- 28 Kasım 2022
- 43
- 15
- 8
- 29
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Merhaba bende Fulya’yı düşünüyorum haftaya görüşmeye gideceğim Özkan özdamarı düşündüm ben yorumlar kötü siz memnun musunuz hangi doktorla görüşüyorsunuzEvet canım İstanbul da ben de bahçeci fulya da tedavi görüyorum 3. Deneme olacakBu sefer iki tane embriyo transferi yapılacak
Ertelenmesine üzüldüm ama biliyorsunuz bekliyorsak sabrediyorsak güzelleşeceği içindirDoktordan çıktım kızlar..bana 1 ay erteledi çatlamayan yumurtam varmış kendim gördüm yuvarlak..aşılamani çok yüksek dozla yapmışlar ve yalnış yapmışlar dedi bu kadar yumurta olmaz sana diyor tüp bebek tedavisi yapmış..ama bana çok umut verdi..doktoru çok beğendim hiç paracı diğil..gülerüz ve sanki senelerdi bizi tanıyor.
Amin Allah.Eşim çok üzüldü ama ben diyorum sonu güzel olsun beklerim hem iyi konuştuğu için umut verdiği için şükür etdim yoksa bende hemen başlamak istiyordum.Ertelenmesine üzüldüm ama biliyorsunuz bekliyorsak sabrediyorsak güzelleşeceği içindir
Doktorunuzla iyi anlaşmanıza da sevindim hayırlı uğurlu olsun. O doktordan anlattığınız konuda memnun olan çok. Hayırlısıyla güzel sonuç alırsınız inşallah
Maalesef bu işlerde hep bi süreç oluyor bekliyoruz elimizde olmadan.Amin Allah.Eşim çok üzüldü ama ben diyorum sonu güzel olsun beklerim hem iyi konuştuğu için umut verdiği için şükür etdim yoksa bende hemen başlamak istiyordum.
Aynen malesef öyleMaalesef bu işlerde hep bi süreç oluyor bekliyoruz elimizde olmadan.
Allah yardımcınız olsun masaj vardı youtube adet olmak işçin isterseniz bi bakın derim bu ay güzel şeyler olsun güzel haberlere verelim birbirimize inşallah :)Yani aslında beklemek daha iyi oluyor dediğiniz gibi dinleniyor vücut bende memnun kalmıştım.
Ben işte yeniden regl bekliyorum transfer sonrası 3. Reglim olacak ama bi gecikme yaşıyorum niye bilmiyorum geçen ay 2. De böyle bi sorun yaşamamıştım. Bi an evvel olmasını bekliyorum ondan sanırım bununla beraber yeniden işlemlere başlayacağım opu için işte
İnşallaaaahhAllah yardımcınız olsun masaj vardı youtube adet olmak işçin isterseniz bi bakın derim bu ay güzel şeyler olsun güzel haberlere verelim birbirimize inşallah :)
merhaba ,Merhaba bende oradaydım fakat kafamı çok karıştırlar dondurulup transfer olacak dendi ameliyat dendi şimdi mart sonu başlamayı düşünüyorum bahçeciyle de görüşüp de bir de ne ödeyeceğimi hiç anlamadım ben bir sürü rakam söylediler siz ne kadar ödediniz benimle paylaşırsanız çok sevinirim
Transfer mı 22bın?Bana 22.000 dediler. Ve 4 yıldır embriyolarım orada donduruluyor. Yıllık da 100 dolar eder dedi. 22.000 artı 400 dolar dediler. Cok uzuldum
Transfer ücreti ayrı para mıTransfer mı 22bın?
hangı hasatnedesınız ?
eger ki transfer oldnuz tutmadı ıse vs sonrakı trasnfer aynı ücret..Transfer ücreti ayrı para mı
Sanırım önceden kalma dondurulmuş embriyoları var o yüzden onlardan transfer olacağında ayrıca ücret ödemek gerekiyor. Her yerde bu şekilde diye biliyorm.Transfer ücreti ayrı para mı
Tmm çok teşekkür ediyorum canımeger ki transfer oldnuz tutmadı ıse vs sonrakı trasnfer aynı ücret..
ama ılk trasnfer ıse ıcınde oluyor genelde ..
Anladım canım valla öyle olsun zaten kürk bini aştı çoktan , benimde yarın opü olacak bakalım …Sanırım önceden kalma dondurulmuş embriyoları var o yüzden onlardan transfer olacağında ayrıca ücret ödemek gerekiyor. Her yerde bu şekilde diye biliyorm.
sizin ilk miydi. İlkse şuanda fiyatlar baya yüksek zaten ben kasımda başladım ilk o zamanla şuan arasında 15 bin fark var.Anladım canım valla öyle olsun zaten kürk bini aştı çoktan , benimde yarın opü olacak bakalım …
Evet ilk kez amin inşallah hepimizin güzel ve kolay süreci olsunsizin ilk miydi. İlkse şuanda fiyatlar baya yüksek zaten ben kasımda başladım ilk o zamanla şuan arasında 15 bin fark var.
İnşallah güzel kaliteli embriyolarınız olur
Evet ilk kez amin inşallah hepimizin güzel ve kolay süreci olsunsizin ilk miydi. İlkse şuanda fiyatlar baya yüksek zaten ben kasımda başladım ilk o zamanla şuan arasında 15 bin fark var.
Bana yazmamışsınız pardon benim de ilk ilaçlar beynimi durdurduEvet ilk kez amin inşallah hepimizin güzel ve kolay süreci olsun
İlk canımsizin ilk miydi. İlkse şuanda fiyatlar baya yüksek zaten ben kasımda başladım ilk o zamanla şuan arasında 15 bin fark var.
Olsun sorun yokEvet ilk kez amin inşallah hepimizin güzel ve kolay süreci olsun
Bana yazmamışsınız pardon benim de ilk ilaçlar beynimi durdurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?