane embriyo transferi yapılacak
Merhaba bende Fulya’yı düşünüyorum haftaya görüşmeye gideceğim Özkan özdamarı düşündüm ben yorumlar kötü siz memnun musunuz hangi doktorla görüşüyorsunuz

Doktordan çıktım kızlar..bana 1 ay erteledi çatlamayan yumurtam varmış kendim gördüm yuvarlak..aşılamani çok yüksek dozla yapmışlar ve yalnış yapmışlar dedi bu kadar yumurta olmaz sana diyor tüp bebek tedavisi yapmış..ama bana çok umut verdi..doktoru çok beğendim hiç paracı diğil..gülerüz ve sanki senelerdi bizi tanıyor.

Ertelenmesine üzüldüm ama biliyorsunuz bekliyorsak sabrediyorsak güzelleşeceği içindir
Doktorunuzla iyi anlaşmanıza da sevindim hayırlı uğurlu olsun. O doktordan anlattığınız konuda memnun olan çok. Hayırlısıyla güzel sonuç alırsınız inşallah

Amin Allah.Eşim çok üzüldü ama ben diyorum sonu güzel olsun beklerim hem iyi konuştuğu için umut verdiği için şükür etdim yoksa bende hemen başlamak istiyordum.

Allah yardımcınız olsun masaj vardı youtube adet olmak işçin isterseniz bi bakın derim bu ay güzel şeyler olsun güzel haberlere verelim birbirimize inşallah :)

merhaba ,

anlamadım ne ameliyatı ?
ben bahcecıye hıc gıtmedım pek guven verıcı gelmıyor orası bana..
kağıt verıyorlar normalde siz Zarif hanım ıle gorusmedınız mı? koordınatör ?
ordam sıze bır odemeler ıle alakalı kagıt vermıs olmaları lazım ..
gürkan bey ıle mı gorustunuz ?
ben kasım 2022 de basladım ozamankı fıyat raporlu 21.500 dü.. ilaçlar , ekstra bır kaç sey toplam 40bını buldu ..

Sanırım önceden kalma dondurulmuş embriyoları var o yüzden onlardan transfer olacağında ayrıca ücret ödemek gerekiyor. Her yerde bu şekilde diye biliyorm.
Anladım canım valla öyle olsun zaten kürk bini aştı çoktan , benimde yarın opü olacak bakalım …

Anladım canım valla öyle olsun zaten kürk bini aştı çoktan , benimde yarın opü olacak bakalım …
sizin ilk miydi. İlkse şuanda fiyatlar baya yüksek zaten ben kasımda başladım ilk o zamanla şuan arasında 15 bin fark var.
İnşallah güzel kaliteli embriyolarınız olur

sizin ilk miydi. İlkse şuanda fiyatlar baya yüksek zaten ben kasımda başladım ilk o zamanla şuan arasında 15 bin fark var.
Evet ilk kez amin inşallah hepimizin güzel ve kolay süreci olsun

Bana yazmamışsınız pardon benim de ilk ilaçlar beynimi durdurdu

İlk canım evet çok yüksek bencede birde kullanamadığım ilaçlar kaldı , fazladan almışım bir ilaç dörtbin tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…